آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ قبل از ظهر
|
|||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
67
حالت :
ارسال ها :
7487
محل سکونت : :
شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
380
اعتبار کاربر :
47753
پسند ها :
10840
تشکر شده : 7322
وبسایت من :
وبسایت من
|
مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ ریز 100 گرم هویج 1 عدد مغز پسته 50 گرم سیر 4 حبه زرده تخم مرغ 3 عدد آرد 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری آب سرد نصف لیوان نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوریتخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری زنجبیل نصف قاشق مرباخوری دارچین یک چهارم قاشق مرباخوری هل نصف قاشق مرباخوری میخک 3 عدد جوز هندی یک چهارم قاشق مرباخوری آویشن نصف قاشق مرباخوری طرز تهیه : ادویه ها رو با نمک و آرد مخلوط کنین مرغ و گوشت قرمز رو به همراه سیر با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنین. تخم مرغ و روغن رو توی مخلوط کن بریزین و بعد گوشت ها رو ، بعد همه مواد خشک رو ، توی این مرحله نصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین قارچ،هویج و مغز پسته هارو ورقه کنین و با مواد بالا خوب مخلوط کنین.
از خمیر به اندازه یه پرتقال روی ورق سلوفون بریزین چند دور بپیچینش و دو سرش رو با نخ قنادی یا سیم گره بزنین. (خیلی با دقت و محکم تا آب به داخلش نفوذ نکنه ) کالباس هارو به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت توی آب در حال جوش بذارین بعد از این مدت رول ها رو 20 دقیقه توی آب خیلی سرد قرار بدین و بعد 24 ساعت توی یخچال و بعدشم کالباس سالم و بهداشتی شما آماده ست.
نکته: اگه دوست دارین رنگ کالباس کالباسی باشه! کمی آب لبوی پخته به خمیرتون اضاقه کنین. برای موندگاری بیشتر کالباس یه قرص ویتامین ث رو توی کمی آب حل کنین و به خمیر اضافه کنین!
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
آموزش سوسیس و کالباس خونگی
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ بعد از ظهر
[1]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
ممنونم باران جان خیلی خوب بود
تو خونه ما ورود سوسیس و کالباس ممنوعه ولی این روش خوبی بود برای درست کردن یه غذای سالم خونگیه قبلا همبرگر خونگی درست کردم ولی سوسیس و کالباس نه- دستت درد نکنه می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
آموزش سوسیس و کالباس خونگی
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ بعد از ظهر
[2]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
476
حالت :
ارسال ها :
958
محل سکونت : :
سیمرغ
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
442
اعتبار کاربر :
10905
پسند ها :
1135
تشکر شده : 617
|
ممنونو تشکرات
اما کسی دستور پخت گوجه شکم پرو نداره خب چیا کنم دیه دارندگی وبرازندگی
ویرایش ارسال توسط : جمعه موعود
در تاریخ : دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ بعد از ظهر می پسندم 0
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
آموزش ، سوسیس ، کالباس ، خونگی ، |
|