انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » اخلاق و تزکیه نفس » کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی



کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی

کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی تغییر و تحول، همزاد و همراه تمام ذرات کائنات است و گاهی به شکل فیزیکی خود را نمایان می‏ سازد؛ همانند گرم و سرد شدن اشیا و گاهی به شکل شیمیایی روی می‏ دهد؛ مانند سوختن چوب و کاغذ و گاهی در عالم جان انسانی رخ می ‏نماید که از آن به سیرورت و صیرورت یاد می‏ شود. برای انسان مهم است که دائماً خود را سیر
;sd ;i uhcl stv hsj... k;hjd nv hildj , vhi;hv jp,g hoghrd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۱ امرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 655
حالت :
ارسال ها : 966
محل سکونت : : یه جایی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 283
اعتبار کاربر : 6586
پسند ها : 418
حالت من :  Mehraboon.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/09.jpg
تشکر شده : 1464


مدال ها:3
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|

کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی



کسی که عازم سفر است... نکاتی در اهمیت و راهکار تحول اخلاقی

تغییر و تحول، همزاد و همراه تمام ذرات کائنات است و گاهی به شکل فیزیکی خود را نمایان می‏ سازد؛ همانند گرم و سرد شدن اشیا و گاهی به شکل شیمیایی روی می‏ دهد؛ مانند سوختن چوب و کاغذ و گاهی در عالم جان انسانی رخ می ‏نماید که از آن به سیرورت و صیرورت یاد می‏ شود.
برای انسان مهم است که دائماً خود را سیر و صیر دهد و در یک نقطه و یک مکان، ساکن نماند؛ چرا که طبق حدیث نبوی، هر کس دو روزش یکسان باشد، زیانکار است». منظور از روز نیز شبانه روز یا روز در مقابل شب نیست. بنابراین، اگر کسی دو ساعت و حتی دو لحظه‏ اش یکسان باشد، ضرر کرده است.

در این جا در قالب چند نکته، مطالبی در ارتباط با اهمیت تحول اخلاقی در انسان تقدیم می‏ گردد:

 انسان، موجودی است مرکب از تن و جان یا بدن و روح که هر کدام در حال تغییر و تحولند و تن انسان از دوران نوزادی تا دوران پیری، همواره در حال تغییر و رشد فیزیکی است.
روز به روز، اندام‏ ها تکامل پیدا می‏ کنند؛ تا به اوج فعالیت می‏ رسند و پس از زمانی خاص، فعالیت آنها رو به افول می‏ گذارد و اغلب سن 40 سالگی را شروع افول قدرت بدنی ذکر می‏ کنند. بدن انسان تا 40 سالگی، مرکب خوبی برای جان است؛ ولی پس از آن، خوب سواری نمی‏ دهد و انواع دردها و کاستی‏ها، جان را با چالش مواجه می‏ سازد. این است که معلمان اخلاق تأکید دارند انسان تا جوان است، باید کاری بکند و اندوخته‏ ای فراهم سازد؛ چون پس از پیری، آن توان را نخواهد داشت.
جان انسان نیز مانند تن از ابتدای آفرینش در حال رشد و حرکت است و تا پایان حیات، این رشد و حرکت و تحول، ادامه دارد؛ بر خلاف تن که از 40 سالگی به بعد رو به افول می‏ رود.
از تغییرات و تحولات جان در علم اخلاق به «صیرورت» تعبیر می‏ شود. همان گونه که دانه با کاشته شدن، شروع به رشد می‏ کند و به درختی تنومند تبدیل می‏ شود، به طوری که گروهی در سایه آن می‏ آرمند و گروهی از میوه‏اش استفاده می‏ کنند، جان انسان نیز به سان دانه ‏ای است که با آفرینش انسان در زمین هستی، کاشته می ‏شود و لحظه به لحظه، رشد پیدا می‏ کند؛ تا به سرمنزل مقصود برسد و به عبارت اخلاقی، صیرورت پیدا می‏ کند.

صیرورت انسان فقط و فقط به یک سمت، یعنی به سوی خالق هستی است؛
آن چه جان انسان را تغییر و تحول و صیرورت می‏ دهد، اعمال و عقاید و اخلاق اوست؛ یعنی در عالم هستی، اینها موجوداتی زنده هستند که با حیاتشان، انسان را حرکت می‏ دهند
 برای کشف معادن طلایی جان خویش، اولین قدم و ضروری‏ ترین مسئله، بیداری است و پس از آن، عزم بر حرکت و اندوختن زاد و توشه است.
کسی که عازم سفر است، اگر نداند مسافر است و راهزن در کمین اوست، اگر بخوابد، یقیناً گرفتار غارت رهزنان خواهد شد و به مقصد نمی‏ رسد. شیطان، رهزنی است که خودش با پررویی کامل گفته است: من در کمین انسانم؛ »
 به همین دلیل، در تعبیرات دینی از کسی که اهل سیر و سلوک نیست، به عنوان خوابیده» یا «مست» یاد شده است و تنها کسی که می‏ تواند انسان را از خواب غفلت بیدار سازد، خدای سبحان است؛ البته به شرط آن که انسان آمادگی از خودش نشان دهد. برای این بیداری، تلاش و کوشش لازم است.
پس از بیداری ، مهم‏ ترین قدم صیرورت رحمانی، «مراقبت» است. مراقبه از ماده «رقبه» به معنی گردن گرفته شده است؛ زیرا انسان به هنگام نظارت و مواظبت از چیزی، گردن می‏ کشد و اوضاع را زیر نظر می‏ گیرد. مراقبه یعنی نظارت و مواظبت و زیر نظر گرفتن چیزی. در قرآن درباره مراقبه و لزوم آن آمده است:
ای کسانی که ایمان آورده‏ اید! بر پیش فرستاده‏ های خود به شدت مراقبت داشته باشید که فردا میهمان عملکرد خویش خواهید بود. شهید مطهری می‏ فرماید: «مراقبت»، ام المسائل و مادر همه مسائل اخلاق است. مراقبت یعنی کشیک نفس کشیدن است. بچه آن قدر مراقبت نمی‏ خواهد که نفس می‏ خواهد.
 قدم بعد از مراقبه، محاسبه است؛ یعنی حساب کشیدن از خود نسبت به اعمال و گفتار و رفتار روزانه.
امیرالمؤمنین علیه السلام در خطبه 89 نهج البلاغه می‏ فرماید: ؛ پیش از آن که شما را به حساب و میزان بکشند، از خودتان حساب بکشید».
قدم پایانی، معاتبه است. معاتبه یعنی خود را مورد عتاب قرار دادن. انسان در پایان شب و پس از محاسبه اعمال روزانه خویش، اگر نیکی‏ هایش فزونی داشته، باید شکر خدا را به جا آورد و اگر بدی‏ها بیشتر بوده؛ باید خود را توبیخ کند و از درگاه ربوبی، طلب استغفار کند.

منبع: نشریه پرسمان

















1 تشکر شده از کاربر *زينب* برای ارسال مفید :
امیرحسین ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : *زينب*
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« برای خود سازی چه باید کرد.... | مذمت چشم چرانی! »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 03:39 پیش از ظهر