آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ بعد از ظهر
|
|||||
عضو
شماره عضویت :
635
حالت :
ارسال ها :
10
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
5
اعتبار کاربر :
61
پسند ها :
2
تشکر شده : 19
|
مواد لازم برای آشپزیآکا برایآشپزیآکاگوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم لپه 150 گرم بادمجان3 عددروغن 150 گرم غوره 250 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری سیب زمینی استامبولی 6 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوری فلفل قدری نمک قدری
طرز تهیه : گوشت را با 2 تا 3 قاشق عدد پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم نیم پز شود بعد لپه را میشوئیم و اضافه می نمائیم تا لپه و گوشت کاملا بپزند بادنجانها را پوست میکنیم حلقه حلقه میبریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم و سیب زمینی را پوست میکنیم و با غوره وبادنجانداخل گوشت میریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نمائیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
|||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|