انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » مطالب متفرقه مذهبی » گناه مانع اجابت دعا



گناه مانع اجابت دعا

گناه، مانع اجابت دعا تمام دعاها و زياراتي كه در آن ها وعده به امري چون برآورده شدن حاجات و غيره شده است، قطعا محقق خواهند شد؛ اما منوط به اين شرط كه دعا كننده از ايمان كامل برخوردار باشد و بنده حقيقي خداوند باشد كه البته كسب چنين مرتبه اي كار آساني نيست. در حقيقت آنكه بنده واقعي خداوند است و از ايمان كامل برخوردار است، هيچ گاه دعايي غير از خواست الهي نمي كند و خداوند نيز دعاي چنين شخصي را هيچگاه بي جواب نمي گذارد. البته
'khi lhku h[hfj nuh


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 655
حالت :
ارسال ها : 966
محل سکونت : : یه جایی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 283
اعتبار کاربر : 6586
پسند ها : 418
حالت من :  Mehraboon.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/09.jpg
تشکر شده : 1464


مدال ها:3
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|



گناه، مانع اجابت دعا

تمام دعاها و زياراتي كه در آن ها وعده به امري چون برآورده شدن حاجات و غيره شده است، قطعا محقق خواهند شد؛ اما منوط به اين شرط كه دعا كننده از ايمان كامل برخوردار باشد و بنده حقيقي خداوند باشد كه البته كسب چنين مرتبه اي كار آساني نيست. در حقيقت آنكه بنده واقعي خداوند است و از ايمان كامل برخوردار است، هيچ گاه دعايي غير از خواست الهي نمي كند و خداوند نيز دعاي چنين شخصي را هيچگاه بي جواب نمي گذارد. البته گاهي اين وعده ها به دليل لطف و عنايت بي پايان الهي، شامل حال بقیه انسان ها نيز مي شود.
اجابت نشدن دعا، علت هاي زیادی دارد كه تنها يكي از اين علت ها ارتكاب گناه و معاصي است. امير مؤمنان علي (ع) در دعاي كميل مي فرمايند: "اللهم اغفر لي الذنوب التي تحبس الدعا: پروردگارا ببخش آن گناهاني را كه سبب حبس و برآورده نشدن دعا مي شود." آنچه مسلم است، تأثير سوء گناه بر اجابت دعا است. 

شرایط دعا
دعا كردن خود شرايط و آداب خاصي دارد كه رعايت هر نكته از آن لازم و ضروري است در استجابت دعاهاي ما مهمترين شرايط دعا چهار چيز است:

- نيت: منظور از نيت به مفهوم مطلق و عام، همان قصد و انگيزه اي است كه آدمي را وادار به انجام كارها مي كند و به سوي هدف نهايي سوق مي دهد و از ديدگاه شرع مقدس اسلام آن انگيزه و قصدي است که صبغه الهي داشته باشد و موجب شود كه كارها در جهت جلب رضايت الهي قرار گيرد. وقتي نيت را به عنوان يكي از شروط دعا در نظر مي گيريم منظور آن است كه دعا كننده مي بايست به اين درجه از معرفت و آگاهي دست يافته باشد كه چه مي خواهد و از كه مي خواهد؟ تا بدين وسيله در چگونه خواستن و دعاي خود دچار شرك نشود و شريكي براي خداوند در اجابت قرار ندهد.

- حضور قلب: منظور آن است كه قلب دعاکننده خواسته اش را از ياد نبرد و آن را پراهميت و مهم برشمرد؛ به گونه اي كه در هنگام دعا دائما به ياد آن باشد و بلكه در جلوي چشمش عيان باشد.

- اخلاص: انسان مخلص كسي است كه عبادات و دعاهايش را براي خدا خالص گرداند. پايين ترين مرتبه اخلاص اين است كه بنده به اندازه اي كه در توان دارد در عبادت حق كوشا باشد و براي عملش نزد خدا قدر و ارزش قائل نشود و پايين ترين مقام مخلص در اين دنيا سلامتي او از جميع گناهان و در آخرت نجات از آتش و رسيدن به بهشت است.

- دعا بايد با آرامش انجام شود: واژه آرامش يعني آزاد كردن و رها كردن. وقتي با آرامش دعا مي كنيم مي آموزيم كه چگونه مشكلاتمان را آزاد و رها كنيم در نتيجه مشكلات نيز مي توانند برطرف شوند. وقتي انسان آرامش دارد و بدون هر تنش مي باشد مي آموزد كه چگونه دعا كند. بسياري مي پندارند دعايي كه مستجاب مي شود كاملا برعكس است؛ يعني دعايي است كه به طور مفصل انجام شود همچون هر چيز ديگر دعا را بايد به شكل ساده انجام دهيم. با آرامش، فشار عصبي متوقف مي شود. آرامش ابتدا در فكر و بعد در جسم مان جاري خواهد شد و ما از قدرتي سرشار خواهيم شد كه عظيم تر از قدرت خودمان است و با آرامش است كه مي توان با خداوند ارتباط برقرار كرد و مشكلات برطرف خواهند شد.
از عوامل ديگري كه به  استجابت دعا كمك مي كند، اول: اعتراف به گناهان، دوم: شكر نعمت ها؛ سوم: صلوات بر محمد و آل محمد است.

جناب سيد بن طاووس شرايط دعا و استجابت آن را به بيان ديگري چنين مي فرمايد:

- اين را بدان كه اسباب و شرط هاي مستجاب شدن دعا بسيار است؛ پس بايد كه در تحصيل كردن و به جاي آوردن آن شرط ها سهل انگاري نكني، از جهت آن كه مبادا هرگاه دعايي بخواني و در اجابت تأخيري شود، پس شيطان تو را وسوسه كند و به خيال تو اندازد كه نَعوُذُ بِاللّه  خداي تعالي وعده خود را خُلف كرده است.

- ازجمله شرط ها آن است كه بايد در وقت دعا خواندن دل خواننده دعا متوجه به خداي عزّوجل باشد و در خواستن حاجت هاي خود هم چنان كه در طلب شهوت هاي دنيوي كه اكثر آن ها ضرر دنيوي و اخروي است كمال توجه و اهتمام را دارد بايد كه در وقت خواندن دعا نيز كمال توجه را داشته باشد.

- چون جهت خواستن مطلبي دست به دعا برمي داري، بايد كه اميد و تعظيم نمودنِ تو خداي تعالي را زيادتر باشد از آن كه دست به سوي خوردن طعام ها يا آشاميدن آبي دراز كني؛ زيرا كه دست دراز كردن تو به نزد پروردگار جهت خواستن نعمت ها و ثواب هاي اخروي اَهَمّ و عظيم تر و پر فايده تر است از دست دراز كردن تو به سوي طعام ها و نعمت هاي دنيوي.

شرايط دعا كننده
هرگاه كه داعي، طلبيدن چيزي را از خداي تعالي اراده داشته باشد، پس بايد كه در وقت دعا خواندن، دو دست خود را بگشايد. اول ابتدا به حمد و ستايش خداي تعالي و صلوات بر محمد و آل محمد صلي الله عليه و آله كند و سپس حاجت خود را نام برده، از جانب اقدس الهي درخواست نمايد. و ديگر آن كه دعا كردن در خلوت و پنهاني بهتر از دعاي بلند و آشكار در ميان مردمان است.

اوقات استجابت
به سندهاي معتبر، منقول است كه ازجمله اوقات استجابت دعا اين اوقات است: (بعضي از اين اوقات، روايت دارد و بعضي از اين ها به تجربه رسيده است)

ـ وقت زايل شدن آفتاب از دايره نصف النهار (ظهر)
ـ موقع اذان
ـ ساعت اول از روز جمعه و ساعت آخر از روز جمعه
ـ سه يك آخر از همه ي شب ها كه آن را وقت سحر گويند
ـ تمام شب جمعه
ـ وقت آمدن باران
ـ بعد از هر نماز واجب
ـ بعد از نماز شام هر گاه به سجده رود
ـ در وقت گريه و تضرع و زاري

- در شب قدر که آن شب نوزدهم و شب بيست و يكم و شب بيست و سوم ماه رمضان المبارك است و احاديث درباره فضيلت شب بيست و سوم بيشتر است و از براي اجابت دعاها اين شب راجح تر است.

ـ و از آن جمله، روزهاي اين شب ها است: روز نوزدهم و بيست و يكم و بيست و سوم.
ـ روز ولادت پيامبر صلي الله عليه و آله كه هفدهم ربيع الاول است.
ـ شب مبعث پيامبر صلي الله عليه و آله كه بيست و هفتم رجب است و روز آن.
ـ روز عرفه و شب عرفه، خصوصا از براي شخصي كه در عرفات يا كربلاي معلا باشد.

ـ شب ها و روزهاي سه عيد و آن شب عيد غدير است و روز آن و شب عيد رمضان (فطر) و روز آن و شب عيد قربان و روز آن.

ـ شب اول ماه مبارك رجب و به روايتي ديگر در هر شب از ماه رجب
ـ روز نصف (نيمه ي) شعبان و شب.

آفت دعا

اگر دعايتان مستجاب شده، مواظب سه حالت باشيد:

اول: آن كه عجب نكني و نگويي که معلوم مي‌شود آدم خوبي هستم كه دعايم مستجاب شد. زيرا عجب و خودپسندي باعث فساد عمل و غلبه  شيطان است.

دوم: شكر و حمد خدا نمايي كه تفضل كرد بر تو به اجابت دعاي تو؛ بلكه مستحب است دو ركعت نماز شكر به جا آوري.

سوم: همين كه دعاي تو مستجاب شد ترك دعا نكني و باز در خانه خدا بروي تا بيگانه و در وقت حاجت خواستن دوباره آشنا باشي.

اگر دعايتان به اجابت نرسيد مواظب اين سه حالت باشيد:

اول: آن كه مايوس نشوي از رحمت خدا؛ زيرا به اجابت نرسيدن دعا ممكن است به سبب گناهان تو باشد كه مانع اجابت است پس درصدد آن به توبه و تهذيب نفس برآي.

دوم: ترك دعا كردن!!!

سوم: راضي باش به تقدير الهي تا همان رضاي تو باعث اجابت دعايت بشود.

چهارم: بدان كه مصلحت تو در اين بوده و تنها خداوند به مصلحت خلقش آگاهي دارد.

امام حسن (ع) مي‌فرمايد: من ضامنم از براي كسي كه در قلب او چيزي خطور نكند به جز رضا و خشنودي به قضاي خدا و دعا كند پس مستجاب شود.

دعا كردن سه حالت دارد كه به هر حالتي كه باشد براي انسان اجر معنوي دارد:

حالت اول: آن كه صلاح بنده در آن هست و به او مي‌رسد و مشروط به دعا نيست و در اين صورت ثمره تقرب بنده است به خدا.

حالت دوم: آن كه صلاح بنده در آن هست و رسيدن به آن مشروط است به دعا كردن و در اين صورت ثمره دعا دو چيز است يكي رسيدن به مطلوب و ديگر تقرب به خدا.

حالت سوم: آن كه صلاح بنده در آن نيست و به آن نمي‌رسد چه دعا بكند چه نكند و در اين صورت ثمره دعا دو چيز است يكي تقرب به خدا، دوم عوض آن كه در دنيا او منع شده اما در آخرت مضاعف آن به او عطا مي‌شود.

منبعhttp://akhlagh.porsemani.ir















2 تشکر شده از کاربر *زينب* برای ارسال مفید :
غروب کربلا 313 , محمدELE ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : *زينب*
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« مساجد چگونه آباد می شود؟ | افکار گناه آلود »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:57 بعداز ظهر