انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » عمومی » شهرشناسی » مکان های زیارتی قزوین / امامزاده حسین



مکان های زیارتی قزوین / امامزاده حسین

السلام علیک یا حسین بن علی بن موسی الرضا المرتضی به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، آستان متبرک امامزاده حسین(ع) فرزند دو ساله علی‌ بن موسی‌الرضا(ع) متوفی به سال 201 هجری قمری، از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین اماکن زیارتی شهر قزوین است که ارادتمندانی از دو اهل شیعه و سنی را در بارگاه خویش جمع کرده چنانکه شیخ عبدالجلیل رازی از عالمان شیعی، در سال 560 در کتاب «شریف‌النقض» می‌نویسد: «دو اهل قزوین سنی و شیعی به زیارت ابوعبدالله حسین بن‌الرضا می‌روند». حضرت حسین‌‌بن‌‌علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) به دلیل نسبت نزدیک با حضرت رضا(ع)
l;hk ihd cdhvjd rc,dk / hlhlchni psdk


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1187
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

السلام علیک یا حسین بن علی بن موسی الرضا المرتضی
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، آستان متبرک امامزاده حسین(ع) فرزند دو ساله علی‌ بن موسی‌الرضا(ع) متوفی به سال 201 هجری قمری، از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین اماکن زیارتی شهر قزوین است که ارادتمندانی از دو اهل شیعه و سنی را در بارگاه خویش جمع کرده چنانکه شیخ عبدالجلیل رازی از عالمان شیعی، در سال 560 در کتاب «شریف‌النقض» می‌نویسد: «دو اهل قزوین سنی و شیعی به زیارت ابوعبدالله حسین بن‌الرضا می‌روند».
حضرت حسین‌‌بن‌‌علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) به دلیل نسبت نزدیک با حضرت رضا(ع) هشتمین امام و پیشوای مسلمانان جهان، عاشقان و محبان بسیاری را به سمت بارگاه خویش کشانده و همیشه از توجه و ارادت کامل مردم دارالمؤمنین برخوردار بوده است.

حمدالله مستوفی در تاریخ گزیده در خصوص موقعیت و جایگاه امامزاده حسین(ع) قزوین می‌گوید که «گورستان‌های آن همه در داخل شهر است و بهترین آن به کثرت و وحدت مقبره‌ای است به شرقی آن محله ری و غربی آن محله اردق نزدیک رودخانه و شمال آن محله شهرستان و جنوب آن باروی شهر ارداق. و در آن مقبره مشهدی است از آن پسر علی‌ بن موسی‌الرضا(ع) وفات آن پسر در دو سالگی بوده و گوینده حسین نام داشته».

مردم شیعه ایران اسلامی به سبب اعتقاد وافرشان به امامان معصوم(ع)، به ویژه پیشوای هشتمشان حضرت رضا(ع) در دوران صفویه که تشیع مذهب رسمی کشور اعلام شد، با کمال توجه به قبور متبرک دودمان پیامبر اکرم(ص) و ایجاد و گسترش بقاع مبارک آن‌ها، اوج ارادت خود را نسبت به پیشوایان و امامان معصوم(ع) نشان دادند.

همانطور که امام رضا(ع) در باب اهمیت امامت می‌فرمایند که «امام چونان خورشید نورافشانی است که با نور خود روشنگر جهان است. در جایگاهی قرار دارد که دست‌ها و چشم‌ها بدان نایل نمی‌شود. امام آب گوارایی است از پس تشنگی و عطش» مردم دارالمؤمنین با تمسک به اهل بیت(ع) و فرزندان ایشان، به دنبال سعادت حقیقی و کمال انسانی هستند و با احترام و اعتقادی کامل نسبت به فرزند خردسال پیشوای هشتم خود، هر روز با حضور در آستان متبرک امامزاده حسین(ع) زمزمه «السلام علیک یا علی‌ بن موسی‌الرضا(ع)» سر داده و محبت و معرفت خویش را نسبت به اهل‌بیت(ع) اعلام می‌کنند.

پس از آن که صفویان زمام حکومت‌داری را در ایران به دست گرفتند، آستان متبرک حسین‌‌بن‌‌علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) در مرکز توجهات قرار گرفت و خیل ارادتمندان به این حضرت افزایش یافت.

جز ضریح چوبی امامزاده حسین(ع) قزوین که به سال 806 هجری قمری برمی‌گردد، عمده بنای این امامزاده مربوط به دوران صفوی است.

در دوران شاه طهماسب که قزوین به عنوان پایتخت صفویه معرفی شد، این آستان متبرک مورد بازسازی قرار گرفت و بناهای جدیدی برای امامزاده حسین(ع) ساخته شد.

تغییرات زیادی در بنای اولیه آستان حضرت شاهزاده حسین(ع) انجام شده و در سال‌های اخیر این آستان مورد بازسازی و تعمیر اساسی قرار گرفته است ولی کماکان تزئینات معماری اسلامی ایرانی که همواره در دوره‌های مختلف مورد توجه پادشاهان و هنرمندان شیعه بوده، در این آستان نمود زیادی دارد.

آستان متبرک حضرت شاهزاده حسین(ع) از قدیمی‌ترین مزارهای موجود در ایران به حساب آمده که برخی از منابع از آن خبر داده‌اند.

قائم‌مقام سابق سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قزوین پیرامون ویژگی‌های امامزاده حسین‌‌بن‌‌علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) شهر قزوین می‌گوید: این امامزاده جزو 30 امامزاده جامع و مهم کشور به حساب می‌آید، به همین دلیل دارای طرح و برنامه‌ریزی جامعی است.

تقی رضایار بیان می‌کند: قدیمی‌ترین موقوفه کشور که قدمت آن به 800 سال می‌رسد متعلق به استان قزوین بوده و این مسئله نشان‌دهنده فرهنگ و تمدن کهن این استان در زمینه وقف است.‌

امروز آستان متبرک حضرت شاهزاده حسین(ع) میعادگاه مردم دارالمؤمنین قرار گرفته و به مناسبت‌های مختلف مردم این دیار در بارگاه فرزند خردسال پیشوای هشتم خود گردهم می‌آیند و ارادت خویش را به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) نشان می‌دهند.

دیدن چشم‌های اشک‌آلودی که خالصانه، عاشقانه و امیدوار به ضریح فرزند خردسال ثامن‌الحجج(ع) خیره شده‌ و بی‌اختیار باران طلا از چشمان آن‌ها جاری می‌شود؛ دل‌های شکسته‌ای که بدون هیچ ریایی در صحن این آستان به گفت‌وگو با معشوق خود پرداخته و آن حضرت را در کنار خود حس می‌کنند، شاید برای کسانی که راز ارتباط با اهل بیت(ع) را نمی‌دانند و حکمت زیارت را در نیافته‌اند، بسیار شگفت‌انگیز باشد.

اعتقاد و ایمان مردم دارالمؤمنین همیشه زبانزد عام و خاص بوده و پرورش علما در این دیار مهر تأییدی بر ایمان راسخ و اعتقاد شگرف این مردم است.

به جهت اعتقاد و باور کاملی که مردم دیار قزوین به امام رضا(ع) و فرزند خردسال ایشان دارند، این آستان به عنوان نگینی در شهر قزوین می‌درخشد که مردم از مناطق گوناگون به زیارت این حضرت آمده و به مناسبت‌های مختلف صحن امامزاده حسین(ع) مملوء از عاشقان و محبان حسین‌‌بن‌‌علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) می‌شود.

قرار گرفتن آستان متبرک امامزاده حسین(ع) در شهر قزوین نعمت مبارک و بزرگی است که خداوند به مردم دارالمؤمنین عطا کرده و به حق که این مردم به خوبی سپاسگزار این نعمت خداوند هستند.


 



الهی بحق عمۀ سادات «عجل لولیک الفرج»
یا زهـــــــرا سلام الله علیها

a (18).jpg
















2 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
غم هجران , کاکتوس ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« پیغمبریه (چهار انبیا، چهار پیغمبر) واقع در قزوین | حمام قجر قزوین (موزه مردم‌شناسی قزوین) + تصاویر زیبای آن »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:24 پیش از ظهر