آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ بعد از ظهر
|
||||||||||||
عضو
شماره عضویت :
1510
حالت :
ارسال ها :
4899
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
424
اعتبار کاربر :
39747
پسند ها :
1767
تشکر شده : 10239
وبسایت من :
وبسایت من
|
تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود پس برای صرفه جویی هم که شده می توانید این کار را یاد بگیرید و خودتان انجام دهید. در این مطلب فیله کردن سینه مرغ را به شما آموزش خواهی داد. برای تهیه برخی غذاها با سینه مرغ به فیله یا چرخ کردن آن نیاز دارید و قبل از آن باید استخوان سینه را جدا کنید. تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود پس برای صرفه جویی هم که شده می توانید این کار را یاد بگیرید و خودتان انجام دهید. در این مطلب فیله کردن سینه مرغ را به شما آموزش خواهی داد ... 1 - سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد. 2 - با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. 3 - جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر 3 - جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت 4 - بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید. 5 - تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید. 6 - در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.
می پسندم 0 |
||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|