انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » » » نکات مهم درباره پخت شله زرد



نکات مهم درباره پخت شله زرد

نکات مهمی که در پخت شله زرد باید رعایت کرد : ١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید. ٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن. ٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های
k;hj lil nvfhvi \oj agi cvn


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 67
حالت :
ارسال ها : 7487
محل سکونت : : شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 380
اعتبار کاربر : 47753
پسند ها : 10840
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 7322
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربر نمونه
کاربر نمونه
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
کاربران برتر
کاربران برتر

|




نکات مهمی که در پخت شله زرد باید رعایت کرد :



١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.



٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.



٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.(البته وقتی که مقدار برنجتون کمه)



۴)برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه،بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.



اگر شله زرد به مقدار کم درست میکنید میتونید شله زردتون رو توی ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه توی فر بزارید تا آبش کشیده بشه.



۵)برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید و به جای اون از روش زیر استفاده کنید:



پودر هل رو تو یه دستمال می ریزیم و گره میزنیم و توی یه لیوان میزاریم  و  آب جوش روش میریزیم. بعد از دو ساعت در میاریم فشار میدیم و میذاریم که ته نشین بشه.وقت اضافه کردن هل که رسید،فقط آب روی هل های ته نشین شده رو به شله زرد اضافه میکنیم.



یه روش دیگه هم اینه که:مقدار لازم هل با پوست رو برمیداریم و پوستش رو چاک میدیم و تو یه ظرف میزاریم و روش آب جوش میزاریم و در ظرف رو هم میبندیم.بعد ظرف رو به روش بن ماری حرارت میدیم به مدت نیم ساعت تا اسانس هل خارج بشه.وقت اضافه کردن هل که رسید،هل ها رو از آب خارج میکنیم و فقط آب رو به شله زرد یا فرنی یا....اضافه میکنیم.



البته من پودر هلم رو چندین بار آسیاب کرده و از صافی رد کردم واین کار رو بارها و بارها تکرار کردم(البته در اصل مامان گلم زحمتش رو کشیدن)و در آخر یه لایه پودر مخملی مانند تقریباً بیرنگ ازش به دست اومد که اونو برای فرنی و شله زرد و...گذاشتم و پودر تیره تر رو برای بقیه موارد استفاده گذاشتم.



۶)میتونید بادامی رو که میخواین به شله زرد اضافه کنید،از قبل تو گلابی که برای شله زردتون نیاز دارید بخیسونید و وقت اضافه کردن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید،توصیه میکنم اینکار رو حتما امتحان کنید،چون هم خلال باداماتون نرم میشه و هم مثل بادامهای شله زردهایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه.



٧)یه نکته مهم راجع به زمان اضافه کردن شکر ذائقه بصری شماست:بعضیا دوست دارن دونه های برنج تو شله زرد تا حدی مشخص باشه،و بعضیا دوست دارن که برنج کاملاً له بشه.در هر صورت دقت کنید فقط وقتی که برنج به اون حالتی که دلخواه شماست رسید میتونید شکر رو اضافه کنید،چون بعد از اضافه کردن شکر درسته که شله زرد کمی لعاب میندازه،اما برنجتون به هیچ وجه بیشتر از زمان اضافه شدن شکر نمیپزه.





٨)برای اینکه شله زردتون ته نگیره بعد از اضافه کردن شکر باید دائماً شله زرد رو هم بزنید.



٩)یه نکته خیلی مهم هم اینه که هر چقدر میخواید شله زردتون قوام داشته باشه باید بزارید اول برنجتون به حالتی غلیظتر از اونچیزی که میخواید شله زردتون باشه برسه،و بعد شکر رو اضافه کنید،چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یکمی شلتر از حالتی که برنج خالیتون داشته میشه(نمیدونم با این دستور زبانی که این پاراگراف داشت، بالاخره متوجه منظورم شدید یا نه؟



 
















4 تشکر شده از کاربر باران 313 برای ارسال مفید :
قمر , admin , انی ظلمت نفسی.. , مهدی313 ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نکات مهم درباره پخت شله زرد
جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ قبل از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1187
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من



سلام باران خانم

ممنون عالی بود استفاده کردم خواهر

دست گلت درد نکنه


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نکات مهم درباره پخت شله زرد
شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ بعد از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 68
حالت :
ارسال ها : 878
محل سکونت : : زمین خاک
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 573
دعوت شدگان : 5
اعتبار کاربر : 10458
پسند ها : 1004
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).jpg
تشکر شده : 1349
وبسایت من : وبسایت من



سلام بازم در تخصص من نیست اما شعله زرد تو من خوردم میدونم چیه چه کد بانویی هستی برا اشپزی ممنون خودت باید برام درست کنی باشه قول


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نکات مهم درباره پخت شله زرد
شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ بعد از ظهر نمایش پست [3]
عضو
rating
شماره عضویت : 1
حالت :
ارسال ها : 2118
محل سکونت : : مشهد
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1244
دعوت شدگان : 13
اعتبار کاربر : 28299
پسند ها : 3480
محل سکونت : mashhad.jpg
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (9).jpg
تشکر شده : 4639
وبسایت من : وبسایت من



مهدی دلبندم شعله زرد نه ، اون شله زرده 


  می پسندم        0 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نکات مهم درباره پخت شله زرد
سه شنبه ۱ امرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ قبل از ظهر نمایش پست [4]
مدیر انجمن
rating
شماره عضویت : 6
حالت :
ارسال ها : 1845
محل سکونت : : تهران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 451
دعوت شدگان : 9
اعتبار کاربر : 12915
پسند ها : 1948
حالت من :  Mashkookam.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/10.jpg
تشکر شده : 2815







عجب رنگي داره باران كي بيايم خونتون مثل مهدي از اين شعله زرد بخوريم هاااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نکات مهم درباره پخت شله زرد
جمعه ۴ امرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ بعد از ظهر نمایش پست [5]
بانو
rating
شماره عضویت : 106
حالت :
ارسال ها : 2493
محل سکونت : : جهرم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 428
دعوت شدگان : 7
اعتبار کاربر : 8183
پسند ها : 1684
حالت من :  Konjkav.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (10).jpg
تشکر شده : 2732



باران جونم منم میخام خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ممنون امتحان میکنم خداکنه خراب نشه شوهرم بهم بخنده


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
نکات ، مهم ، درباره ، پخت ، شله ، زرد ،

« ...خالی... | رازهای یک زرشک پلو خوش طعم »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 04:08 پیش از ظهر