انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » » » چند فوت و فن پخت برنج



چند فوت و فن پخت برنج

چند فوت و فن پخت برنج درست کردن پلو، آن هم از نوع خوشمزه و خوش آب و رنگ با ته‌دیگی لذیذ، کاری است که نیاز به تجربه و مهارت زیاد دارد و هیچ‌ کدام از مردم کشورهای دیگر، پلو را مانند ایرانی‌ها، خوش‌آب و رنگ درست نمی‌کنند. غذا خوردن، علاوه بر لذت‌آور بودنش، کار روزمره هر خانواده‌ای است. بر همین اساس، طبخ و پختن غذا از کارهای همیشگی خانم‌های خانه محسوب می‌شود. بیشتر غذاهای ایرانی شامل پلو همراه با انواع خورش‌ها یا پلوهای مخلوط است، برای همین باید در
]kn t,j , tk \oj fvk[


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


چند فوت و فن پخت برنج





درست کردن پلو، آن هم از نوع خوشمزه و خوش آب و رنگ با ته‌دیگی لذیذ، کاری است که نیاز به تجربه و مهارت زیاد دارد و هیچ‌ کدام از مردم کشورهای دیگر، پلو را مانند ایرانی‌ها، خوش‌آب و رنگ درست نمی‌کنند.







غذا خوردن، علاوه بر لذت‌آور بودنش، کار روزمره هر خانواده‌ای است. بر همین اساس، طبخ و پختن غذا از کارهای همیشگی خانم‌های خانه محسوب می‌شود. بیشتر غذاهای ایرانی شامل پلو همراه با انواع خورش‌ها یا پلوهای مخلوط است، برای همین باید در پخت برنج که به ظاهر کاری آسان است، دقت زیادی کرد.



درست کردن پلو، آن هم از نوع خوشمزه و خوش آب و رنگ با ته‌دیگی لذیذ، کاری است که نیاز به تجربه و مهارت زیاد دارد؛ البته تهیه پلو، چه به صورت کته و چه آبکش، مخصوص ایران نیست؛ اهالی خیلی از کشورها از برنج در وعده‌های غذایی به شکل‌های مختلف استفاده می‌کنند.



این ماده غذایی در آسیای شرقی بیش از سایر نقاط طرفدار دارد. اما هیچ‌کدام از مردم کشورهای دیگر، پلو را مانند ایرانی‌ها، خوش‌آب و رنگ درست نمی‌کنند. تهیه پلوی خوشمزه، به نوع برنج هم بستگی دارد. بهترین برنج ایرانی در استان گیلان کشت می‌شود؛ این برنج، بسیار خوش‌عطر و طعم است.



وقتی برنج ایرانی درست می‌کنید، حتی موقع شستن هم بوی مطبوعش احساس می‌شود. هنگامی که برنج خوب را در آب‌جوش می‌ریزید و شروع به جوشیدن می‌کند، عطرش که بسیار هم عالی و بی‌نظیر است، فضای آشپزخانه را پر می‌کند؛ این یکی از راه‌های تشخیص برنج خوب است.



برای طبخ یک غذای خوشمزه با پلو، نیاز به برنج عالی و خوب دارید. امروزه در بازار، برنج‌های خارجی با نام‌های مختلف هم وجود دارد. این برنج‌ها با این‌که ظاهری خوب و کشیده دارند، ولی طعم و عطرشان برای ما ایرانی‌ها چندان مطبوع نیست، البته با مهارت‌های خاصی می‌توانید این‌گونه برنج‌ها را هم خوش طعم کنید. همچنین یادمان باشد برنج‌های خارجی به علت جوش زیاد، برای پخت انواع پلوهای مخلوط مناسب است.




اگر خانواده شما ته‌دیگ غذا را دوست دارند، می‌توانید بعد از آبکش کردن، مقداری روغن در قابلمه بریزید، سپس یک ورقه نان لواش ته قابلمه گذاشته و بعد برنج را ریخته و دم کنید. همچنین می‌توانید سیب‌زمینی را حلقه‌حلقه کرده و ته قابلمه بچینید. بعد برنج را روی آن بریزید و دم کنید.



برنج دودی



بعضی از برنج‌ها، عطر یا به عبارتی، بوی دود می‌دهند؛ این‌ها به برنج دودی معروفند. این برنج‌ها را پس از برداشت و عمل‌آوری، در اتاقی می‌گذارند و مدتی دود می‌دهند تا عطر دود به خود بگیرد. میزان این عطر بستگی به زمان ماندن برنج در اتاق دود دارد. به همین دلیل بعضی از برنج‌ها بیشتر بوی دود می‌دهند و برخی کمتر.



برنج دارای ویتامین و مواد مغذی است که با آبکش کردن آن، مقدار زیادی از خواصش از بین می‌رود. پس اگر می‌خواهید برای خودتان غذا تهیه کنید، بهتر است برنج را به صورت کته درآورید تا از خواص آن هم بهره ببرید، البته به خاطر این‌که برنج آبکش بهتر از برنج کته در می‌آید، معمولاً خانم‌ها تمایل بیشتری به آبکش کردن برنج دارند. اگر برنج را آبکش می‌کنید، موقع آبکش کردن می‌توانید مقداری از آب برنج را برداشته و به افراد خانواده به خصوص بچه‌ها بدهید، زیرا این آب خواص زیادی دارد.



توصیه‌های پخت برنج



* اگر می‌خواهید برنج شما سفیدتر شود، موقع آبکش کردن، مقدار کمی آب‌لیمو داخل ظرف بریزید یا این‌که چند قاشق ماست به برنج اضافه کنید.



* اگر برنج بیش از حد جوشید و نرم شد، می‌توانید مقدار سه قاشق غذاخوری آب‌لیمو داخل آن ریخته و بعد از این‌که برنج را داخل آبکش ریختید، مقدار بیشتری آب سرد روی برنج بریزید.



* اگر خانواده شما ته‌دیگ غذا را دوست دارند، می‌توانید بعد از آبکش کردن، مقداری روغن در قابلمه بریزید، سپس یک ورقه نان لواش ته قابلمه گذاشته و بعد برنج را ریخته و دم کنید. همچنین می‌توانید سیب‌زمینی را حلقه‌حلقه کرده و ته قابلمه بچینید. بعد برنج را روی آن بریزید و دم کنید.




اگر برنج بیش از حد جوشید و نرم شد، می‌توانید مقدار سه قاشق غذاخوری آب‌لیمو داخل آن ریخته و بعد از این‌که برنج را داخل آبکش ریختید، مقدار بیشتری آب سرد روی برنج بریزید.


یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای داشتن ته‌دیگی خوشمزه این است که مقدار کمی زعفران را در آب و روغن حل کنید و آن را ته‌دیگ بریزید، بعد برنج را ریخته و دم کنید. به این صورت، ته‌دیگی خوشمزه و خوش‌رنگ خواهید داشت. ما ایرانی‌ها برای تزیین روی برنج هم از زعفران استفاده می‌کنیم؛ برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران هم می‌توانید مقدار کمی از آن را در یک کاسه (ترجیحاً بلور) با آب مخلوط کرده و کاسه را روی برنج در حال دم قرار دهید؛ به این ترتیب، مخلوط خوش‌رنگ و طعمی خواهید داشت که می‌توانید آن را روی برنج بدهید.


* فراموش نکنید هرگز ته‌دیگ را نسوزانید و اگر شعله زیر قابلمه روشن ماند و ته‌دیگ برنج شما سوخت، آن را دور ریخته و از مصرفش خودداری کنید.



* اگر افراد خانواده شما ته‌دیگ دوست ندارند، ته قابلمه را چند برگ کاهو بگذارید و موقع کشیدن برنج، کاهوها را بردارید تا مجبور نشوید مقداری از برنج را دور بریزید.



* اگر برنج شما ته گرفت، می‌توانید یک تکه نان روی آن بگذارید یا این‌که یک عدد پیاز را پوست بکنید و داخل برنج قرار دهید تا بوی سوختگی را بگیرد.





* خانم‌های شاغل یا خانواده‌هایی که زیاد مهمان دارند، می‌توانند برنج را آبکش کنند و کمی خشک‌تر برداشته و به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنند. موقع دم کردن باید مقدار بیشتری آب داخل این برنج ریخته و سپس آن را دم کنید.



* برای تهیه پلوهای مخلوط، حتماً یادتان باشد که برنج را پس از جوش آمدن، کمی زودتر بردارید. برای خوش‌طعم شدن این نوع پلوها، بهتر است از ادویه‌های پلویی هم استفاده کنید.



* همچنین یادتان باشد برای تهیه شیربرنج، می‌توان از برنج‌های نیم‌دانه استفاده کرد. اگر این برنج را با شیر بخیسانید، شیربرنج شما خوشمزه‌تر هم خواهد شد.



نکات نگهداری از برنج



* معمولاً خانواده‌ها برنج را سالانه خریداری می‌کنند. برای این‌که برنج شپشک نگذارد، می‌توانید مقداری نمک یا گلپر نساییده داخل سطل برنج بریزید.



* در صورتی که برنج شپشک دارد یا بوی نامطبوعی می‌دهد؛ پارچه‌ای را در سایه پهن کنید و برنج‌ها را چند ساعت روی آن بریزید؛ به این ترتیب، حشرات از برنج جدا شده و بوی بد آن رفع می‌شود. فقط دقت کنید اگر برنج در آفتاب باشد، خراب خواهد شد. در ضمن اگر برنج را نزدیک محل سکونت خود بگذارید، حشرات به داخل منزل شما خواهند آمد، اما اگر برنجتان کرم گذاشت، اصلاً نگران نباشید، زیرا کرم برنج، موقع شستن از بین خواهد رفت.



جام جم

تبیان



ته دیگش وقتی خوشمزه و بی ضرره که با روغن خاصه یا همون روغن محلی باشه

یا با روغن کنجد

ان شاءالله همیشه سالم و تندرست باشین
















12 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
باران 313 , بانوی آفتاب , یگانه 313 , ghaed , کوثر , غروب کربلا 313 , عاشق شهدا , maryam20 , روزهای سخت 01 , مهدی313 , جمعه موعود , آنیل ,



  می پسندم 5     0  5 
 
 
تعداد پسند های ( 5 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  3. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  4. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 1310
حالت :
ارسال ها : 3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 431
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 74079
پسند ها : 5100
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (2).gif
تشکر شده : 6163



خیلی ممنون قمر خانوم عزیز واقعا نکات جالبی بود 

یه نکته رو هم من اضافه میکنم که خودم همیشه انجام میدم برای اینکه دانه های برنج کشیده تر دربیان وقتی که تقریبا 80 درصد از پخت برنجمون میگذره یه لیوان آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنیم به اصطلاح میگن به برنج شوک وارد میکنیم و اینکار باعث میشه که برنج کشیده تر بشه (البته برنج های ایرانی)وگرنه برنج های هندی که همشون الا ماشالله کشیده و بی خاصیتن 

(من خودم به جا یه لیوان آب یخ از چند قالب یخ ریز استفاده میکنم و تاثرش هم زیاده )

و اینکه مامانم میگه برای اینکه برنج شپشک نزنه استفاده کردن از چند حبه سیر و نمک داخل برنج هم مفیده ولی من از سیر خوشم نمیاد 

پس برم دنبال گلپر نساییده

دستت درد نکنه آبجی خانوم خیلی خیلی ممنون 


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ بعد از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 1734
حالت :
ارسال ها : 176
محل سکونت : : آذربایجان غربی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 16
اعتبار کاربر : 741
پسند ها : 97
حالت من :  Konjkav.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/05.jpg
تشکر شده : 82



یه فوت و فن هم من یادتون بدم ، آخه ما پسرا آشپزیمون بیسته



موقع پختن برنج یک عدد پیاز رو ورقه ورقه کنین و بندازین توی آبش ، یامیتونین برای اینکه آخر کاری راحتتر جمعش کنین ورقه ها رو ، توی یک سیم کلفت یا سیخ ردیفش کنید



اینطوری علاوه بر اینکه برنجتون قد میکشه ، عطر و طعم برنج آشپزهای حرفه ای رو پیدا میکنه ، نترسین طعم پیاز به هیچ وجه احساس نمیشه



امتحانش ضرری نداره




  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ بعد از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 67
حالت :
ارسال ها : 7487
محل سکونت : : شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 380
اعتبار کاربر : 47753
پسند ها : 10840
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 7322
وبسایت من : وبسایت من




برای قد کشیدن برنج  موقع جوش اومدن میتونیم ابلیمو هم بهش اضافه کنیم



من امتحان کردم جواب میده



ممنون از نکاتی که یاد اور شدین دوستان گرامی



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ بعد از ظهر نمایش پست [4]
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من



[quote=بانوی آفتاب]خیلی ممنون قمر خانوم عزیز واقعا نکات جالبی بود 

یه نکته رو هم من اضافه میکنم که خودم همیشه انجام میدم برای اینکه دانه های برنج کشیده تر دربیان وقتی که تقریبا 80 درصد از پخت برنجمون میگذره یه لیوان آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنیم به اصطلاح میگن به برنج شوک وارد میکنیم و اینکار باعث میشه که برنج کشیده تر بشه (البته برنج های ایرانی)وگرنه برنج های هندی که همشون الا ماشالله کشیده و بی خاصیتن 

(من خودم به جا یه لیوان آب یخ از چند قالب یخ ریز استفاده میکنم و تاثرش هم زیاده )

و اینکه مامانم میگه برای اینکه برنج شپشک نزنه استفاده کردن از چند حبه سیر و نمک داخل برنج هم مفیده ولی من از سیر خوشم نمیاد 

پس برم دنبال گلپر نساییده

دستت درد نکنه آبجی خانوم خیلی خیلی ممنون 
[/quote]



زنده باشی خواهر خوبم

درسته ما هم برا قد کشیدن برنج همین دستور العمل شما رو انجام میدیم

خدا مامانتونو حفظ کنه ان شاءالله منم از سیر خوشم نمیاد

بقول شما خواهر خوبم بریم سراغ گلپر

این خیلی خوبه که تجربه هامونو در اختیار دوستامون بذاریم

ممنون آبجی خانم دست شما هم درد نکنه استفاده کردیم


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ بعد از ظهر نمایش پست [5]
عضو
rating
شماره عضویت : 1311
حالت :
ارسال ها : 1657
محل سکونت : : هرجا خطری تره
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 519
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 16628
پسند ها : 1231
حالت من :  khab-alood2.gif
تشکر شده : 2189



میگما منم بلدم تخم مرغ نیمرو کنم میخواین یادتو بدم

پول نمیگیرما رایگان اطلاعاتمو در این مورد در اختیارتون میگزارم


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ بعد از ظهر نمایش پست [6]
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من



[quote=ghaed]یه فوت و فن هم من یادتون بدم ، آخه ما پسرا آشپزیمون بیسته



موقع پختن برنج یک عدد پیاز رو ورقه ورقه کنین و بندازین توی آبش ، یامیتونین برای اینکه آخر کاری راحتتر جمعش کنین ورقه ها رو ، توی یک سیم کلفت یا سیخ ردیفش کنید



اینطوری علاوه بر اینکه برنجتون قد میکشه ، عطر و طعم برنج آشپزهای حرفه ای رو پیدا میکنه ، نترسین طعم پیاز به هیچ وجه احساس نمیشه



امتحانش ضرری نداره


[/quote]



ممنون بزرگوار

بعضی از آقایون واقعا آشپزیشون خویه

بر منکرش صلوات

جالبه تا حالا نشنیده بودم این روش رو جناب قائد

اتفاقا اسم پیاز رو که دیدم ترسیدم

من از پیاز بدم میاد فک نکنم جرات کنم امتحانش کنم

ممنون از نکاتی که گفتین


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ بعد از ظهر نمایش پست [7]
بانو
rating
شماره عضویت : 1094
حالت :
ارسال ها : 1116
محل سکونت : : شمال
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 569
اعتبار کاربر : 11510
پسند ها : 1260
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  Sarbezir.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/01.jpg
تشکر شده : 1114
وبسایت من : وبسایت من


عضو غایب حلال ام کنید... یا علی


[quote=باران 313]

برای قد کشیدن برنج  موقع جوش اومدن میتونیم ابلیمو هم بهش اضافه کنیم



من امتحان کردم جواب میده



ممنون از نکاتی که یاد اور شدین دوستان گرامی

[/quote]

بله یه قاشق آبلیمو یا آب نارنج علاوه بر اینکه برنج و کشیده تر میکنه . رنگه برنج هم سفید تر میشه


  می پسندم        0 
















گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
چند فوت و فن پخت برنج
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ بعد از ظهر نمایش پست [8]
بانو
rating
شماره عضویت : 982
حالت :
ارسال ها : 526
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 358
اعتبار کاربر : 3214
پسند ها : 337
حالت من :  Mehraboon.gif
تشکر شده : 87
وبسایت من : وبسایت من



ماشاءالله همه آشپزن اینجا.منم بلدمااا از این نکات بگم

ولی نمیگم،که پخت غذاهاتون عالی بشه


نکات خوبی بود ممنون خواهر قمر وبقیه بزرگواران



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
چند ، فوت ، فن ، پخت ، برنج ،

« طرز تهیه ی کباب تابه ای | با انواع سبزی ها و مقدار آن ها آشنا شوید. »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:22 پیش از ظهر