انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » انجمن دفاع مقدس » شهدا و جنگ » ناگفته های جنگ



ناگفته های جنگ

«فهرست تسليحاتي كه اتحاد شوروي در سال هاي دهه هشتاد به عراق تحويل داده... -               500 دستگاه تانگ تي 72 و 1000 دستگاه تانگ تي 62 -               350 فروند موشك زمين به زمين با برد 300 كيلومتر -               25 فروند هواپيماي شكاري ميگ 29 -               33 فروند هواپيماي شكاري ميگ 25 -               70 فروند هواپيماي شكاري ميگ 23 -               70 فروند هواپيماي شكاري ميگ 21 -               30 فروند هواپيماي شكاري سوخو 25 -               50 فروند هواپيماي شكاري سوخو 20 ... پكن تاكنون 1500 دستگاه تانك «تي 59» و «تي 69» و همچنين 80 فروند هواپيماي شكاري
kh'tji ihd [k'


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
جمعه ۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 877
حالت :
ارسال ها : 3064
محل سکونت : : مازندران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 667
اعتبار کاربر : 20549
پسند ها : 1963
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  Gig.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).gif
تشکر شده : 4053
وبسایت من : وبسایت من


عضو غایب <br /> در این دیار ســـربی ، یک استکان، هـوا نیســــــت<br /> <br /> درد و غم و مرض هست؛ یک جرعه ی دوا نیست<br /> <br /> مــعشوقه هـــای این شهر بر چهره، مــاسک دارند<br /> <br /> اح

مدال ها:3
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

«فهرست تسليحاتي كه اتحاد شوروي در سال هاي دهه هشتاد به عراق تحويل داده...

-               500 دستگاه تانگ تي 72 و 1000 دستگاه تانگ تي 62

-               350 فروند موشك زمين به زمين با برد 300 كيلومتر

-               25 فروند هواپيماي شكاري ميگ 29

-               33 فروند هواپيماي شكاري ميگ 25

-               70 فروند هواپيماي شكاري ميگ 23

-               70 فروند هواپيماي شكاري ميگ 21

-               30 فروند هواپيماي شكاري سوخو 25

-               50 فروند هواپيماي شكاري سوخو 20

... پكن تاكنون 1500 دستگاه تانك «تي 59» و «تي 69» و همچنين 80 فروند هواپيماي شكاري «يو 7» در اختيار بغداد گذشته است.

منبع: كتاب ما اعتراف مي كنيم ص 79

 

«کشور های عربی حوزه خلیج فارس در عرض دو سال اول جنگ 22 الی 30 میلیارد دلار به عراق کمک مالی کردند.»

رجوع كنيد به كتاب گذري بر دو سال جنگ

 

اردن 40 هزار سرباز مسلح به تانك هاي سنگين و موشك هاي زمين به هوا را در مرز عراق، آماده جنگ با ايران، مستقر كرده است. اين اقدام در پي فرمان بسيج عمومي شاه حسين صورت گرفته است.

منبع: كتاب هجوم سراسري ص 346

 

 

وفيق السامرايي: «در جهت كمك به عراق، يمن تيپ پياده العروبه را به عراق فرستاده بود. اردن نيز نيروي اليرموك را به عراق گسيل داشت و سودان داوطلباني را اعزام داشت كه در جبهه شرقي رودخانه نيسان در خط مقدم جبهه فعاليت مي كردند.»

رجوع كنيد به كتاب ويراني دروازه هاي شرقي ص 143

 

حامیان ایران در دفاع مقدس

سه کشور کره شمالی، سوریه و لیبی در آغاز جنگ حمایت خود را از ایران اعلام کردند!.

لیبی در اواسط جنگ از حمایت خود منصرف شد و به ایران اعلام جنگ داد!.

 کره شمالی به جهت حضور آمریکا در کره جنوبی و ژاپن امکانات حمایت از ایران را نداشت و درگیر مشکلات خود با آمریکا و هم پیمانان خود بود!.

 سوریه هم به دلیل این که تعدادی از نیروهای مسلح آن كشور در لبنان با اسرائیل در حال جنگ بود عملاً نمي توانست حمايت شایانی از ایران بنماید!.

رجوع كنيد به كتابهاي جنگ از جمله زنگ تاريخ

آغاز تهاجم

جنگ به طور غير رسمي در غرب كشور از تاريخ 14/6/59 شروع شده بود و اگر رئيس جمهور وقت (بني صدر خائن) دست روي دست نمي گذاشت و وقت كشي نمي كرد مي توانستيم از اول، راه دشمن را سد كنيم؛ رفته رفته جنگ از تاريخ 22/6/59 به نوار مرزي جنوب نيز كشيده شد و حتي اولين شهيد از بچه هاي سپاه در 23/6/59 در اميديه داشتيم و بحث از سلاح انفرادي نيز بالاتر رفته بود و به خمپاره تبديل شده بود، بالاخره عراق در تاریخ 31/6/59 ساعت 14حمله سراسری و همه جانبه علیه ایران را آغاز کرد. و با 192 هواپیمای جنگی دراولین روز جنگ مناطق مسکونی، فرودگاه ها و کارخانجات شهر های تهران، اهواز، دزفول، کرمانشاه، همدان، تبریز، اصفهان، سنندج، شهرکرد و... را بمباران کرد.

 شهرهای سرپل ذهاب، قصر شیرین، سومار، مهران، موسیان، بستان و هویزه در روزهای آغازین جنگ  به اشغال ارتش عراق در آمد و مدافعان این شهرها به ناچار عقب نشینی کردند و بعد از 34 روز مقاومت خرمشهر  نیز سقوط کرد و شهر آبادان به محاصره دشمن درآمد.

 

ارتش عراق غیر از اشغال چند شهر مرزی و محاصره آبادان و سوسنگرد در یک و نیم ماه اول جنگ نتوانست دیگر پیشروی کند و زمین گیر شد.

رجوع كنيد به زنگ تاریخ (علی اکبر رئیسی)

مهمترين علل پیشروی عراق در خاک ایران

از جمله عوامل بسیار مهم که دشمن به این راحتی نفوذ کرد و حتی آبادان را به محاصره گرفت و یک سال در محور عملیاتی جنوب رکود حاصل شد، شخص رئیس جمهور خائن وقت (بنی صدر) بود.

 بني صدر وقت کشی می کرد و می گفت زمین می دهیم تا زمان بگیریم، سلاح در اختیار بسیج و سپاه نمی گذاست. با این که فرمانده کل قوا بود و شورای عالی دفاع به ریاست خود او تشکیل  می شد و در شورای عالی دفاع نیز طرح هایی برای باز پس گیری مناطق جنوب و خصوصاً برای شکست حصر آبادان تصویب شده بود، هیچ گونه پي گیری از طرف بنی صدر صورت نمی گرفت. و وقتی از وی در این مورد سوال مي شد، بلوایی به راه می انداخت و آخر سر یک جمع بندی به این شکل که: «بله نمی گذارند مرا کار کنم اگر مرا رها کنند  که به مسئله جنگ برسم  من پیروزی را تضمین می کنم»!.

بنی صدر با وقاحت تمام بر خلاف دستورات امام خمینی (ره) حرکت می کرد و همیشه بین سپاه و ارتش فرق می گذاشت و از شركت فرماندهان سپاه در جلسات مشترک فرماندهان جلوگیری می نمود و... که دست غیب آمد و بر سینه نامحرم زد، در تاریخ 20/3/60 امام خمینی (ره) فرماندهی کل قوا را از بنی صدر گرفت و در تاریخ 31/3/60 بنی صدر استیضاح شد و از رئیس جمهور بودن عزل شد و از ایران فرار کرد و مانع بزرگی از سرزمین مقدسمان برداشته شد وجنگ نیز وارد مرحله جدیدی شد.

رجوع كنيد به كتابهاي جنگ از جمله: گذری بر دو سال جنگ – حماسه مقاومت – ريشه هاي تهاجم و...

 

اولین عملیات غیر کلاسیک و پيروزي رزمندگان اسلام، در 26 اسفند 59 به همت پاسدار شهید اسحق عزیزی و 200 نفر از بچه های سپاه در غرب سوسنگرد انجام گرفت و طرح امام مهدی نامگذاری شد و شروع جدیدی بود به تمام عملیات های غیر کلاسیک هشت سال دفاع مقدس.

رجوع كنيد به كتاب هاي گذری بر دو سال جنگ-وکارنامه عملیات سپاهیان اسلام در 8 سال دفاع مقدس

 

ادامه جنگ

در طول 8 سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام حدود 100 عملیات زميني (غير از عمليات هاي هوايي، دريايي و پراكنده) انجام دادند كه چهار عملیات کلاسیک در شش ماه اول جنگ به فرماندهي بني صدر صورت گرفت که در این چهار عملیات پیروز نبوده ایم و حدود 96 عملیات ديگر، كه در  اکثر آنها پیروزی با رزمندگان اسلام بود.

در 6 ماهه دوم جنگ 10 عمليات محدود (ولي بزرگتر از طرح امام مهدي عج) انجام گرفت و ماشين جنگ عراق كاملاً متوقف شد.

ايران بالاخره در 5/7/1360 به اولين عمليات گسترده خود با نام «ثامن الائمه» دست زد و دنيا را متحير نمود و حصر آبادان را شكست.

رژيم عراق به دنبال پيروزي رزمندگان اسلام (شكست حصر آبادان)، حملات خود به نقاط مسكوني و شهرها را تشديد مي كرد و اوج درنده خويي خود را به نمايش مي گذاشت، و هر مقدار در جبهه ها از رزمندگان اسلام ضربه مي خورد به بيش از آن، به حملات شهرها و بمباران و موشك باران مناطق مسكوني كشورمان مي افزود!.

رزمندگان اسلام بعد از شش عمليات بزرگ ديگر، بالاخره در 10/2/1361 دست به عمليات فوق العاده اي (بيت المقدس) زدند و خرمشهر را بعد از 23 روز درگيري با عنايات الهي آزاد كردند. دنيا مات و مبهوت شده بود و پيروزي پشت سر هم نصيب رزمندگان اسلام مي شد. بعد از عمليات بيت المقدس، 13 عمليات ديگر انجام شد و در 3/12/62 عمليات خيبر شروع شد و دشمن به دنبال شكست مفتضحانه خود، به طور رسمي از سلاح هاي كشتار جمعي شيميايي (عليه رزمندگان اسلام، شهرها و بيمارستان ها) استفاده كرد و ننگي ديگر بر صفحات تاريخ رژيم بعث و حاميانش نقش بست.

رجوع كنيد به كتاب كارنامه عمليات سپاهيان اسلام در 8 سال دفاع مقدس

 

راديو اسرائيل به نقل از هفته نامه ساندي تايمز چاپ لندن 4 بهمن 69 برابر 3 فوريه 1991 ساعت 19

«عراق در جنگ 8 ساله عليه ايران هر بار كه احساس كرد توازن قوا به نفع ايران برهم مي خورد از سلاح هاي شيميايي عليه سربازان، پاسداران و شهروندان در جبهه هاي جنوبي و غربي ايران استفاده كرد.»

 رجوع كنيد به ما اعتراف مي كنيم ص 100

استفاده عراق از سلاح های شیمیایی  در جنگ

در اواخر سال 1362 با این که مسئولین کشورمان به مجامع بین المللی شکایت بردند ولی به جهت سکوت مجامع بین المللی و حمایت های بی دریغ ابر قدرت ها از رژیم حاکم عراق، نیروهاي بعثی در عرض23 روز عملیات خیبر و 37 روز عملیات بدر بیش از 50 بار (به صورت بمباران هوایی، توپخانه و خمپاره) از عوامل شیمیایی خون، اعصاب، خردل و خفه کننده استفاده کردند.

وسیع ترین حملات شیمیایی عراق در عملیات های خیبر (اسفند62) بدر (اسفند 63) والفجر هشت (بهمن 64 تافروردین 65) کربلای چهار و پنج و هشت (دیماه 65 تا فروردین66) والفجر ده (اسفند 66 تا فروردین 67) انجام شد.

 

منبع: راديو آمريكا  -  تاريخ: 15 مهر 1369 برابر با 7 اكتبر 1990  -   ساعت 21:30

«اما به موجب گزارشي كه در هفته پيش از سوي مركز سايمان وايزن پان در شهر لوس انجلس منتشر شد بيش از دويست شركت تجاري در سراسر جهان تكنولوژي و مواد لازم را براي تهيه جنگ افزارهاي شيميايي و ميكروبي در اختيار عراق قرار داده اند...»

      كتاب ما اعتراف مي كنيم ص116

 

«رادیو امریکا به نقل از واشنگتن پست؛ چاپ آمریکا تاریخ 26 شهریور 1369 برابر با 17 سپتامبر 1990

در جنگ، شوروی- فرانسه- چین- شیلی بخش اعظم تسهیلات عراق را فراهم کردند، آلمان غربی، فرانسه، بریتانیا، آمریکا، بلژیک، اتریش، سوئیس و برزیل  ماشین آلات و مواد لازم را در اختیار  عراق قرار دادند و... .»

رجوع كنيد به ما اعتراف مي كنيم ص 112

 


منبع: راديو آمريكا  -  تاريخ: 15 مهر 1369 برابر با 7 اكتبر 1990  -   ساعت 21:30

«اما به موجب گزارشي كه در هفته پيش از سوي مركز سايمان وايزن پان در شهر لوس انجلس منتشر شد بيش از دويست شركت تجاري در سراسر جهان تكنولوژي و مواد لازم را براي تهيه جنگ افزارهاي شيميايي و ميكروبي در اختيار عراق قرار داده اند...»

      كتاب ما اعتراف مي كنيم ص116

 

 

بمباران شیمیایی بيمارستان ها

دشمن حتی بیمارستان ها و مراکز درمانی را نیز مورد حمله سلاحهای شیمیایی قرار می داد که نمونه بارز آن بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهراء (س) در آبادان (6و8 اسفند 64) و بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی 528 سومار (10 دي 65) بود.

 

منبع: روزنامه «كوريره دلاسرا» چاپ ايتاليا – تاريخ 18 دي 1369 برابر با 8 ژانويه 1991 – عنوان: دوستان بخشنده صدام

«... (بر اساس يك نمودار) ايتاليا طي دوران جنگ عراق عليه ايران... بخشي از تكنولوژي هسته اي و ابزار مورد نياز سلاح هاي شيميايي را در اختيار بغداد قرار داده بود... آلمان نيز طي دوران جنگ تحميلي قطعات كارخانه شيميايي «سامره» را در اختيار عراق قرار داده بود... .

      رجوع كنيد به ما اعتراف مي كنيم 119

منبع: مجله «اشپيگل» چاپ آلمان

«اطلاعات تحقيقاتي محرمانه حاكي از آن است كه تاسيسات شيميايي ساخته شده توسط شركت هاي آلماني در سامره عراق اخيراً موفق به توليد مواد شيميايي بسيار مرگبار تابون و لاست هم شده اند.

كارشناسان آلماني همچنين متوجه شده اند كه سه كارخانه فروخته شده آلماني به عراق قادر به توليد اسيد سيائيدريك غليظ و فشرده هم مي باشد.» 

رجوع كنيد به ما اعتراف مي كنيم ص114

عکس العمل شورای امنیت و دنیا در مقابل  بمباران شیمیایی  عراق علیه ایران

شورای امنیت بعد از عملیات خیبر در تاریخ 30 مارس 1984 اولين بيانيه خود را صادر نمود ولي بدون ذكر نام عراق به عنوان بكار برنده سلاح شميايي! (صدور بیانیه بر خلاف قطعنامه، الزام آور نبوده و فاقد ضمانت اجرایی است) تا اواخر جنگ شورای امنیت مكرراً بیانیه صادر می کرد و از صدور قطعنامه طفره می رفت و این باعث می شد تا دشمـن از این سلاح ها استفاده نمايد!.

اولین قطعنامه شورای امنیت در 19 اردبيهشت 1367 بعد از گذشت 4 سال، استفاده عراق از سلاح های شیمیایی، صادر شد؛ اما متاسفانه در این قطعنامه کوچکترین ذکری درباره عراق، که به عنوان استفاده کننده از سلاح های شیمیایی بود، برده نشد؛ و هیچ اقدام عملی بازدارنده نیز در این قطعنامه مطرح نگردیده بود!!.

ایران در 27 تیر ماه 1367 به طور رسمی صلح را پذیرفت و قطعنامه 598 را قبول کرد و در 29 مرداد 1367 آتش بس رسمی در جبهه های جنگ  اعلام و جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، پس از 8 سال (2887 روز مقاومت) به پایان رسید. بدون آن که شورای امنیت موضع قاطعی  علیه حملات شیمیایی عراق، از خود نشان دهد!!!.

بالاخره شورای امنیت در4 شهریور 1367 (شش روز پس از اتمام جنگ ) قطعنامه 620 راتصویب کرد و در آن برای اولین بار از ایران به عنوان قربانی سلاح های شیمیایی در جنگ نام برده شد!!!!. (نوش دارو پس از مرگ سهراب).

این فقـط یکی از سنـد های مظلـومیت مـردم ایـران در مقابل قدرتمنـدان بی انصاف وپوشالی دنیاست!!!!!.
















5 تشکر شده از کاربر بلاغ مبین برای ارسال مفید :
قمر , اشک فراق , حریم قدس , عقیق , بلاغ مبین ,



  می پسندم 4     0  4 
 
 
تعداد پسند های ( 4 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : بلاغ مبین

 
  و بر ما [وظيفه ‏اى] جز رسانيدن آشكار [پيام] نيست    


گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« اینفوگرافی/مردان جنگ تا پیروزی | آمار واقعی شهدای جنگ؛ ۱۹۰ یا ۲۲۰ هزار نفر؟ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:32 بعداز ظهر