انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » چهارده معصوم » حضرت محمد صلوات الله علیه » تفکیک جنسیتی در نگاه پیامبر اسلام(صلی الله علیه واله)



تفکیک جنسیتی در نگاه پیامبر اسلام(صلی الله علیه واله)

تفکیک جنسیتی در نگاه پیامبر اسلام(صلی الله علیه واله) رسول خدا (صلی الله علیه واله) فرموده اند: بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید (تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند) زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند ، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت. به گزارش فرهنگ نیوز ، وبلاگ "پریشان گویی های قربه إلی الله" نوشت: دشمن گاه در لباس دوست ظاهر می شود، وشناخت این دشمن است که بسیار مشکل می
jt;d; [ksdjd nv k'hi \dhlfv hsghl(wgd hggi ugdi ,hgi)


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92787
پسند ها : 4934
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|




تفکیک جنسیتی در نگاه پیامبر اسلام(صلی الله علیه واله)

رسول خدا (صلی الله علیه واله) فرموده اند: بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید (تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند) زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند ، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت.
به گزارش فرهنگ نیوز ، وبلاگ "پریشان گویی های قربه إلی الله" نوشت:
دشمن گاه در لباس دوست ظاهر می شود، وشناخت این دشمن است که بسیار مشکل می نماید؛ می توان در قالب مطبوعات و رسانه باشد ، می تواند در قالب یکی از مسئولان ظاهر شود ، می تواند خیلی جورها ظاهر شود.

آنکه در لباس دوست ظاهر شده، اصل ما بر این است که او دوست است، مگر اینکه خلافش ثابت شود و قبل از اثبات دوستی اش به او اعتماد نخواهیم کرد ، و اثبات یا نفی دوستی اش را از قول و عملش بدست خواهیم آورد و هر چه مرتبه و سطح او از لحاظ اجتماعی بالاتر باشد اثرگذاری آن مورد دوست نما بیشتر خواهد بود، و اگر دانسته یا ندانسته در زمین دشمن بازی کند یا خلاف اصول دوستی عمل نماید ما او را دشمن می گیریم، چه اینکه برخی موارد اگر سکوت هم نماید در برابر ما قرار گرفته است۱ 
 
در هفته های اخیر موضع گیری های مسئولین و برخی رسانه ها - که ادعای اعتدال دارند - در مورد مسئله ی فرهنگی تفکیک جنسیتی ، توان حمل بر حسن نیت را از ما گرفت، چرا که این دست موضع گیری ها از سوی این افراد تازگی نداشته است؛ چه اینکه شدت آن روی مسائل فرهنگی که مانند هوای مورد تنفس ماست۲، بیشتر حس می شود. 
 
این موارد را می توان به دو صورت حمل کرد: 
 
صورت اول اینکه این افراد آشنایی کافی به مبانی تربیتی و فرهنگی اسلام ندارند و ناآگاهانه و از روی ضعف تقوا این مواضع را اتخاذ می کنند.
 
صورت دوم اینکه این این افراد  آشنایی کافی به مبانی تربیتی و فرهنگی اسلام ندارند و آگاهانه از روی هوای نفس این مواضع را اتخاذ می کنند تا هوای نفس خود را حاکم کنند.
 
که هر دو صورت بالا، بازی کردن در پازل دشمن، و موجب امید واری اوست و از  درون به جامعه اسلامی ضربه خواهد زد.
 
و ای کاش در اتخاذ این مواضع براهین و دلایل خود را با استناد به مبانی اسلامی  ارائه می کردند، تا کمی دل آرام به این می شدیم که در راه حق بوده اند و خطا کرده اند ولی مواضع گزاره ای و مثال های آبکی که بوی هوای نفس و اصرار و جدل در آن به مشام می رسد موجبات یأس را فراهم می کند.
 
خود را معتدل معرفی کردن و از قداست روح این واژه استفاده کردن برای پیشبرد مقاصد، و برچسب افراطی زدن روی کسانی که مخالف این امرند ماهیت پوشالی آن را مستور نخواهد داشت و باید دانست اسلام، مظهر اعتدال است. این «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» اعتدال است؛ «قتِلوا الَّذینَ یَلونَکُم مِنَ الکُفّار» اعتدال است؛ امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر اعتدال است - اعتدال اینها است دیگر - معنای اعتدال این نیست که ما از کارهای احساس وظیفه‌ای که فرد مؤمن، جریان مؤمن، مجموعه‌ی مؤمن انجام می دهد، جلوگیری کنیم.۳  
 
بله ؛ اعتدال این نیست، اعتدال، اسلام کامل است نه گزینشی؛ اعتدال ، اسلام حقیقی است ، نه اسلام تفسیر شده ؛ ابتدا باید در تعریف به صلح برسیم تا در مورد مصادیق بحث کنیم.
 
دعوای اینجا اصولی است ،نه سلیقه ای! 
 
در ادامه به بررسی اجمالی مواضع و اصول اعتدال که همان اسلام است بر می گردیم و تفکیک جنسیتی را به عنوان یک کار انقلابی و اسلامی بدون موضع جناحی و سیاسی بررسی می کنیم. 
 
در مباحث اجتماعی و حکمرانی  هم ساختارهای اجتماعی اعتباری و وضع قوانین و... موضوعیت دارد که مبتنی بر مبانی انسان شناسی اسلامی باشد که این طرح را گامی در نزدیک شدن بخشی از ساختارهای جامعه اسلامی به ان سمت می دانیم و هم افراد موجود در این نظامات موضوعیت دارند.
 
«اسلام.. نهایت مراقبت را در برخوردهاى زنان و مردان اجنبى دارد... طرفدار دور نگه داشتن زنان از مردان است. مى‏ گویند پیغمبر اکرم در زمان حیات خویش اشاره کرد که در ورودى زنان به مسجد از در ورودى مردان مجزا باشد. روزى اشاره به یکى از درها کرد و فرمود: «لو ترکنا هذا الباب للنساء» یعنى خوب است این در را به بانوان اختصاص بدهیم... رسول خدا خوش نداشت که زن و مرد در حال اختلاط از مسجد بیرون روند. زیرا فتنه‏ ها از همین اختلاط ها بر مى‏ خیزد. فقهاء به همین مناسبت فتوا مى ‏دهند که اختلاط مردان و زنان مکروه است... رابطه زن و مرد اجنبى سخت خطرناک است. آنچه اسلام لااقل به صورت یک امر اخلاقى توصیه مى‏ کند این است که تا حد ممکن اجتماع مدنى غیر مختلط باشد. [زیرا] جامعه امروز زیانهاى اجتماع مختلط را به چشم خود مى‏ بیند. [آرى اختلاط] برخلاف مرضى شارع مقدس اسلام است. » ۴ 
 
و اصل اولی این است که امیرالمؤمنین حضرت علی (علیه السلام) می‌فرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید : بهترین کار برای زنان چیست؟ فاطمه (سلام الله علیها) پاسخ داد :بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند ، رسول خدا فرمود: (فاطمه پاره تن من است) ۵ مگر اینکه دلیل مهم تری باشد تا اهم را گرفته و مهم را ترک کنیم، که میبینیم حضرت زهرا سلام الله علیها در راه دفاع از ولایت همین کار را کردند.
 
و با این مبانی اجمالا می توان دریافت که در طراحی ساختار های اجتماعی اعتباری، می بایست تا جای ممکن این اصول رعایت شود که بخاطر مسائل و آفاتی است که در نگاه تربیتی و روان شناختی در بلند مدت رخ خواهد و به خانواده که از ارکان جامعه است لطمه می زند و کم نیست گلایه های و شکایت های خانواده هایی که -زن یا مرد ان خانواده درگیر اختلاط در محیط های کاری می باشند- ، از سردی روابط و ایجاد علاقه برخی از آنان به برخی از همکاران  و نیز برخی روابط مخفیانه که به صورت رسمی یا غیر رسمی شنیده می شود.
 
ولی متاسفانه از برخی تریبون های رسمی نظام مان مواضعی ایراد می شود که راه نفس (فرهنگ) را می بندد و  عالمانه و عامدانه بودن آن را تقویت می کند: 
 
مولاوردی : طرح تفکیک جنسیت مورد تائید معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیست و دولت یازدهم نیز با آن مخالف است. اگرچه برخی دستگاه ها و ارگان ها اقدام به تفکیک جنسیتی پرسنل زن و مرد خود کرده اند، این طرح به صورت سلیقه ای اجرا شده و مورد تائید دولت نیست.۶ 
 
همانطور که به وضوح دیده می شود این طرح را امری سلیقه ا ی و مخالفت دولت را با آن اعلام می دارد، گویی در مبانی اسلام سخنی از آن نرفته است و این در حالی است که رسول خدا (صلی الله علیه واله) فرموده اند: بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید (تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند) زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند ، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت.  ۷ و این احادیث که مبانی انسان شناسی اسلامی از آن بر آمده گویی جنبه خارجی ندارد؛ چرا که این حدیث پیامبر بیانگر انسان شناسی متفاوت زن و مرد است به گونه ای که زن با توجه به آن نباید در معرض نامحرم قرار گیرد و بایستی به گونه طراحی صورت گیرد تا این امر محقق شود و قلب و ذهن مردان نیز مورد وسوسه قرار نگیرد و به عبارتی با دست خود آنها را به گناه و لغزش هل ندهیم و ستون خیمه خانواده را تهدید نکنیم و این خویشتن داری را نفی نمی کند.
 
و روزنامه ی اعتماد به گونه ای دستپاچه شده است که در این مورد علی مطهری را بهانه قرار می دهد تا به قالیباف تکه بیاندازد و صحبت های شهید مطهری را اینگونه تفسیر به رأی می کند و می گوید: 
اگر آدمی آنقدر ضعیف است که با دیدن همکارش در یک اتاق، نهاد خانواده‌اش سست می‌شود چگونه می‌تواند قدرت داشته باشد و سرکوب نکند؛ پول ببیند و اختلاس نکند؛ تریبون داشته باشد و تهمت نزند؟ این انسانی که عنان نفسش در دست غریزه‌اش است چرا باید بتواند در اتاق آقای مطهری شبانه دستگاه شنود بگذارد و چنین نکند؟ شاید این تناقض معرفتی است که موجب سردرگمی نیروهای سیاسی در تعیین تکلیف با مطهری می‌شود. 
 
علی مطهری در نامه‌اش به قالیباف به جمله‌یی از پدر اشاره می‌کنند «شهید آیت‌الله مطهری در کتاب «مساله حجاب» می‌گوید (نقل به مضمون) وقتی دقت می‌کنیم می‌بینیم بیشتر، این مردان شکارچی هستند که از آزادی زن به معنی اختلاط و بی‌بند و باری او دفاع می‌کنند، چون می‌بینند اگر اصول عفاف رعایت شود دیگر نمی‌توانند از زنان مختلف با هزینه ناچیز کام برگیرند.» باز سوالی که در ذهن خواننده این نامه به وجود می‌آید این است که اختلاط و بی بندو باری که شهید مطهری در زمانه پهلوی بدان اشاره کرده‌اند چه ارتباطی به ادارات حال حاضر دارد که زنان همه از پوشش اسلامی استفاده می‌کنند؟ آیا در ادارات ایران در نظام جمهوری اسلامی اصول عفاف رعایت نمی‌شود؟ و اساسا به کاربردن کلمات «مردان شکارچی»، «اختلاط و بی‌بند و باری زنان»، «کام گرفتن با هزینه ناچیز» چهار دهه بعد از انقلابی که زمینه تحصیل زنان و حضور آنها در جامعه را چند برابر کرد کلمات مناسبی هستند؟»۸ 
 
آشکارا مبرهن است، که نویسنده از فهم مبانی انسان شناسی بی بهره بوده و با گذشت زمان و انقلاب اسلامی مبانی انسان شناسی و طبیعت انسان را به حاشیه می راند و بدبینانه اینکه دانسته برای اغراض سیاسی اش دست به مغالطه آشکار زده است. 
 
و از طرف دیگر وزیر محترم فرهنگ در تناقضی اشکار از پیروی از خط مشی های امام و رهبری دم می زند، و در ذیل همان سخنان مبانی اسلام در این مورد را که مشی امام و رهبری است را به باد انتقاد و مخالفت می گیرد و آن رامخالف ارزش های اسلامی و ملی می خواند:
دولت به طور کلی با هرگونه تفکیک جنسیتی مخالف است و این را برخلاف ارزش‌های ملی و اسلامی خودمان می‌دانیم که اصل نظام خانواده را بی‌ارزش می‌کند و معتقدیم این طرح منجر به حذف خانواده از برنامه‌های فرهنگی می‌شود. 
 
جنتی خاطرنشان کرد: طرح تفکیک جنسیتی مسئله‌ای نیست که بگوییم تنها این دولت مخالف است بلکه به طور کلی چنین تصمیمی ضد ارزش‌های دینی و اسلامی است و من خواهش می‌کنم مسئولان محترم سیاست‌های ابلاغی دولت را در این زمینه اجرا کند و حتی اگر دستگاهی خواست خلاف مصوبه دولت چیزی را به آنها تحمیل کند به ما اطلاع دهند تا برخورد کنیم چراکه باید یک وحدت رویه در سیاست‌های فرهنگی اعمال شود.۹ 
 
 در پایان قاطعانه اعلام می دارم اینگونه مواضع در این سطح، در مسئله حساس فرهنگ ، توسط مسئولین و مطبوعات که جهت دهنده به اراده مردم اند واپسگرایی آشکار است، که هم به صورت عملی و هم نظری موجب سستی اعتقادی جامعه و وا پس گرایی خواهد بود، بر حذر باشید از اینکه جدول دشمن را پر کنید، آگاهانه یا غیر آگاهانه ، که نخواهیم گذاشت ما را به زور به جهنم ببرید. 
 
من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم.... تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال.
 
با ربط:  
 حسین را با برچسب افراطی معتدل های کوفه کشتند! 
 
پی نوشت: 
 رسانه های کوفه با تیتر بزرگ نوشتند حسن از محمد است و حسین از علی! می خواستند بگویند در خونریزی به پدرش رفته است!۱۰ 
۱. ان لم تکن معنا فانت علینا ؛ اگر با ما نباشی پس علیه ما هستی. 
 ۲. فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفّس میکنیم؛ شما ناچار هوا را تنفّس میکنید، چه بخواهید، چه نخواهید؛ اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد در بدن شما؛ اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مثل هوا است؛ اگر درست باشد، آثاری دارد.  بیانات رهبری - حرم رضوی - اول فروردین ۹۳ 
 ۳. بیانات رهبری دیدار مسئولین نظام - در نهمین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۳۵ 
 ۴. مسئله حجاب صص ۲۳۳-۲۳۶ 
 ۵. بحارالانوار، جلد ۴۳، صفحات ۹۱ -۹۲ 
 ۶. برگرفته از تابناک 
 ۷. بهشت جوانان صفحه ۴۶۸ 
 ۸. بر گرفته از فارس  
 ۹. بر گرفته از فارس  
 ۱۰. عین لام
















2 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
صبا 20 , سید ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« هفتصد درود خداوند بر این شخص | فلسفه استغفار پیامبر »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 09:42 بعداز ظهر