آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ بعد از ظهر
|
|||||
|
12 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
|
باران 313 , بانوی آفتاب , یگانه 313 , ghaed , کوثر , غروب کربلا 313 , عاشق شهدا , maryam20 , روزهای سخت 01 , مهدی313 , جمعه موعود , آنیل , |
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ بعد از ظهر
[1]
|
||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
خیلی ممنون قمر خانوم عزیز واقعا نکات جالبی بود
یه نکته رو هم من اضافه میکنم که خودم همیشه انجام میدم برای اینکه دانه های برنج کشیده تر دربیان وقتی که تقریبا 80 درصد از پخت برنجمون میگذره یه لیوان آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنیم به اصطلاح میگن به برنج شوک وارد میکنیم و اینکار باعث میشه که برنج کشیده تر بشه (البته برنج های ایرانی)وگرنه برنج های هندی که همشون الا ماشالله کشیده و بی خاصیتن (من خودم به جا یه لیوان آب یخ از چند قالب یخ ریز استفاده میکنم و تاثرش هم زیاده ) و اینکه مامانم میگه برای اینکه برنج شپشک نزنه استفاده کردن از چند حبه سیر و نمک داخل برنج هم مفیده ولی من از سیر خوشم نمیاد پس برم دنبال گلپر نساییده دستت درد نکنه آبجی خانوم خیلی خیلی ممنون می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ بعد از ظهر
[2]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1734
حالت :
ارسال ها :
176
محل سکونت : :
آذربایجان غربی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
16
اعتبار کاربر :
741
پسند ها :
97
تشکر شده : 82
|
یه فوت و فن هم من یادتون بدم ، آخه ما پسرا آشپزیمون بیسته
موقع پختن برنج یک عدد پیاز رو ورقه ورقه کنین و بندازین توی آبش ، یامیتونین برای اینکه آخر کاری راحتتر جمعش کنین ورقه ها رو ، توی یک سیم کلفت یا سیخ ردیفش کنید اینطوری علاوه بر اینکه برنجتون قد میکشه ، عطر و طعم برنج آشپزهای حرفه ای رو پیدا میکنه ، نترسین طعم پیاز به هیچ وجه احساس نمیشه امتحانش ضرری نداره می پسندم 0 |
||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ بعد از ظهر
[3]
|
||
برای قد کشیدن برنج موقع جوش اومدن میتونیم ابلیمو هم بهش اضافه کنیم من امتحان کردم جواب میده ممنون از نکاتی که یاد اور شدین دوستان گرامی می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
|||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ بعد از ظهر
[4]
|
||
[quote=بانوی آفتاب]خیلی ممنون قمر خانوم عزیز واقعا نکات جالبی بود
یه نکته رو هم من اضافه میکنم که خودم همیشه انجام میدم برای اینکه دانه های برنج کشیده تر دربیان وقتی که تقریبا 80 درصد از پخت برنجمون میگذره یه لیوان آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنیم به اصطلاح میگن به برنج شوک وارد میکنیم و اینکار باعث میشه که برنج کشیده تر بشه (البته برنج های ایرانی)وگرنه برنج های هندی که همشون الا ماشالله کشیده و بی خاصیتن (من خودم به جا یه لیوان آب یخ از چند قالب یخ ریز استفاده میکنم و تاثرش هم زیاده ) و اینکه مامانم میگه برای اینکه برنج شپشک نزنه استفاده کردن از چند حبه سیر و نمک داخل برنج هم مفیده ولی من از سیر خوشم نمیاد پس برم دنبال گلپر نساییده دستت درد نکنه آبجی خانوم خیلی خیلی ممنون [/quote] زنده باشی خواهر خوبم درسته ما هم برا قد کشیدن برنج همین دستور العمل شما رو انجام میدیم خدا مامانتونو حفظ کنه ان شاءالله منم از سیر خوشم نمیاد بقول شما خواهر خوبم بریم سراغ گلپر این خیلی خوبه که تجربه هامونو در اختیار دوستامون بذاریم ممنون آبجی خانم دست شما هم درد نکنه استفاده کردیم می پسندم 0 |
|||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ بعد از ظهر
[5]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1311
حالت :
ارسال ها :
1657
محل سکونت : :
هرجا خطری تره
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
519
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
16628
پسند ها :
1231
تشکر شده : 2189
|
میگما منم بلدم تخم مرغ نیمرو کنم میخواین یادتو بدم
پول نمیگیرما رایگان اطلاعاتمو در این مورد در اختیارتون میگزارم می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ بعد از ظهر
[6]
|
||
[quote=ghaed]یه فوت و فن هم من یادتون بدم ، آخه ما پسرا آشپزیمون بیسته
موقع پختن برنج یک عدد پیاز رو ورقه ورقه کنین و بندازین توی آبش ، یامیتونین برای اینکه آخر کاری راحتتر جمعش کنین ورقه ها رو ، توی یک سیم کلفت یا سیخ ردیفش کنید اینطوری علاوه بر اینکه برنجتون قد میکشه ، عطر و طعم برنج آشپزهای حرفه ای رو پیدا میکنه ، نترسین طعم پیاز به هیچ وجه احساس نمیشه امتحانش ضرری نداره [/quote] ممنون بزرگوار بعضی از آقایون واقعا آشپزیشون خویه بر منکرش صلوات جالبه تا حالا نشنیده بودم این روش رو جناب قائد اتفاقا اسم پیاز رو که دیدم ترسیدم من از پیاز بدم میاد فک نکنم جرات کنم امتحانش کنم ممنون از نکاتی که گفتین می پسندم 0 |
|||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ بعد از ظهر
[7]
|
||
[quote=باران 313]
برای قد کشیدن برنج موقع جوش اومدن میتونیم ابلیمو هم بهش اضافه کنیم من امتحان کردم جواب میده ممنون از نکاتی که یاد اور شدین دوستان گرامی [/quote] بله یه قاشق آبلیمو یا آب نارنج علاوه بر اینکه برنج و کشیده تر میکنه . رنگه برنج هم سفید تر میشه می پسندم 0 |
|||
|
اطلاعات نویسنده |
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ بعد از ظهر
[8]
|
||
ماشاءالله همه آشپزن اینجا.منم بلدمااا از این نکات بگم
ولی نمیگم،که پخت غذاهاتون عالی بشه نکات خوبی بود ممنون خواهر قمر وبقیه بزرگواران می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
چند ، فوت ، فن ، پخت ، برنج ، |
|