| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳ ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
|
|||||
|
بانو
شماره عضویت :
20
حالت :
دنیای بیکسی
245
دعوت شدگان :
5
اعتبار کاربر :
10430
پسند ها :
730
|
سلام خدایا
من دلم خیلی گرفته از آدما اما هیچ توقعی از هیچکس ندارم خدایا ناخدای قلب ویرونم باش خدایا از اینکه این همه حرف تکراری میزنم ازم دلخور نباش آخه میگن عقل تکرار رو دوست نداره اما احساس تکرار رو دوست داره دیگه هیچی نمیخوام خدایا دنیا خیلی کثیفه تو میون این همه پلیدی دستم رو بگیر با خودت ببر خدایا خودم هم خسته شدم از زمین و زمان از حرمت دل شکستن از بی مهری ها از قوانین از دل های سنگ خدایا گل بی خار تو کجاست؟؟ نشونم بده دلم رو به نورت روشن کن غمم رو به مهربانیت خریدار باش با تو بودن رو یادم بده خدایا خیلیییییییییییییییییی دلم گرفتهههههههههههههههههههههههههه دلت میاد این همه خودتو ازم قایم کنی من عشق هیشکی رو نمیخوام عشق هیشکی من تو کوچه پس کوچه های تنهایی دلم واست یه نیمکت گذاشتم تا اونجا با هم بشینیم عاشقانه ها باهم بخونیم من از دل تنگم بگم و تو از عشقت من از اشکهام بگم و تو بهم بگی که عاشق اشکامی من از غروب دلگیر زمین بگم و تو از طلوع روشن فردا من از گناهانی که کردم بگم و تو از بخشش خودت من از بی مهری ها بگم تو از عشق خودت من از خودم بگم و تو بگی نیازی نیست من از رگ گردن به تو نزدیکترم خدایا نمیدونم کی دوباره میتونم باهات درد و دل کنم اما مطمئن باش دخترک عاشق هرلحظه بی تاب حضور توست می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||
|
|
|||||
| اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۱۱ امرداد ۱۴۰۳ ۱۱:۱۷ قبل از ظهر
[1]
|
|||
|
بانو
شماره عضویت :
70
حالت :
580
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
34701
پسند ها :
6794
|
خداوندا پناهم باش ویارم باش
جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش.... ![]() می پسندم 0
|
|||
|
|
|||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| موضوعات مشابه | ||||
| عنوان موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین پاسخ |
| دلم گرفته از خودم از آدمایی که یه طرفه قضاوت میکنن |
یسنا |
0 | 698 | یسنا |
|
برچسب ها
|
| دلم ، گرفته ، از ، آدما ، |
|
|