انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مردان در خانواده » نکته های همسر داری » چرا زن به چشم شوهرش نمیاد؟



چرا زن به چشم شوهرش نمیاد؟

تا آخر بخوانید؛ چرا زن به چشم شوهرش نمیاد؟ راهکار آقا وقتی به خانه برمی‌گردد، هر چند که خانمش زیبا باشد و قابلیت‌ها و جذابیت‌های لازم را داشته باشد، خانمش به نظرش نمی‌آید، چون زنان متنوع و رنگارنگ فراوانی دیده است. به گزارش جام نیوز، یکی از روابطی که در اسلام برای آن چارچوب‌های ویژه‌ای تعیین شده، روابط زن و مرد است. این روابط اگر ضابطه نداشته باشد، قطعاً تأثیرات سوئی در جامعه خواهد داشت. قرآن جزئیات حریم‌ها را مشخص کرده است. هر مرد و زنی که قرار است روابط اجتماعی
]vh ck fi ]al a,iva kldhn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 1510
حالت :
ارسال ها : 4899
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 423
اعتبار کاربر : 39747
پسند ها : 1767
حالت من :  Khoshhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (9).jpg
تشکر شده : 10239
وبسایت من : وبسایت من


عضو غایب ب امید ظهور

مدال ها:6
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|



تا آخر بخوانید؛
چرا زن به چشم شوهرش نمیاد؟ +راهکار
آقا وقتی به خانه برمی‌گردد، هر چند که خانمش زیبا باشد و قابلیت‌ها و جذابیت‌های لازم را داشته باشد، خانمش به نظرش نمی‌آید، چون زنان متنوع و رنگارنگ فراوانی دیده است.

به گزارش جام نیوز، یکی از روابطی که در اسلام برای آن چارچوب‌های ویژه‌ای تعیین شده، روابط زن و مرد است. این روابط اگر ضابطه نداشته باشد، قطعاً تأثیرات سوئی در جامعه خواهد داشت. قرآن جزئیات حریم‌ها را مشخص کرده است. هر مرد و زنی که قرار است روابط اجتماعی داشته باشد، باید مرزشناس و مرزدار باشد تا در جامعه مشکل ایجاد نکند.


 امروزه به‌واسطه‌ی افزایش مناسبات اجتماعی و اقتصادی و در پی آن، گسترش حضور زنان در عرصه‌ی جامعه، مسئله‌ی ارتباط صحیح میان زن و مرد، به‌عنوان یکی از بارزترین دغدغه‌های متشرعین مطرح شده است.

 

بحث تفکیک جنسیتی و حدوحدود روابط زنان و مردان، موضوعی است که از سال‌ها قبل در کشور مطرح بوده و همواره مباحثی را به خود اختصاص داده و موافقان و مخالفانی داشته است. در این خصوص، گفت‌وگویی با خانم دکتر مریم معین‌الاسلام، کارشناس امور تربیتی و مباحث زنان که در ادامه می‌خوانید.

 

الگوی مطلوب روابط اجتماعی میان زنان و مردان از نگاه اسلام چیست و رعایت نکردن حدود شرعی چه تأثیری در اجتماع و خانواده دارد؟

 

یکی از روابطی که در اسلام برای آن مقررات و ضوابط و چارچوب‌های ویژه‌ای تعیین شده است، روابط زن و مرد است. این روابط اگر ضابطه نداشته باشد، قطعاً تأثیرات سوئی در جامعه خواهد داشت. به همین خاطر، قواعد و دستورالعمل‌های فقهی متعددی در این رابطه وارد شده است. الگوی مطلوب این روابط در قرآن است. قرآن هم زنان و هم مردان را در درجه‌ی اول، به نگاه عفیفانه دعوت می‌کند:

 

«قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوامِنْ أَبْصَارِهِمْ»؛ به مردان مؤمن بگو که نگاه‌های خود را بپوشانند. بلافاصله در آیات 30 و 31 سوره‌ی نور، به زنان هم خطاب می‌کند که «قُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَمِنْ أَبْصَارِهِنَّ»؛ به زنان مؤمن بگو نگاه‌هایشان را فروبکشند.

 

«غض» در عربی به معنای فروکشیدن است، مثل پایین کشیدن فتیله‌ی چراغ. یعنی نگاه‌ها خیره و ادامه‌دار نباشد. فردی که نگاهش به نامحرم می‌افتد و این نگاه را ادامه نمی‌دهد و به‌خاطر خدا نگاه را به زمین می‌اندازد، در روایت آمده است که به اندازه‌ی همه‌ی آنچه بر روی زمین است، به این فرد ثواب و پاداش داده می‌شود. اگر به آسمان نگاه بیندازد، به اندازه‌ی تمام آنچه در آسمان است و اگر بین زمین و آسمان بیندازد، به اندازه‌ی همه‌ی آنچه در آسمان و زمین است، به او ثواب می‌دهند.

 

این ثواب و پاداش بزرگ به‌خاطر این است که زنان و مردان نگاه خیره نداشته باشند. یکی از عناصری که واقعاً روابط زن و مرد را مسئله‌دار می‌کند، نگاه است. پیامبر (ص) می‌گویند این نگاه مثل تیر آلوده‌ای است که وقتی از طرف شیطان رها شود، قطعاً فرد را دچار بیماری خواهد کرد و به هلاکت خواهد کشاند.

 

نگاه در روابط بسیار مهم است و نقطه‌ی آغاز تمامی انحرافات و روابط بین زن و مرد است. به همین دلیل، سوره‌ی نور هم زنان و هم مردان را دعوت به نگاه عفیفانه می‌کند و نگاه به نامحرم را جایز نمی‌داند. جالب است که بلافاصله دلیلش را هم می‌گوید و بعد دعوت می‌کند که «وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ»؛ به مردان مؤمن بگو دامن‌های خودشان را پاک نگه دارند؛ یعنی نوعی خودکنترلی داشته باشند و وقتی در ارتباط با نامحرم قرار می‌گیرند، سعی کنند روی رفتار خود کنترل داشته باشند. شأن نزول این آیه می‌تواند برای آقایان قابل توجه باشد.

 

به خانم‌ها هم دقیقاً همین را می‌گوید. در ادامه به آقایان می‌گوید که قطعاً این نگاه عفیفانه و خود‌کنترلی برای تزکیه و پاکی شما خیلی بهتر است.

 

یکی از نکات دیگری که در ارتباط محرم و نامحرم به خانم‌ها سفارش شده این است که صدا و نوع حرف زدنشان به‌گونه‌ای نباشد که مردان را به گناه بکشاند. پس گفتار عفیفانه هم برای زنان تأکید شده است، چون اگر صدای زنان و نوع کلام آن‌ها تهییج‌آمیز باشد، باز این ارتباط دچار آسیب خواهد شد. در نتیجه، نوع حرف زدن را برای زنان به‌عنوان یک حریم مطرح کرده است.

 

نوع لباس پوشیدن خانم‌ها هم در ارتباط با نامحرمان در قرآن به‌صورت جدی مورد تأکید قرار گرفته است. حتی به خانم‌ها تأکید شده است به‌گونه‌ای راه نروند که صدای پا و نوع حرکتشان بیانگر زینت‌های پنهانشان باشد و نگاه مردان جلب شود.

 

قرآن بسیار با جزئیات حریم‌ها را مشخص کرده است، چون روابط بین زن و مرد نمی‌تواند بدون مرز باشد. وظیفه‌ی ما این است که مرزها را بشناسیم. هر مرد و زنی که قرار است روابط اجتماعی داشته باشد، باید مرزشناس و مرزدار باشد تا در جامعه مشکل ایجاد نکند.

 

در حال حاضر، چه عواملی در جامعه‌ی ما سبب عادی‌سازی روابط نامتعارف بین زن و مرد می‌شود؟

طبیعتاً یکی از عوامل جدی، تسامح و تساهل در برخورد با مسائل دینی و نگاه سکولار به دین است؛ یعنی ما دین را فقط در مسائل عبادی ببینیم و در عرصه‌ی اجتماعی برای دین کارکردی قائل نباشیم. این نگاه باعث شده است که در عرصه‌ی اجتماع، به هیچ‌یک از احکام دین توجه نکنیم.

 

همین نگاه سکولار باعث شده است که ما دچار تسامح و تساهل شویم. فردی که نماز می‌خواند و روزه می‌گیرد و در عرصه‌های فردی تقید به مسائل دینی دارد، به محض اینکه وارد اجتماع می‌شود، توجه کمی به مسائل دینی می‌کند و طبق میل و خواسته‌ی خود، با نامحرم ارتباط برقرار می‌کند. یعنی در عرصه‌ی فردی تقید به بعضی از مسائل دارد، ولی در عرصه‌ی اجتماعی این‌طور نیست. در حقیقت، هواوهوس جای دین و خدای ما را در مسائل اجتماعی گرفته است: «أَفَرَأَیْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ»

 

به این ترتیب، هرطور که دوست داریم، حرف می‌زنیم و هرطور که دوست داریم، ارتباط برقرار می‌کنیم. علاوه بر مسائل فقهی، این آفت در مسائل اخلاقی هم وجود دارد. علت آن است که هنوز باور نداریم که در تمامی عرصه‌ها باید قوانین زندگی را از اسلام و دین اتخاذ کنیم. اگر خدا رب ماست، در تمام عرصه‌های فردی، اجتماعی، خانوادگی و ‌سیاسی باید این نکته را به خاطر داشته باشیم.

 

نباید فقط در یک حوزه‌ی خاص به مسائل دینی توجه کنیم و در بقیه‌ی حوزه‌ها کم‌توجهی کنیم. استحاله‌ی فرهنگی جامعه‌ی ما و از دست دادن فرهنگ دینی متأسفانه به دلیل تأثیرپذیری از رسانه‌های بین‌المللی اتفاق افتاده است.

 

امروزه وقتی ما وارد اجتماع می‌شویم، واقعاً فرهنگ دینی را حاکم نمی‌بینیم، بلکه بیشتر فرهنگ غربی بر روابط اجتماعی ما غلبه دارد. مثلاً عده‌ای با جسارت می‌گویند که بی‌ادبی است اگر موقع صحبت با نامحرم به او مستقیماً نگاه نکنید.

 

در حقیقت، نگاه خیره بیشتر از کنترل نگاه جا افتاده است که یکی از دلایل مهم آن، تأثیر شبکه‌های ماهواره‌ای است. به این ترتیب، افراد به‌تدریج حتی در عرصه‌های فردی هم بی‌قیدوبند می‌شوند و هیچ توجهی به احکام دین نمی‌کنند. قرآن اشاره می‌کند که «یؤمن ببعض» یعنی عده‌ای فقط به بعضی از دستورات اسلام ایمان می‌آورند و به بعضی ایمان نمی‌آورند. قرآن تهدید جدی می‌کند که این کار در نهایت، به کفر می‌انجامد.

 

تجربه ثابت کرده است که خانم و آقایی که به حفظ این حریم‌ها تقیدی ندارند، دیگر نمی‌توانند با حضور قلب نماز بخوانند. پس این امر قطعاً در عرصه‌های فردی هم تأثیر سوء ‌می‌گذارد.

 

همان‌طور که فرمودید، حدود روابط زن و مرد به‌صورت دقیق، جزئی و قانون‌مند در قرآن بیان شده است، اما بسیاری این حدوحدود را برنمی‌تابند. به‌عنوان مثال، عده‌ی زیادی با تفکیک جنسیتی مخالفت می‌کنند و آن را توهین به شخصیت زن و پایمال کردن حق و حقوق زن می‌دانند. جایگاه این مسئله در دین کجاست؟ و به نظر شما، دلیل این مخالفت‌ها چیست؟

 

بحث تفکیک جنسیتی به‌شکل جدی در اسلام مورد توجه و تأکید قرار گرفته است. امیر‌المؤمنین علی (ع) روزی در بازار متوجه شدند که مرد و زن با هم داخل می‌شوند. ایشان به مردم متدین آن زمان اعتراض کردند و گفتند «مگر شما غیرت ندارید که در بازارتان اختلاط بین مرد و زن ایجاد شده است؟»

 

نمونه‌ی دیگر اینکه زمانی درب ورودی مسجد برای مرد و زن یکی بود و اختلاطی (هرچند خیلی کوتاه) بین زنان و مردان ایجاد می‌شد. امیرالمؤمنین علی (ع) دستور دادند که درب ورودی را جدا کنند. پس به‌شکل جدی بحث تفکیک جنسیتی در دین وارد شده است، چون این مسئله در سلامت روحی انسان خیلی مؤثر است. من به‌جرئت می‌گویم خانم‌هایی که از سلامت روحی برخوردارند، در مقابل این مسئله موضع نمی‌گیرند و اتفاقاً از آن استقبال می‌کنند.

 


بنابراین باید دید که چه قشری از خانم‌ها در قبال این مسئله موضع می‌گیرند و به آن معترض‌اند. معترضان در اثر وجود روابط بی‌حدوحصر با نامحرم، دچار نوعی بیماری روحی شده‌اند و روحشان عمل به دستورات دین را برنمی‌تابد. در نتیجه، در مقابل آن موضع می‌گیرند و عکس‌العمل منفی نشان می‌دهند. در مقابل، خانم‌هایی که دارای حیا و عفاف هستند و از سلامت روحی برخوردارند، اتفاقاً از آن استقبال می‌کنند.

 

این نکته که جامعه دو موضع‌گیری کاملاً متفاوت می‌کند، به میزان سلامت روحی آن برمی‌گردد. نه تنها در مورد این حکم، بلکه در مورد همه‌ی احکام دینی باید بدانیم که اگر در مقابل آن موضع بگیریم، نشان می‌دهد که دچار نوعی بیماری روحی شده‌ایم که درمان‌های خاص خود را می‌طلبد.

 

در دین سفارش شده است که فضاسازی‌ها به‌گونه‌ای باشد که روابط نامحرم به حداقل و در حد ضرورت برسد. علت این است که آثار سوء روانی و اجتماعی و مهم‌تر از همه، آثار سوء خانوادگی دارد.

 

امروزه از سراسر جهان خبر می‌رسد که در ژاپن به این نتیجه رسیده‌اند که واگن‌های متروی خانم‌ها و آقایان از هم جدا باشد. همچنین در سوئد به این نتیجه رسیده‌اند که مدرسه‌ها و دانشگاه‌های زن و مرد از هم جدا شود. علت آن است که یک قرن شاهد روابط بدون حدوحصر بوده‌اند و آسیب‌های آن را امروز در جامعه احساس می‌کنند.

 

غربیان به این نتیجه رسیده‌اند که برای حفظ سلامت روانی جامعه و برخورداری از خانواده‌های محکم و بدون مشکل، باید اختلاط بین زن و مرد کنترل شود و تفکیک جنسیتی صورت بگیرد. آن‌ها تجربه‌ی اشتباه و آثار سوء آن را احساس کرده‌اند و الآن درصدد تغییر سبک زندگی‌اند. متأسفانه برخی از ما علی‌رغم اینکه مسلمان هستیم، در مقابل احکام مسلّم دین موضع می‌گیریم. این معضل به‌خاطر فاصله‌ای است که از احکام دین گرفته‌ایم.

 

 

رعایت نکردن حدود شرعی و اختلاط زن و مرد چه تأثیرات سوئی در خانواده می‌گذارد و اصلاح این روند چه فایده‌ای دارد؟

در جامعه‌ای که بین مرد و زن حریم وجود ندارد و اختلاط صد‌ در‌صد و کامل است، وقتی مرد از خانه بیرون می‌رود، با هزاران مدل مو، آرایش و هزاران ناز و کرشمه‌ی خانم‌های مختلف و با انواع و اقسام پوشش‌ها مواجه می‌شود. این آقا شبیه مردی است که از خانه بیرون می‌آید، از جلوی مغازه‌های اغذیه‌فروشی رد می‌شود و از هرکدام یک خوراکی می‌خورد. وقتی این آقا به خانه برمی‌گردد، اگر خانمش خوشمزه‌ترین و بهترین غذاها را درست کرده باشد، نه سیر است و نه گرسنه. به این ترتیب، اصلاً غذای خانمش به نظرش نمی‌رسد و بهانه‌جویی می‌کند.

 

به همین ترتیب، این آقا وقتی به خانه برمی‌گردد، هر چند که خانمش زیبا باشد و قابلیت‌ها و جذابیت‌های لازم را داشته باشد، خانمش به نظرش نمی‌آید، چون زنان متنوع و رنگارنگ فراوانی دیده است. به عبارت دیگر، این امر آستانه‌ی رضایت‌مندی آقایان را بالا می‌برد. همین نقطه، مساوی با آغاز بهانه‌جویی و نقطه‌ی آغاز مشکلات است.

 

این روزها خانم‌ها برای مشاوره به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند تمام تلاش خود را می‌کنند که خود را خیلی زیبا درست کنند؛ زیباترین لباس‌ها را می‌پوشند، بهترین غذاها را برای همسر می‌پزند و تمام تلاش‌ها را انجام می‌دهند تا خانواده‌ی خود را حفظ کنند، ولی هیچ‌کدام از این‌ها به نظر شوهرشان نمی‌آید. این مهم‌ترین آسیبی است که در خانواده ایجاد شده و آستانه‌ی رضایت‌مندی آقایان را بالا برده است.

 

آقایان به هیچ عنوان از داشته‌های خانمشان احساس رضایت نمی‌کنند و متأسفانه برای راضی شدن، بیرون از خانه را می‌گردند. این معضل آسیب‌های دیگری نیز به دنبال دارد، مانند خانواده‌های از‌هم‌پاشیده و هزاران مشکل دیگر.

 

راهکارساده: رعایت کردن حدود شرعی، کنترل نگاه و  عدم اختلاط زن و مرد موجب می شود که مرد عادت به تنوع طلبی نداشته باشد و در نتیجه زیبایی های همسرش را نادیده نگیرد.

 


فرهنگ نیوز

 

 


 
















2 تشکر شده از کاربر غروب کربلا 313 برای ارسال مفید :
کاکتوس , یازهرااا ,



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : غروب کربلا 313
سه قانون در قران که هر مسلمان باید آن را بداند و بدان عمل کند🌹☺️

خُذِ الْعَفْوَ ☺️
گذشت داشته باش و آسانگیری کن🥰

و َأْمُرْ بِالْعُرْف😍
و به کار نیک دستور بده🌺

وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِين ََ🥲
و از نادانان چشم‌پوشی کن🤦

💚سوره أعراف💚
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« به خدا نزدیک تری اگه... | تنفر خانم ها از آقایان به خاطر این ویژگی‌ها »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:02 پیش از ظهر