انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » روانشناسی » اختلات روانی » آیا همیشه استرس دارید؟



آیا همیشه استرس دارید؟

  آیا همیشه اضطراب دارید؟ (چطور استرس را کاهش دهیم) آیا همیشه اضطراب دارید؟ (چطور استرس را کاهش دهیم) اضطراب مجموعه‌ای از علائم ناخوشایند است که همه ما آن را تجربه کرده‌ایم. این احساس ناخوشایند که شامل مجموعه‌ای از علائم مثل دلشوره، بی‌قراری، به هم خوردن تمرکز ذهنی، بی‌خوابی، تپش قلب و عرق کردن است در مواجهه با خطرات و موقعیت‌های آسیب‌رسان، حالتی طبیعی تلقی می‌شود، ولی وقتی بی‌جهت یا در مواجهه با شرایطی نه‌چندان استرس‌زا ایجاد می‌شود، باید آن را به عنوان بیماری تلقی کرد. فرض کنیم در یک هواپیمای در
Hdh ildai hsjvs nhvdn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 655
حالت :
ارسال ها : 966
محل سکونت : : یه جایی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 283
اعتبار کاربر : 6586
پسند ها : 418
حالت من :  Mehraboon.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/09.jpg
تشکر شده : 1464


مدال ها:3
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|

 

آیا همیشه اضطراب دارید؟ (چطور استرس را کاهش دهیم)


آیا همیشه اضطراب دارید؟ (چطور استرس را کاهش دهیم)
اضطراب مجموعه‌ای از علائم ناخوشایند است که همه ما آن را تجربه کرده‌ایم. این احساس ناخوشایند که شامل مجموعه‌ای از علائم مثل دلشوره، بی‌قراری، به هم خوردن تمرکز ذهنی، بی‌خوابی، تپش قلب و عرق کردن است در مواجهه با خطرات و موقعیت‌های آسیب‌رسان، حالتی طبیعی تلقی می‌شود، ولی وقتی بی‌جهت یا در مواجهه با شرایطی نه‌چندان استرس‌زا ایجاد می‌شود، باید آن را به عنوان بیماری تلقی کرد.
فرض کنیم در یک هواپیمای در حال پرواز هستیم. اگر ناگهان اعلام شود به دلیل نقص فنی خطر سقوط وجود دارد، همه علائم بالا که برای اضطراب شرح داده شد در مسافران طبیعی است.
 حال شرایطی را فرض کنید که هواپیما بدون مشکل در حال پرواز است، در این حال اگر مسافری دچار علائم اضطراب باشد او را بیمار تلقی می‌کنیم.
 اضطراب اگر فقط در شرایطی خاص مثل همین پرواز با هواپیما یا در موقعیت‌های خاص مثل مکان‌های تنگ ایجاد شود، به عنوان ترس مرضی یا فوبیا تلقی می‌شود. این نوع بیماری گاه در برخورد با جانوران ایجاد می‌شود که بسیار شایع است.
 در این نوشتار بیماری «اضطراب منتشر» که ایجاد علائم اضطراب در موقعیت‌های مختلف و روزمره است، توضیح داده می‌شود.

 بیماری اضطراب منتشر
در این بیماری، فرد در شرایط مختلف روزمره که معمولا اضطراب اندکی برای دیگران ایجاد می‌کنند، دچار اضطراب شدید می‌شود.
این بیماران به دلیل اضطراب از انجام فعالیت‌های روزانه باز می‌مانند و فشار زیادی را متحمل می‌شوند. مادری را تصور کنید که هر بار فرزندش از خانه خارج می‌شود، مضطرب است یا هرگاه در شلوغی شهر قرار می‌گیرد از احتمال تصادف، دچار دلشوره و تپش قلب می‌شود.

 چرا برخی افراد دچار این بیماری می‌شوند؟

از مهم‌ترین دلایل این بیماری، موارد زیر هستند:
 - آسیب‌های دوران کودکی: افرادی که در دوران طفولیت صدمات زیادی را تحمل کرده‌اند و زندگی طاقت فرسایی داشته‌اند.
 - بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج مثل انواع سرطان
 - وجود استرس‌های متعدد و مکرر در زندگی

 تفاوت  اضطراب معمولی و بیماری اضطراب
1 ـ بیشتر موقعیت‌ها و فعالیت‌های زندگی در فرد بیمار ایجاد اضطراب می‌کنند.
2 ـ انجام کارهای عادی و روزمره در اثر این اضطراب، در بیمار مختل می‌شود.
3 ـ ‌علائمی مثل خستگی مفرط، به هم خوردن خواب، نداشتن تمرکز ذهنی و بی‌قراری در بیمار وجود دارد.

 درمان بیماری اضطراب
درمان بیماری اضطراب منتشر شامل روان‌درمانی و دارو درمانی است.
 روان‌درمانی به مفهوم جلسات گفت‌وگوی بیمار و روانپزشک برای ایجاد تغییرات در ذهن و رفتار بیمار است که در نهایت بیمار بتواند اضطراب را مهار کند.
 دارو درمانی که معمولا در کنار روان‌درمانی بیشترین تاثیر را دارد، شامل داروهای ضدافسردگی مثل سیتالوپرام، سرترالین، فلوکستین و پاروکستین تجویز شده توسط پزشک است.
 برای درمان اضطراب حاد می‌توان از داروهای آرام بخش مثل دیازپام، لورازپام و اگزازپام نیز کمک گرفت. به خاطر داشته باشیم که این گروه داروها فقط برای بهبودی موقتی موثرند و در صورت استفاده طولانی‌مدت، ایجاد وابستگی کرده و تاثیرشان کم می‌شود.

چطور استرس را کاهش دهیم؟
استرس به معنی فشار و نیرو است و هر محرکی که در انسان ایجاد تنش کند، استرس‌زا یا عامل استرس نامیده می‌شود.
به عبارتی هر عاملی موجب تنش روح و جسم و از دست دادن تعادل فرد شود، استرس‌زاست. هنگام وارد شدن استرس، بدن واکنش‌هایی از خود نشان می‌‌دهد تا تعادل از دست رفته را بازگرداند.
 کم حوصلگی، سردرد، تغییر ضربان قلب، خستگی جسمی، خشم و پرخاشگری، بی‌خوابی، احساس فشار در سینه، اختلال گوارشی، سوزش معده، عرق کردن، خشکی دهان، بی‌اشتهایی، داغ شدن یا سرد شدن بدن، غمگینی، لرزش بدن، میل به سیگار، از دست دادن تمرکز، احساس سرگیجه، تغییر تنفس، تکرر ادرار، کم شدن حافظه، دردهای بدنی پراکنده، آه کشیدن، تمایل به تنهایی، آشفتگی، التهاب و سرخ شدن پوست صورت از علائم جسمی استرس است.
 مردم اغلب چنان به استرس عادت کرده‌اند که از وجود آن در خود بی‌خبرند. بسیاری از ما به‌رغم این که عصبی و هیجان زده نمی‌شویم، از تأثیرات مخرب استرس در امان نیستیم؛ حتی در صورتی که احساس یأس و اضطراب نکنیم، استرس می‌تواند شیوه و طرز رفتار ما را با دیگران تغییر دهد یا به بدن آسیب جدی وارد سازد.
 عوامل بسیاری سبب بروز استرس می‌شوند؛ مثل بیماری دیر رسیدن به محل کار، ترافیک و...، اما مهم‌ترین عامل، طرز برخورد، نوع نگاه و نگرش ما به حوادث و اتفاقاتی است که پیرامون ما می‌افتد.
ما می‌توانیم احساسات خود را تغییر دهیم. این کار از طریق تغییر در رفتار یا تفکر میسر می‌شود؛ به‌عنوان مثال انجام دادن مقداری از یک کار می‌تواند ما را از نگرانی درباره آن برهاند.
 ایجاد یک برداشت و فهم جدید از یک وضعیت خاص، از هراس و استرس ناشی از آن می‌کاهد.

راه‌های کاهش استرس
1- یاد بگیرید که برنامه‌ریزی داشته باشید. آشفتگی، بی‌نظمی و عدم سازمان دهی در کارها و برنامه‌ها می‌تواند تولید استرس کند.
 
2- محدودیت‌ها و ضعف‌هایتان را بشناسید. ما هرگز نمی‌توانیم کامل و بی‌نقص باشیم. پس برای خود اهدافی تعیین کنید که دست یافتنی و قابل دستیابی باشند.
3- در زندگی؛ بازی، تفریح و سرگرمی داشته باشید. شما هر از گاهی نیاز دارید که از فشار زندگی فرار کنید و به تفریح و سرگرمی روی آورید. صرف‌نظر از سطح توانایی و مهارتتان در بازی، سرگرمی‌ها و بازی‌هایی پیدا کنید که برایتان جذاب و لذت‌بخش باشند.
4- شخصی مثبت، سازنده و مفید باشید.
5- یاد بگیرید که گذشت داشته باشید و عقاید دیگران را تحمل کنید.
6- از رقابت‌ها و چشم‌ و هم‌چشمی‌های بی جا و غیرضروری پرهیز کنید.
7- به‌طور مرتب ورزش کنید.
8- سعی کنید روش شما برای استراحت و آرامش، منظم و عاری از داروهای آرام بخش و مسکن باشد.
9- مشکلات و مسائل خود را درون خود نگه ندارید و با مشاور و افراد قابل اطمینان مشورت کنید.
10- تفکر خود را عوض کنید و با آرامش به مسائل نگاه کنید.
همه انسان ها استرس را در زندگى خود تجربه می‌کنند و طبیعى است که هنگام مواجهه با موقعیت‌هاى تهدیدکننده، مضطرب ‌شوند.

چند نکته در رابطه با استرس
بدن انسان در مقابله با استرس از الگوى مشخصى پیروى کرده و فرایند عصبى شیمیایى، معینى را طى مى کند.
1- یک خبر خوب بسیار هیجان آور، همان اندازه استرس ایجاد مى کند که یک خبر بد ایجاد مى کند.
2ـ استرس هاى شدید و طولانى در همه حال باعث از پا درآمدن فرد نمى شوند و افراد در بعضى موارد مى توانند با عوامل استرس زا سازگار شوند. نمونه ی آن خو گرفتن افراد در شرایط سخت و طاقت فرسا مثل دوران اسارت یا خو گرفتن به کارى سخت و طاقت فرسا مثل کارکردن در معادن است.
3ـ افراد با وجود سازگارى با شرایط استرس زا نمى توانند از آثار زیان بار آن صد درصد مصون بمانند و دچار مشکلات جسمانى، روانى، عاطفى و اجتماعى مى شوند؛ مثلا فردى که مدت زیادى در اسارت است یا فردى که تحت شرایط بدى در معدن تاریک و دورافتاده اى کار مى کند، بعد از مدتى دچار ناراحتی هاى روحى ـ عاطفى و پیرى زودرس مى شود.
4ـ بدن ما وقتى چیزى را استرس تلقى کرده و به آن واکنش نشان مى دهد که ذهن ما پیشتر، آن را به عنوان استرس شناخته باشد.
5ـ نوع پاسخ افراد به استرس به ویژگی هاى شخصیتى، مسائل فرهنگى، شرایط زندگى و تجربه هاى افراد برمى گردد.

منبع :پایگاه اطلاع رسانی تبیان
 
















3 تشکر شده از کاربر *زينب* برای ارسال مفید :
قمر , حجاب اسمانی , جمعه موعود ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : *زينب*
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« وسواس چیست وچگونه ان را درمان کنیم؟ | برای رسیدن به تندرستی وآرامش روانی راحت نفس بکش! »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 04:34 پیش از ظهر