انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » انجمن ورزشی » مطالب متفرقه ورزشی » فوتبالی که شاید دیگه تکرار نشه ، دایی /عزیزی /هاشمیان/ مهدوی کیا/باقری/ کریمی...



فوتبالی که شاید دیگه تکرار نشه ، دایی /عزیزی /هاشمیان/ مهدوی کیا/باقری/ کریمی...

سلام  این متن از سایت 90 هست و حال روز فوتبال چند دهه پیش رو با الان در زمینه ی ستارگان فوتبال و لژیونر مقایسه کرده ، مطلب جالبی هست اگه دوست داشتین بخونین فقط عکسهاشو از سایت 90 نیست **** وقتی سالیان بسیار دور، سزار آگوستوس در ارتش روم نام لژیونر را برای سربازانش انتخاب می‌کرد فکرش را هم نمی‌کرد که صدها سال بعد این اصطلاح لقبی باشد برای ورزشکاران و به‌خصوص فوتبالیست‌هایی که کوله‌بار سفر را بسته و برای ادامه فعالیت حرفه‌ای خود راه سایر کشورها را در پیش
t,jfhgd ;i ahdn nd'i j;vhv kai T nhdd /ucdcd /ihaldhk/ lin,d ;dh/fhrvd/ ;vdld...


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 431
حالت :
ارسال ها : 2349
محل سکونت : : یکی از روستا های خراسان رضوی تا مشهد 3ساعت راه هست
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 528
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 25093
پسند ها : 1627
حالت من :  Khoshhal.gif
تشکر شده : 3862
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال ازدواج
مدال ازدواج
نشان تقدیر
نشان تقدیر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
مدال خبرنگاری
مدال خبرنگاری
کاربران برتر
کاربران برتر

|


سلام 
این متن از سایت 90 هست و حال روز فوتبال چند دهه پیش رو با الان در زمینه ی ستارگان فوتبال و لژیونر مقایسه کرده ، مطلب جالبی هست اگه دوست داشتین بخونین فقط عکسهاشو از سایت 90 نیست
****


وقتی سالیان بسیار دور، سزار آگوستوس در ارتش روم نام لژیونر را برای سربازانش انتخاب می‌کرد فکرش را هم نمی‌کرد که صدها سال بعد این اصطلاح لقبی باشد برای ورزشکاران و به‌خصوص فوتبالیست‌هایی که کوله‌بار سفر را بسته و برای ادامه فعالیت حرفه‌ای خود راه سایر کشورها را در پیش می‌گیرند. شاید اختلاف سطح فوتبال در کشورهای صاحب‌نام دنیا با بقیه سرزمین‌های فوتبال‌خیز و بالاتربودن امکانات مالی و رفاهی و فراهم بودن فرصت پیشرفت برای ورزشکاران دلیل اصلی این اتفاقی باشد که روزبه‌روز شاهد پررنگ‌تر شدن آن در سراسر دنیا هستیم. قطعا فوتبال ایران هم از این قاعده مستثنی نیست و این اتفاق بیش از ۸۰ سال پیش برای مرحوم حسین صدقیانی افتاد؛ این چهره که برای ادامه تحصیل راهی بلژیک شده بود با عقد قراردادی با تیم شارلوای این کشور به‌عنوان پیشقراول این اتفاق در تاریخ فوتبال ایران شناخته شد این در حالی بودکه بیوک جدیکار دومین بازیکنی بود که راه حضور در فوتبال اروپا را در پیش گرفت و راهی ویتوریاکلوپ آلمان شد. این داستان جسته و گریخته در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ هم ادامه داشت که قطعا حمید علیدوستی را باید سرشناس‌ترین لژیونر فوتبال ایران در این دو دهه نامید. هر چند بسیاری از ستارگان فوتبال ایران در این مقطع با حضور در لیگ کشورهای حوزه خلیج‌فارس لقب لژیونر را به خود گرفتند، حضور در لیگ‌های سطح پایین آن موقع کشورهای عربی کار خیلی سختی نبود. حضور ستاره‌های آن موقع در لیگ کشورهایی مانند قطر، کویت و امارات در سال‌های پایانی فوتبال‌شان بیشتر برای درآمدزایی بود و هیچ ثمره فنی‌ای برای آنها نداشتند. اما بسیاری از فوتبال‌دوستان سیل خروشان خروج ستاره‌های مطرح فوتبال ایران به سوی لیگ‌های مطرح دنیا را فقط از اواسط دهه ۷۰ شمسی به خاطر می‌آورند که نام فوتبال ایران را برای مدت‌های مدید طنین‌انداز کردند. در این گزارش نگاهی خواهیم داشت به روند صعودی صادرات فوتبال ایران از اواسط دهه ۷۰ تا اواخر دهه ۸۰ و روند نزولی این اتفاق که چند سالی می‌شود آغاز شده است.
 
 مثلث طلایی، پیشقراول ترانسفر 
 
همه چیز از درخشش شاگردان محمد مایلی‌کهن در رقابت‌های جام ملت‌های ۱۹۹۶ آسیا در امارات با دوپیروزی به‌یادماندنی برابر کره جنوبی و عربستان آغاز شد. کسب مقام سوم تیم ملی ایران در آسیا با درخشش علی دایی، خداداد عزیزی و کریم باقری کافی بود تا چشم خریداران اروپایی به این مثلث تاریخ‌ساز فوتبال ایران خیره شود و این بوندس‌لیگای آلمان با آن نظم و دیسیپلین خاصش بود که پذیرای اولین لژیونرهای نسل جدید فوتبال ایران در قاره اروپا شد. دعوت تیم قدیمی کلن آلمان از خداداد عزیزی پای او را به‌عنوان اولین لژیونر ایرانی به لیگ معتبر بوندس‌لیگا باز کرد



و بعد از این اتفاق نوبت به علی دایی و کریم باقری بود تا راه حضور در تیم آرمینیا بیلفلد را در پیش بگیرند.





 
 
 حضور در جام جهانی ۹۸ و ادامه راه 
 
اما ترانسفر‌های فوتبال ایران به قاره سبز محدود به همین سه بازیکن سرشناس فوتبال ایران نشد. صعود تاریخی تیم ملی فوتبال ایران به جام‌جهانی ۹۸ و عملکرد قابل قبول آن تیم در برابر حریفان کافی بود تا توجه به بازیکنان فوتبال ایران بیش از پیش شود. بازیکنانی نظیر مهدی مهدوی‌کیا، مهدی پاشازاده، علیرضا منصوریان، داریوش یزدانی، علی موسوی، سیروس دین‌محمدی، سرژیک تیموریان، رسول خطیبی و وحید هاشمیان دیگر ستاره‌هایی بودند که در یک بازه زمانی یک ساله به جمع سه ستاره قبلی فوتبال ایران در بوندس‌لیگا پیوستند. اما حضور پرشمار بازیکنان ایرانی در اروپا که بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ اتفاق افتاد فقط به بوندس‌لیگای آلمان خلاصه نشد، چراکه لژیونر‌های ایرانی به تدریج راه لیگ‌های بلژیک و اتریش را پیدا کردند. مهرداد میناوند در سال ۱۹۹۸ به اشتورم گراتس اتریش پیوست و سپس به شارلوای بلژیک ملحق شد. رضا ترابیان نیز در فصل ۹۹-۱۹۹۸ به استاندارد لیژ بلژیک منتقل شد و داریوش یزدانی پس از سپری کردن یک دوره عاری از موفقیت، راه رویال شارلوا را در پیش گرفت. فرهاد مجیدی نیز حضوری کوتاه‌مدت را در راپیدوین اتریش تجربه کرد و مهدی پاشازاده هم پس از نیمکت‌نشینی‌های بی‌پایان به اتریش رفت و در سه باشگاه اشتروم گراتس، راپیدوین و آدمیرا واکر توپ زد. علی لطیفی (آدمیرواکراتریش)، محمدرضا مهدوی و علیرضا امامی‌فر (شارلروا بلژیک)، محمد خاکپور (وان اسپور ترکیه و لیگ حرفه‌ای آمریکا) و فراز فاطمی (اف ث اگالویونان) هم از دیگر لژیونر‌های آن مقطع به حساب می‌آمدند. پس از اینکه موج حضور بازیکنان ایرانی در بوندس‌لیگای آلمان و برخی دیگر از لیگ‌ها فروکش کرد، این علی سامره بود که با ثبت‌نام خود به‌عنوان اولین ایرانی شاغل در کالچوی ایتالیا چراغ لژیونرهای ایران را روشن نگه داشت. رحمان رضایی هم پس از سامره به لیگ ایتالیا رفت و نسبت به سامره بسیار درخشان‌تر در لیگ این کشور ظاهر شد. انتقال کریم باقری به چارلتون انگلستان نیز اتفاق جدید دیگری در فوتبال ایران بود، هرچند کریم توفیق خاصی در این لیگ به دست نیاورد. لیگ ترکیه هم در این بین از بازیکنانی مانند سهراب بختیاری‌زاده، محمد مومنی و حامد کایانپور پذیرایی کرد اما توفیق چندانی در این کشور نصیب این بازیکنان نشد.
***

علیرضا منصوریان (سن پائولی)



رسول خطیبی (هامبورگ)


 
 
 ترانسفر نسل دوم بعد از یک وقفه 
 
 روند راهیابی بازیکنان ایرانی به لیگ‌های اروپایی با توجه به ناکامی فوتبال ایران در سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ نزولی بود، اما ترانسفر بازیکنان فوتبال ایران با درخشش تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۰۴به وقفه چندساله پایان داد و این ستاره‌هایی مانند علی کریمی، جواد نکونام، مسعود شجاعی و آندرانیک تیموریان بودندکه به تناوب وارد لیگ‌های اروپایی شدند. اما پس از سال ۲۰۰۶ نتیجه نگرفتن تیم ملی در جام ملت‌های ۲۰۰۷ و عدم صعود به جام جهانی ۲۰۱۰ باعث شد که دوباره تعداد بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ‌های معتبر اروپایی کاهش پیدا کند. حضور جواد نکونام و مسعود شجاعی در اسپانیا و حضور کوتاه‌مدت کریمی در آلمان تنها دلخوشی فوتبال ایران بود.


 
 قصه‌ای که تکرار نشد 
 
هرچند در یکی، دو سال اخیر شاهد حضور بازیکنانی مانند علیرضا حقیقی، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون، حتی سعید عزت‌اللهی و کریم انصاری‌فرد در برخی از لیگ‌های اروپایی بوده‌ایم، قطعا حضور آنها قابل مقایسه با دو نسل قبلی فوتبال ایران نبوده است که این نشان از قحطی ستاره در فوتبال حال حاضر ایران دارد. هر چند در این بین نمی‌توان از حضور برخی ستاره‌های فوتبال ایران در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس به‌عنوان ترانسفر یاد نکرد، بازی در لیگ‌های اروپایی کجا و حضور در کشور‌های عربی کجا؟
 
 
 
 کفگیر به ته دیگ خورد 
 
شاید همین کمبود ستاره تاثیر‌گذار در فوتبال ایران بود که کارلوس کی‌روش، سرمربی حال حاضر ایران را به این فکر انداخت تا ترکیب تیم ملی فوتبال ایران را با بازیکنان ایرانی پرورش یافته در خارج از فوتبال ایران شکل دهد. به نظر می‌رسد که کفگیر فوتبال ایران در راه بازیکن‌سازی بدجور به ته‌ دیگ خورده است. نگاهی به ترکیب تیم ملی ایران در یکی، دوسال اخیر و حضور بازیکنانی مانند دژاگه، قوچان‌نژاد، بیت آشوری، داوری و چندین نفر دیگر از این دست که بیرون از فوتبال ایران پرورش یافته‌اند، نشان می‌دهد فوتبال ایران در زمــیـنه شنـاخــت وپــرورش استعداد‌ها به بیراهه می‌رود. عدم توجه به تیم‌های پایه قطعا دلیل اصلی عدم رشد و نمو استعدادهایی است که قطعا از میان آنها ستاره‌هایی به پا خواهند خاست. آیا روزگار خوش فوتبال ایران دراواخر دهه ۷۰ و صادرات بازیکن به لیگ‌های معتبر باز هم تکرار خواهد شد؟ جواب سوال با توجه به شواهد و قرائن در حال حاضر منفی است، اما شاید دری به تخته خورد و در آینده‌ای نه‌چندان دور روزگار روی خوشش را به فوتبال ما نشان داد.


 
چشم امید به آزمون و جهانبخش 
 
در دوران رکود حضور فوتبالیست‌های ایرانی در لیگ‌های اروپایی شاید علیرضا جهانبخش و سردار آزمون را بتوان تنها لژِیونرهای موفق فوتبال ایران در قاره سبز نامید.جهانبخش که به تازگی به‌عنوان یکی از ۱۰۱ بازیکن جوان برتر فوتبال دنیا معرفی شده روزهای خوبی را در نایمخن هلند پشت‌سر می‌گذارد.دیگر لژیونر موفق فوتبال ما هم سردار آزمون است که در لیگ روسیه و تیم روبین‌کازان پله‌های ترقی را طی می‌کند.چشم امید فوتبال ایران بدجور به این دو ستاره آینده‌دار دوخته شده است.


















3 تشکر شده از کاربر احسان فقط خدا برای ارسال مفید :
ایلیا110 , سعید313 , میثاق واقعی ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : احسان فقط خدا
سربازم

سرباز ارتش جمهوری اسلامی ایران

آموزشی 08 خاش


سخنی از من سرباز: قدر امنیت قدر آبی که می خوریم قدر ظرف غذایمان قدر راحتی خواب شب ،  قدر مراسمات شب نشینی و اعیاد و شهادت ها ، قدر خیلی چیزهای حتی ساده  را بدانیم حتی قدر اینکه راحت نشسته ایم و میتوانیم بدون ترسی حرف بزنیم حرف های روزانه، قدر بدانیم و شاکر.....

زنده باد کسانی که در مناطق محروم برای آسایش مردم عزیز ایران به دور از آسایش  و رفاه زندگی میکنن

زنده باد کشور همیشه سرافراز ایـــــــران



 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوتبالی که شاید دیگه تکرار نشه ، دایی /عزیزی /هاشمیان/ مهدوی کیا/باقری/ کریمی...
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ قبل از ظهر نمایش پست [1]
ناظر انجمن زبان
rating
شماره عضویت : 1207
حالت :
ارسال ها : 1548
محل سکونت : : ANGULAR.JS
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 430
دعوت شدگان : 5
اعتبار کاربر : 18927
پسند ها : 1249
محل سکونت : khalijfars.jpg
حالت من :  Mokhlesim.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/06.jpg
تشکر شده : 1032
وبسایت من : وبسایت من



مرسی احسان جان منو بردی به حالو هوای اون زمون  البته شماها یادتون نمیاد چون اون زمون سنی نداشتید خخخخخ
مرسی داداش...



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : ایلیا110
شهید رسول پور مراد - مدافعین حرم- شهادت1394/7/23
 

-خدایا ! می دانم که شهادت گنج ارزشمندی است و نعمت والایی که مخصوص بندگان مخلص وعاشق توست...

می دانم که شهادت هنر مردان خداست، می دانم که شهادت ورود در حرم امن الهی است و...

می دانم که من لیاقت داشتن این نعمت را ندارم! اما خدایا! می دانم که گفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را، می دانم که از مولا و سرور باید چیز های بزرگ خواست، پس خدایا به شهدای عزیزت قسم و به حسین(ع) سیدالشهدا قسم؛ مرگ مرا هم شهادت در پای رکاب امام زمان (عج) قرار بده و مرا از این نعمت بهرمند ساز و مرا عزیز گردان.

«الهم عجل لولیک الفرج»
«...الهم ارزقنا شهاده ...»

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوتبالی که شاید دیگه تکرار نشه ، دایی /عزیزی /هاشمیان/ مهدوی کیا/باقری/ کریمی...
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ قبل از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 431
حالت :
ارسال ها : 2349
محل سکونت : : یکی از روستا های خراسان رضوی تا مشهد 3ساعت راه هست
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 528
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 25093
پسند ها : 1627
حالت من :  Khoshhal.gif
تشکر شده : 3862
وبسایت من : وبسایت من



آقا الیا مگه چند سالتون هست ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ 

آره من 22 سالمه و خیلی از بازی های اون زمان رو یادم نیست اصلا نبودم که نگاه کنم ، اما برنامه 90 هر هفته یه گریزی میزنه به اون سالها

من اول اول اول طرفدار پاس تهران بودم ( بعدش شد پاس همدان و کلا بازیکنانش هر کدوم رفتن یه جایی و الان نمیدونم اصلا پاس وجود داره یا نه) 
پاس تهران شماره 11 ش خداداد بود و دروازباناشم حسن رودباریان و نیما نکیسا ، مربیش هم جلالی قهرمان هم شد ، نکونام ، عباس آقایی ، آرش برهانی و .... بازی میکردن 

تلویزیون پاس تهران رو نشون نمیداد و فقط بازی های استقلال __  پیروزی نشون میداد ، بعد از پاس طرفدار پیروزی بودم ، اون موقعه علی انصاریان خیلی خشن بود همش لگد میزد خخخخ 

بازی ها هم بیشتر پنج شنبه جمعه نشون میداد و قشنگ فوتبال رو دنبال میکردم اما الان اصلا فوتبال ایرانی نگاه نمیکنم ، فقط بازی دربی و تیم ملی و بارسلونا ، برنامه 90 هم به خاطر عادل نگاه میکنم

آقا الیا چند سالتون مگه ؟ 




  می پسندم        0 
















امضای کاربر : احسان فقط خدا
سربازم

سرباز ارتش جمهوری اسلامی ایران

آموزشی 08 خاش


سخنی از من سرباز: قدر امنیت قدر آبی که می خوریم قدر ظرف غذایمان قدر راحتی خواب شب ،  قدر مراسمات شب نشینی و اعیاد و شهادت ها ، قدر خیلی چیزهای حتی ساده  را بدانیم حتی قدر اینکه راحت نشسته ایم و میتوانیم بدون ترسی حرف بزنیم حرف های روزانه، قدر بدانیم و شاکر.....

زنده باد کسانی که در مناطق محروم برای آسایش مردم عزیز ایران به دور از آسایش  و رفاه زندگی میکنن

زنده باد کشور همیشه سرافراز ایـــــــران



 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
فوتبالی ، که ، شاید ، دیگه ، تکرار ، نشه ، دایی ، /عزیزی ، /هاشمیان/ ، مهدوی ، کیا/باقری/ ، کریمی... ،

« حقوق یک فوتبالیست؟ حقوق دهقان فداکار | عاقبت فرار از خدمت سربازی +عکس »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 10:44 پیش از ظهر