آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ بعد از ظهر
|
|||||||
عضو
شماره عضویت :
721
حالت :
ارسال ها :
226
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
112
اعتبار کاربر :
1261
پسند ها :
95
تشکر شده : 522
|
مواد لازم: خرما : 20 تا 30 عدد آرد گندم: 3 قاشق غذاخوري کره: 4 قاشق غذاخوري گردو: 10 تا 15 عدد پودر هل: یک قاشق چایخوری پودر قند: 2 قاشق غذاخوري دارچین: به مقدار لازم طرز تهیه: هسته خرما را خارج کرده و نصف گردو را (با توجه به اندازه خرما) داخل خرما قرار می دهیم.(بهتر است سر گردو بيرون نباشد) از وسط ظرف شروع به چیدن خرماها می کنیم و یک دایره درست می کنیم. ( قسمت باز خرما رو به پايين باشد.)
آرد را کمی تفت می دهیم تا عطرش دربیاد و یکم رنگش طلایی شود (طلايي بشه كافيه). کره رو اضافه می کنیم. مقدار
حالا مواد قسمت 3 آماده كرديد و داغ داغ می ریزید روی خرماهایی که در قسمت 2 درست کردید و بگذاريد در یخچال که
پودر قند را ترجیحا با یک الک روی رنگینک که از یخچال بیرون آوردید بریزید. در صورت تمايل مي توانيد مقداري پودر نارگيل
در آخر با دارچین روي رنگينك را لوزی لوزی درست کنید. مي توانيد وسط لوزي ها را با زعفران و پونه كوهي تزئين كنيد. در بوشهر رنگینک به عنوان دسر با غذاهای سردی مثل قلیه ماهی و ... هم خورده می شود.
ویرایش موضوع توسط : فرشته313
در تاریخ : چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ بعد از ظهر
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
طرز تهيه رنگينك
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ بعد از ظهر
[1]
|
|||
ممنون می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
طرز تهيه رنگينك
چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ بعد از ظهر
[2]
|
||
بانو
شماره عضویت :
498
حالت :
ارسال ها :
369
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
281
دعوت شدگان :
7
اعتبار کاربر :
1438
پسند ها :
293
تشکر شده : 305
|
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
طرز ، تهيه ، رنگينك ، |
|