آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ بعد از ظهر
|
||||||||||||||
عضو
شماره عضویت :
1510
حالت :
ارسال ها :
4899
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
424
اعتبار کاربر :
39747
پسند ها :
1767
تشکر شده : 10239
وبسایت من :
وبسایت من
|
اسرار خانه داری؛
گوجه فرنگی را در 8 ثانیه پوست بگیرید
اگر بهترین و سریعترین روش برای پوست کردن گوجه فرنگی را نمیدانید، پیشنهاد میکنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.
رسول گرامی اسلام صلوات الله علیه : زن شایسته، یکى از دو عامل پیشرفت خانواده است.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در ادامه چند فوت و فن برای آشپزی و کدبانوگری در منزل بیان شده است که امیدواریم مفید باشد: پختن اسفناج: برای پختن اسفناج کمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را کم کنید اما برای آنکه اسفناج در ظرف بالا نیاید یا اصطلاحا سر نرود، در قابلمهای کوچکتر از قابلمهای که روی گاز گذاشتهاید انتخاب کنید و روی اسفناجها بگذارید.
پوست کندن گوجه فرنگی: ابتدا گوجه ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیندازید. پوست گوجه ها به راحتی جدا میشود.
تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده: اگر فرصت خرد کردن سبزیهای پاک شده را ندارید، آنها را داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده، آن را از فریزر خارج کنید و اگر قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده کنید، هم راحتتر ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده کردن از دستکش استفاده کنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نکند.
سبز ماندن سبزیجات: اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی یا لوبیا سبز، همچنان سبز بمانند و رنگ کدر به خود نگیرند، باید در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به سبزیجات مذکور اضافه کنید.
از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس: کمی آبلیمو در آب سرد بریزید، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|