انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » ترفندستان » ترفند وب و اینترنت » رایانه های خانگی عامل حملات سایبری



رایانه های خانگی عامل حملات سایبری

امروزه بسیاری از رایانه ها در کشور از آنتی ویروس های قفل شکسته استفاده می کنند که ممکن است ظاهرا تاثیری درآن ها نداشته باشد ولی موجب می شود که این رایانه ها در هنگام حمله سایبری بیش از دیگر رایانه ها صدمه ببینند ومی توان گفت این رایانه ها عامل گسترش حملات سایبری هستند . انتشار ویروس ها و بدافزارهای رایانه ای در فضای سایبر شبیه به انتقال ویروس ها در محیط طبیعی است . در حال حاضر بسیاری از ویروس های که در محیط طبیعی پراکنده هستند
vhdhki ihd ohk'd uhlg plghj shdfvd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 37
حالت :
ارسال ها : 379
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 282
اعتبار کاربر : 2945
پسند ها : 475
حالت من :  Mokhlesim.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 736
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:2
مدال پشتکار
مدال پشتکار
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|

امروزه بسیاری از رایانه ها در کشور از آنتی ویروس های قفل شکسته استفاده می کنند که ممکن است ظاهرا تاثیری درآن ها نداشته باشد ولی موجب می شود که این رایانه ها در هنگام حمله سایبری بیش از دیگر رایانه ها صدمه ببینند ومی توان گفت این رایانه ها عامل گسترش حملات سایبری هستند .
انتشار ویروس ها و بدافزارهای رایانه ای در فضای سایبر شبیه به انتقال ویروس ها در محیط طبیعی است . در حال حاضر بسیاری از ویروس های که در محیط طبیعی پراکنده هستند برای سلامتی انسان مضر نیستند اما آنها توانایی بدن را برای مقابله با ویروس های خطرناک کاهش می دهند.
در فضای سایبر نیز به همین گونه است. در برهه های زمانی متعدد شاهد انتشار بسیاری از ویروس ها و کرم های رایانه ای خطرناک و کم خطر هستیم . ورود یک ویروس جدید به فضای سایبر را اصطلاحا ˈانتشار یک ویروس ˈ و یا ˈ حمله سایبری ˈ می گویند.
تفاوت اصطلاح ˈحمله سایبری ˈ و ˈانتشار یک ویروس ˈ در میزان تخریب ویروس است. انتشار ویروس های رایانه ای کم خطر شاید برای رایانه های خانگی مضر نباشد اما این رایانه ها به عنوان حامل ویروس ها و بدافزارها رفتار می کنند.
ˈحامد صابرˈ کارشناس فناوری اطلاعات در این مورد گفت : در یک حمله سایبری و یا انتشار بدافزارهای رایانه ای، بسیاری از کاربران خانگی و کاربران در شرکت ها بدون اینکه متوجه باشند ، درگیر این ویروس ها می شوند اما این ویروس ها به رایانه ها خانگی صدمه نمی زنند.
وی افزود: ولی این رایانه های آلوده همچون سرباز در حملات سایبری عمل می کنند به این معنی که رایانه های آلوده به محض جدی شدن یک حمله سایبری ، زودتر از دیگر رایانه ها در معرض این حملات قرار می گیرند و میزان آلودگی آنها بیشتر می شود.
این کارشناس فناوری اطلاعات گفت : خطرجدی در هنگام بروز حملات سایبریست و به این دلیل است که در بسیاری از حملات سایبری در مدت زمان کوتاهی از آلوده شدن تعداد زیادی از رایانه ها خبر می دهند، در ابتدا به نظر می آید سرعت عمل ویروس ها بسیار بالاست در حالی که این فرایند در مدت زمان طولانی انجام شده است و به ناگاه به صورت یک حمله نشان داده می شود.
ˈ باقر افخمیˈ عضو شورای جرایم اینترنتی استان تهران نیز در این مورد خاطرنشان کرد : ورود چنین بدافزارهایی به داخل سیستم های رایانه ای کشور یک امر عادی است که در بسیاری از کشورها نیز دیده می شود اما لزوم آمادگی لازم در لایه های مختلف باید در نظر گرفته شود .
وی افزود : در بخش نخست باید شرکت مخابرات به عنوان ارایه دهنده خدمات اینترنت در کشور نسبت به شناخت لایه های نفوذی بدافزارها وممانعت از ورود آنها به بخش خدمات اینترنتی اقدام کند که باتوجه به گستردگی این لایه ها این کار به درستی انجام نمی شود.در بخش دوم مراکز حساس به صورت خودکار باید درگاه های ورودی و خروجی اطلاعات را بادقت بیشتری کنترل کنند.
افخمی یادآور شد : از سوی دیگر شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی به عنوان مکمل شرکت مخابرات ایران در ارایه خدمات اینترنتی باید دارای قدرت دفاع بیشتری باشند.همچنین کاربران نیز باید برای کنترل درگاه ورودی وخروجی خود از دیواره های آتش و ضدویروس هایی با قابلیت اطمینان بالا استفاده کنند.
وی افزود: در حال حاضر ضعف اساسی در انتشار ویروس ها اهمیت ندادن کاربران به ویروس ها در رایانه های خانگی است در واقع آنها عامل منتقل کننده ویروس ها و بدافزارها هستند.
عضو شورای حل اختلاف جرایم اینترنتی استان تهران خاطرنشان کرد : با اعمال مهندسی معکوس می توان دریافت که کاربران باید به جای استفاده از آنتی ویروس های قفل شکسته موجود در بازار که خود انتقال دهنده ویروس ها با حفره های خطرناک امنیتی هستند از سیستم های آنتی ویروس خاص با قابلیت ˈبه روز شدن ˈ استفاده کنند.
افخمی گفت : بنابراین تنها راه حل جلوگیری از حملات سایبری ، استفاده از ضدویروس های اورجینال ( به جای ضدویروس های قفل شکسته و ارزان قیمت) و به روز کردن مدام آنهاست .
کارشناسان امنیت فضای مجازی براین باورند که به روز کردن سیستم های عامل و نرم افزارها، دانلود نکردن نسخه‌های رایگان نرم‌افزارها از منابع ناشناس و نامعتبر، ارایه نکردن اطلاعات شخصی در فضای مجازی و استفاده از رمز عبورهای سخت به جای رمز های عبور قابل حدس زدن کلیدهای اساسی مصون ماندن در فضای مجازی است که کاربران باید به آن اهمیت بیشتری دهند.
ˈامیر حسین حسینی ˈ کارشناس فناوری اطلاعات در این مورد گفت : کاربران باید همواره از اطلاعات مهم نسخه پشتیبان تهیه کنند . همچنین به روز نگه داری سیستم های رایانه ای و نصب تمامی وصله های امنیتی در کنار عدم استفاده از نرم افزارهای ضعیف امنیتی از دیگر راه های حفظ کاربران در برابر حمله های اینترنتی است.
وی افزود : در حال حاضر برخی از سازمان ها با سیستم پشتیبانی شبکه و امنیت قوی کاربران خود را ملزم می کنند که در هنگام اولین دسترسی به یک سیستم یک کلمه عبور جدید بسازند ولی بسیاری از سازمان ها از این امر غافل مانده اند.
حسینی خاطرنشان کرد : ˈ کلمه عبور پیش فرض ˈ معمولا کلمات ساده مثل نام شرکت، نام سرپرست، شماره تلفن، شماره شناسنامه و دیگر موارد است که حدس زدن آن برای هکر بسیار ساده است.
وی افزود : این در حالی است که هم اکنون نرم افزارهای بسیار ساده ای وجود دارند که به پیداکردن کلمه عبور کمک می کند؛ از آن جمله می توان به برنامه ˈدیکشنری اتکˈ اشاره کرد که این برنامه ساده قادر است رمز عبور کاربر یا سرپرست شبکه را در صورتی که در مجموعه کلمات خود وجود داشته باشد، به وسیله بانک اطلاعاتی درونی خود بیابد.
این کارشناس فناوری اطلاعات و امنیت اظهار داشت : هکر ها به خوبی می دانند که بسیاری از ابزارهای شبکه از دیواره آتش گرفته تا روترها (router) به طور پیش فرض دارای کلمه عبور از پیش تعیین شده هستند (مانند ادمین به عنوان نام کاربر و ادمین به عنوان رمز عبور) و از سوی دیگر نصب ابزار جدید در شبکه با تنظیمات نسبتا زیادی همراه است و ممکن است سرپرست شبکه اولویتی برای تغییر کلمه عبور قایل نشود؛ بنابراین این کار می تواند موجب بالا رفتن خطر امکان اسکن نام رمز توسط هکرها از راه دور باشد.
















5 تشکر شده از کاربر محمد313 برای ارسال مفید :
maryam20 , فاطمه 1 , قمر , غم هجران , الما ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : محمد313
خدایا مراببخش
به خاطر تمام لحظه هایی که تو با من بودی و من فکر می کردم تنها هستم.
به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و هیچ کدام خانه ی تو نبود.

 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« چه کسی نام مرا جستجو کرد؟ | به دست آوردن تمامی یوزر وپسورد های واردشده در web browser »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:07 بعداز ظهر