(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : آموزش سوسیس و کالباس خونگی نمایش موضوع اصلی : |
مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ ریز 100 گرم هویج 1 عدد مغز پسته 50 گرم سیر 4 حبه زرده تخم مرغ 3 عدد آرد 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری آب سرد نصف لیوان نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوریتخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری زنجبیل نصف قاشق مرباخوری دارچین یک چهارم قاشق مرباخوری هل نصف قاشق مرباخوری میخک 3 عدد جوز هندی یک چهارم قاشق مرباخوری آویشن نصف قاشق مرباخوری طرز تهیه : ادویه ها رو با نمک و آرد مخلوط کنین مرغ و گوشت قرمز رو به همراه سیر با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنین. تخم مرغ و روغن رو توی مخلوط کن بریزین و بعد گوشت ها رو ، بعد همه مواد خشک رو ، توی این مرحله نصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین قارچ،هویج و مغز پسته هارو ورقه کنین و با مواد بالا خوب مخلوط کنین.
از خمیر به اندازه یه پرتقال روی ورق سلوفون بریزین چند دور بپیچینش و دو سرش رو با نخ قنادی یا سیم گره بزنین. (خیلی با دقت و محکم تا آب به داخلش نفوذ نکنه ) کالباس هارو به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت توی آب در حال جوش بذارین بعد از این مدت رول ها رو 20 دقیقه توی آب خیلی سرد قرار بدین و بعد 24 ساعت توی یخچال و بعدشم کالباس سالم و بهداشتی شما آماده ست.
نکته: اگه دوست دارین رنگ کالباس کالباسی باشه! کمی آب لبوی پخته به خمیرتون اضاقه کنین. برای موندگاری بیشتر کالباس یه قرص ویتامین ث رو توی کمی آب حل کنین و به خمیر اضافه کنین! |
Powered by FAchat