انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » تبریک - تسلیت - تشکرات » مناسبت ها » يا مقلّب القلوب و الابصار...



يا مقلّب القلوب و الابصار...

يا مقلّب القلوب و الابصار يا مدبر الليل و النهار يا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الى احسن الحال اي دگرگون کننده ي قلب ها و چشم ها اي گرداننده و تنظيم کننده ي روزها و شبها اي تغيير دهنده ي حال انسان و طبيعت حال ما را به بهترين حال دگرگون فرما بهار با خواست "تو" معنا ميشود فرّاش باد صبا را گفته، تا فرش زمرّدين بگسترد و دايۀ ابر بهاري را فرموده، تا بنات نبات را در مهد زمين بپرورد درختان را به خلعت نوروزي، قباي سبز ورق در بر کرده و اطفال شاخ را، به قدومِ
Xh lrgFf hgrg,f , hghfwhv...


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057


مدال ها:6
مدال ازدواج
مدال ازدواج
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

يا مقلّب القلوب و الابصار

يا مدبر الليل و النهار

يا محوّل الحول و الاحوال

حوّل حالنا الى احسن الحال

اي دگرگون کننده ي قلب ها و چشم ها
اي گرداننده و تنظيم کننده ي روزها و شبها
اي تغيير دهنده ي حال انسان و طبيعت
حال ما را به بهترين حال دگرگون فرما

بهار با خواست "تو" معنا ميشود
فرّاش باد صبا را گفته، تا فرش زمرّدين بگسترد
و دايۀ ابر بهاري را فرموده، تا بنات نبات را در مهد زمين بپرورد
درختان را به خلعت نوروزي، قباي سبز ورق در بر کرده
و اطفال شاخ را، به قدومِ موسمِ ربيع کلاه شکوفه بر سر نهاده...
درختان شکوفه کرده و زمين سبز شده .. 
(ديباچه گلستان سعدي)

تاريخچه نوروز

نوروز جشن کهن ايراني
نوروز يکي از کهن‌ترين جشن‌هاي به جا مانده از دوران باستان است. خاستگاه نوروز در ايران باستان است و هنوز مردم مناطق مختلف فلات ايران نوروز را جشن مي‌گيرند. زمان برگزاري نوروز، در آغاز فصل بهار است. نوروز در ايران و افغانستان آغاز سال نو محسوب مي‌شود و در برخي ديگر از کشورها تعطيل رسمي است.
زمان نوروز
جشن نوروز از لحظه اعتدال بهاري آغاز مي‌شود. در دانش ستاره‌شناسي، اعتدال بهاري يا اعتدال ربيعي در نيم‌کره شمالي زمين به لحظه‌اي گفته مي‌شود که خورشيد از صفحه استواي زمين مي گذرد و به سوي شمال آسمان مي‌رود. اين لحظه، لحظه اول برج حمل ناميده مي‌شود، و در تقويم هجري خورشيدي با نخستين روز (هرمز روز يا اورمزد روز) از ماه فروردين برابر است. نوروز در تقويم ميلادي با ۲۱ يا ۲۲ مارس مطابقت دارد.
در کشورهايي مانند ايران و افغانستان که تقويم هجري شمسي به کار برده مي‌شود، نوروز، روز آغاز سال نو است. اما در کشورهاي آسياي ميانه و قفقاز، تقويم ميلادي متداول است و نوروز به عنوان آغاز فصل بهار جشن گرفته مي‌شود و روز آغاز سال محسوب نمي‌شود.
واژهٔ نوروز
واژه نوروز يک اسم مرکب است که از ترکيب دو واژهٔ فارسي «نو» و «روز» به وجود آمده است. اين نام در دو معني به‌کار مي‌رود:
۱) نوروز عام: روز آغاز اعتدال بهاري و آغاز سال نو
۲) نوروز خاص: روز ششم فروردين با نام «روز خرداد»
ايرانيان باستان از نوروز به عنوان ناوا سرِدا يعني سال نو ياد مي‌کردند. مردمان ايراني آسياي ميانه نيز در زمان سغديان و خوارزمشاهيان، نوروز را نوسارد و نوسارجي به معناي سال نو مي‌ناميدند.
پيشينه نوروز
منشا و زمان پيدايش نوروز، به درستي معلوم نيست. در برخي از متن‌هاي کهن ايران ازجمله شاهنامه فردوسي و تاريخ طبري، جمشيد و در برخي ديگر از متن ها، کيومرث به‌عنوان پايه‌گذار نوروز معرفي شده است. پديد آوري نوروز در شاهنامه، بدين گونه روايت شده است که جمشيد در حال گذشتن از آذربايجان، دستور داد تا در آنجا براي او تختي بگذارند و خودش با تاجي زرين بر روي تخت نشست. با رسيدن نور خورشيد به تاج زرين او، جهان نوراني شد و مردم شادماني کردند و آن روز را روز نو ناميدند.
برخي از روايت‌هاي تاريخي، آغاز نوروز را به بابليان نسبت مي‌دهد. بر طبق اين روايت‌ها، رواج نوروز در ايران به ۵۳۸ سال قبل از ميلاد يعني زمان حمله کورش بزرگ به بابل بازمي‌گردد. همچنين در برخي از روايت‌ها، از زرتشت به‌عنوان بنيان‌گذار نوروز نام برده شده است. اما در اوستا (دست کم در گاتها) نامي از نوروز برده نشده است.
نوروز در زمان سلسله هخامنشيان
نگاره مراسم پيشکش هدايا به پادشاه ايران در تخت جمشيد. برخي از پژوهشگران، اين مراسم را به نوروز مربوط مي‌دانند.کوروش دوم بنيان‌گذار هخامنشيان، نوروز را در سال ۵۳۸ قبل از ميلاد، جشن ملي اعلام کرد. وي در اين روز برنامه‌هايي براي ترفيع سربازان، پاکسازي مکان‌هاي همگاني و خانه‌هاي شخصي و بخشش محکومان اجرا مي‌نمود. اين آيين‌ها در زمان ديگر پادشاهان هخامنشي نيز برگزار مي‌شده است. در زمان داريوش يکم، مراسم نوروز در تخت جمشيد برگزار مي‌شد. البته در سنگ‌نوشته‌هاي به‌جا مانده از دوران هخامنشيان، به‌طور مستقيم اشاره‌اي به برگزاري نوروز نشده است. اما بررسي‌ها بر روي اين سنگ‌نوشته‌ها نشان مي‌دهد که مردم در دوران هخامنشيان با جشن‌هاي نوروز آشنا بوده‌اند، و هخامنشيان نوروز را با شکوه و بزرگي جشن مي‌گرفته‌اند. شواهد نشان مي‌دهد داريوش اول هخامنشي، به مناسبت نوروز در سال ۴۱۶ قبل از ميلاد سکه‌اي از جنس طلا ضرب نمود که در يک سوي آن سربازي در حال تيراندازي نشان داده شده است. در دوران هخامنشي، جشن نوروز در بازه‌اي زماني ميان ۲۱ اسفند تا ۱۹ ارديبهشت برگزار مي‌شده است.
















2 تشکر شده از کاربر فاطمه 1 برای ارسال مفید :
محمدELE , روزهای سخت 01 ,



  می پسندم 4     0  4 
 
 
تعداد پسند های ( 4 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  3. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  4. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  5. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ قبل از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



دلايل شرافت نوروز

نوروز اگر چه در فرهنگ باستاني ايرانيان ريشه داشت در رويارويي با فرهنگ خردورز اسلام رنگ ستايش و مُهر تأييد گرفت. برخي از دلايل ارجمندي و احترام نوروز عبارت است از:
1.وارد شدن روايات متعدد در بزرگداشت نوروز
2.مستحب شمردن غسل و روزه و نمازي خاص به عنوان اعمال ويژه نوروز
3.سيره عملي رفتار عالمان بزرگ در تعطيلي نوروز و نشستن در منازل و ديدار با مردم و تبريک و تهنيت گفتن به آنان
4.وارد شدن پاره اي دعاهاي ويژه نوروز در کتاب هاي دعا و تشويق مؤمنان به خواندن آنها
5.آثار و برکات همراه نوروز همچون نظافت و غبارزدايي ديدار بستگان و دوستان و...

اساسا نوروز جشني فرهنگي است و با زندگي مردم پيوند دارد و چيزي در آن وجود ندارد که اقوام و مذاهب مختلف با آن مخالفت کنند. بدين جهت نوروز با پيدايي اسلام ـ به ويژه در مذهب شيعه ـ مُهر تأييد خورد.

پاره اي از آداب نوروز

مي توان در ايام نوروز با انجام برخي اعمال بستري جهت رشد و تعالي خود فراهم کنيم که در اينجا به برخي از آن ها اشاره مي کنيم:
1. خواندن نيايش تحويل سال؛با نو شدن طبيعت، از صميم دل اين ندا را برآوريم که: يا مقلب القلوب و الابصار يا مدبر الليل و النهار يا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الي احسن الحال اي قلب کننده قلب ها و چشم ها؛ اي تدبير کننده شب و روز اي متحول کننده حالات، حال ما را به بهترين حالات متحوّل کن.
2. پوشيدن لباس تميز؛ امام صادق عليه السلام فرمودند: هنگامي که نوروز آمد، غسل کن و پاکيزه ترين لباس هاي خود را بپوش و با خوش بوترين عطرها خود را معطر ساز.
3. گشايش در زندگي خانواده؛ برخي سخنان اهل بيت عليهم السلام سرپرست خانواده را به سخاوت و گشايش در زندگي در ايّام عيد فرا خوانده تا خاطره اي شيرين و به ياد ماندني براي اهل خانه به جاي ماند و حالت جشن و شادي پيدا کند. روزي شهاب به امام صادق عليه السلام عرض کرد: حق زن بر شوهرش چيست؟ حضرت فرمودند: ...هر ميوه اي که مردم از آن مي خورند، بايد به اهل خانه خود بخوراند و خوراکي را که مخصوص ايام عيد است و در غير ايام به آنها نمي رساند، در ايام عيد براي آنان تهيه کند.
4. روزه گرفتن و برپايي نماز؛ امام ششم عليه السلام فرمودند: چه خوب است که در اين روز روزه دار باشيم.دستور چهار رکعت نماز، سجده شکر و دعاي مخصوص اين روز هم مورد سفارش قرار گرفته است.
5. درس عبرت گرفتن؛ توجه کنيم که وارد بهار شده ايم و بايد از اين دگرگوني طبيعت درس عبرت بگيريم.
6. ديد و بازديد؛ از ديگر آداب عيد نوروز، ديدار برادران و خواهران مسلمان و آگاهي از شادي ها و اندوه هاي آنان است. معصوم عليه السلام در اين باره مي فرمايد: اين روز نوروز است که مردم در آن اجتماع دارند و همديگر را ملاقات مي کنند ...
7. بررسي اعمال گذشته؛ بررسي کنيم که يک سال را چگونه سپري کرديم و محاسبه اي انجام دهيم که چه قدر گناه کرده ايم، آبروي چند نفر را برديم و چقدر کار خير انجام داده ايم؟ اگر اوصاف زشتي در ما هست، در رفع آنها بکوشيم و اگر کارهاي خيري انجام داده ايم، کوشش کنيم که در آينده مداومت داشته باشد.
8. کينه ها را از دل برکنيم؛ با آمدن بهار، باغ دلمان را پر شکوفه کنيم و همراه با باران بهاري زنگار کينه هاي گذشته را از دل برکنيم و سعي کنيم اين قدرت روحي را در برابر افردي که با آنها دشمني داريم، بيشتر کنيم و محبت آنها را در قلب خود ايجاد کنيم، اگر چه ممکن است آنها به ما بدي کرده باشند.
9. رفتن به اماکن مطهره؛ رفتن به اماکن مطهره مثل حرم ملکوتي حضرت امام رضا عليه السلام از اهميت والايي برخوردار است.
10. رسيدگي به فقرا؛ با کمک به فقرا، آنان را در شادي خودمان شريک نمائيم.
11. دوري از اسراف؛ از جمله اموري که توجه بدان لازم و ضروري مي باشد، اين است که در مهماني دادن و پذيرايي، از اسراف جلوگيري کنيم و بدانيم کمال ما در ولخرجي و سفره هاي رنگين آن چناني نيست
(مجله کوثر، شماره 13/ ماهنامه افق حوزه، شماره 222)



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ قبل از ظهر نمایش پست [2]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



نوروز در کلام بزرگان

علما و مراجع معظم شيعه هرگز مخالف نوروز نبوده اند .نوروز داراي آداب و رسوم نيک و پسنديده متعددي است اما برخي از مردم به ويژه جوانان اين سنت کهن و ديرينه را با برخي کارهاي خرافي و خلاف عقل و فطرت پاک بشري مثل چهار شنبه سوري آلوده مي سازند.

نوروز در کلام امام خميني(ره)
"اين عيد، هر چند يک عيد اسلامي نيست ولي اسلام آن را نفي نکرده است."
ايام نوروز برويد در اين مريضخانه ها، برويد احوال اين ها را، اين هايي که آواره شده اند،... به اينها سرکشي کنيد، و آن تشريفات سابق را تخفيف بدهيد.
عيد نوروز چيز خوبي است؛ وسيله‌اي که با آن دل‏ها شاد مي‏شود، انسان‏ها با يکديگر ارتباط برقرار مي‏کنند، صله رحم و صله احباب مي‏کنند؛ چون دوستان و رفقا هم مثل ارحام، احتياج به صله دارند. انسان بايد با ارحام صله بکند، بايد با دوستان و رفقا هم صله بکند؛ يعني ارتباط برقرار بکند. اين، ارتباطِ عيد نوروز است که بسيار خوب است.

نوروز از ديدگاه رهبر معظم انقلاب
رهبرمعظم انقلاب در تشريح روايات اسلامي درباره نوروز فرموده اند : نوروز، يعني روزي نو در تاريخ بشر و حالتي نو در زندگي انسانها، يعني روزي که شما با عمل خودتان، با حادثه‌ا‏يي که اتفاق مي‏افتد، آن را نو مي‏کنيد.
**مفهوم حقيقي نوروز در روايات اسلامي
در معناي نوروز و اين‏که نوروز چيست، در روايات مختلف، تعبيرات مختلفي هست. مثلاً آن روزي که رسول اکرم(ص)، اميرالمؤمنين را به خلافت منصوب کرد، آن روز، نوروز بود. يا در روايت ديگر، آن روزي که دجّال در آخرالزمان، به‏دست حضرت مهدي(ارواحنافداه) به قتل برسد، آن روز، نوروز است.
يا حتي در بعضي از روايات آمده، آن روزي که آدم هبوط کرد، آن روز، نوروز بود
**نوروز ؛ انتخاب شايسته ايرانيان
به نظر من آن‌چه که ملت ايران در باب عيد نوروز انجام داده است، يکي از زيباترين و شايسته‌ترين کارهايي است که مي‌شود با يک مراسم تاريخي و سنتي انجام داد. اولِ سال شمسي ما ايراني‌ها، - يعني اول بهار - عيد نوروز است. اولا ملت ايران افتخار دارد که سال شمسي او هم سال هجري است؛ يعني هم‌چنان‌که سال قمري ما - که سال 1418 است - از مبدا هجرت خاتم الانبياء عليه و علي آله الصّلاة والسّلام است، سال شمسي ما هم از مبدأ هجرت است. بقيه‌ي ملت‌هاي مسلمان براي سال شمسي خود، از سال ميلادي استفاده مي‌کنند؛ ولي ما ايراني‌ها، هجرت نبي اکرم را، هم مبدأ سال قمري قرار داديم، هم مبدأ سال شمسي..
**نوروز ؛ روز توجه به خدا و رفع کدورت ها
نوروز براي ملت ما، امروز عبارت است از اولا : توجّه مردم به خدا. اولِ تحويلِ سال که مي‌شود، مردم دعا مي‌خوانند، "يا محوّل الحول والاحوال" مي‌گويند، آغاز سال را با ياد خدا شروع مي‌کنند، توجّه خود را به خدا زياد مي‌کنند. اين، ارزش است.
ثانياً نوروز را بهانه‌اي براي ديد و بازديد و رفع کدورت‌ها و کينه‌ها و محبّت به يکديگر قرار مي‌دهند. اين همان برادري و عطوفت اسلامي و همان صله‌ي رحم اسلام است؛ بسيار خوب است. ضمنا نوروز را بهانه‌اي براي زيارت اعتاب مقدسه قرار مي‌دهند؛ به مشهد مسافرت مي‌کنند - که هميشه يکي از پرجمعيت‌ترين اوقات سال در مشهد مقدس، اوقات عيد نوروز بوده است - اين بسيار خوب است.
**اول فروردين را براي خود نوروز کنيد
عزيزان من! سعي کنيد روز اول فروردين را براي خودتان "نوروز" کنيد. بعضي کسان روز اولِ فروردينشان "نوروز" نيست. ممکن است اول فروردين براي آن‌ها از هر روز نحسي هم نحس‌تر باشد! اول فروردين - "نوروز" - براي آن‌هايي که در درون خود، به فساد و انحطاط گرايش پيدا مي‌کنند، آن هايي که خود را از خدا دور مي‌کنند، آن‌هايي که خود را از هدف‌هاي بلند اين ملت و اين انقلاب جدا مي‌کنند، نوروز نيست، روز عيد نيست، روز جشن و روز شادي نيست؛ شوم است! اين، آن حقيقت مسأله در باب نوروز است
عيد نوروز هم جزو اعياد بابرکت براي ما ايراني‏هاست.
پس "نوروز" به طور خلاصه خوب است. اوّلِ سال هجري شمسي است، روز نو، اولِ بهار، اولِ رويش و جوشش طبيعت و اولِ شروع زيبايي‌ها در عالم طبيعت است. اين را براي خودتان هم اولِ بالندگي و جوشش و اولِ بروز زيبايي‌ها قرار دهيد و براي خودتان "روز نو" کنيد.
(بيانات در صحن مطهّر حضرت ثامن الحُجج، امام رضا (ع) در سال هاي 77 تا 89)

نظر مرحوم کاشف الغطاء درباره نوروز
نوروز مقتضاي جهان است در بشر و حيوان و جماد، بلکه در آسمان و زمين و هوا و فضا و بر اين اساس رواياتي از اهل بيت(ع) درباره نوروز به ما رسيده که عيد گرفتن را تأييد کرده اند و نيز به نماز، ذکر و عبادت سفارش نموده اند و ...

آيت الله العظمي صافي گلپايگاني و نوروز
در استفتائي از آيت الله العظمي لطف الله صافي گلپايگاني در مورد نوروز سئوال شده است: بفرمائيد نظر شرع مقدس درباره نوروز چيست و آيا مي‌توان آن را به عنوان عيد تلقي کرد؟
در پاسخ آيت الله صافي گلپايگاني در مورد اين استفتاء آمده است: اعياد شرعي و مذهبي بزرگ اسلامي، عيد فطر، عيد قربان، عيد غدير و روزهاي ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و ائمه معصومين (ع) است.
ايشان در ادامه تصريح کرده اند: در عيد نوروز هم اگر مۆمنان برنامه‌هاي ديني، مانند ديدار با برادران مۆمن يا عيادت بيماران و رسيدگي به‌حال مستمندان داشته و برنامه‌هاي بدآموز نداشته باشند، مناسب است.
هر روزي که در آن معصيت خدا نشود، آن روز عيد است.
اين مرجع تقليد يادآور شد: در حديث است "کُلُّ‏ يَوْمٍ‏ لَا يُعْصَى‏ اللهُ فِيهِ فَهُوَ يَوْمُ عِيدٍ" هر روزي که در آن معصيت خدا نشود، آن روز عيد است.
وي در ادامه تصريح کرد: نوروز، يعني روز نو. روز اولين فصل بهار مثل خود فصل بهار يک امر واقعي و تکويني است و به جمشيد ارتباط ندارد، خدا مي‌داند چند هزار يا چند ميليون سال پيش از جمشيد بوده است.

ابوريحان بيروني و نوروز
ابوريحان بيروني در (التفهيم) در پاسخ به اين سوال که: نـــوروز چيست؟ مي نويسد: « نخستين روز است از فروردين ماه و از اين جهت روز نو، نام کردند زيـرا که پيـشـاني سال نو است و آنـچه از پس اوست از اين پنج روز، همه جشنهاست و ششم فروردين ماه نوروز را بزرگ دارند، زيرا که خسروان بدان پنج روز حق هاي خشم و گروهـان بگزاردندي و حاجت ها روا کـردنـدي، آنـگاه بدين روز ششم خلـوت کردندي، خاصگان را و اعتقاد پارسـايان اندر نـوروز نخستين آنست که اول روزي است از زمانه و بدو فلک آغازيد گشتن.»

نوروز در کلام خيام
نوروز نامه منسوب به خيام آمده اســت که: « سبب نهادن نوروز آن بوده است که چـون دانستند که آفتاب را دو دور بـوده يکي آن سيصد و شست و پنج روز و ربــعي از به اول دقيـقه حمـل باز آيد، بـه همان وقت هر روز که رفته بود بدين دقيـقه نتواند آمدن چـه هـر سال از مدت همي کم شود، چون جمشــيد اين دو را دريـافت انوروز نام نهاد و جشــن آيـين آورد. پـس از آن پادشاهـان ديـگر مردمان بدو اقتدار کردند.»



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ قبل از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



نوروز در روايات

نوروز از منظر امام صادق(ع)
شخصي به نام معلى بن خنيس مي گويد: در روز نوروز بر امام صادق ( ع) وارد شدم، ايشان فرمودند که آيا اين روز را مى‏شناسى؟
عرض کردم: فدايت گردم اين روز، روزى است که غير عربها (ايرانيان) آن را گرامى داشته و به يکديگر هديه مى‏دهند.
امام صادق،( ع)فرمودند: قسم به خانه عتيقى که در مکه هست، اين (تعظيم و هديه دادن) ريشه طولانى و قديمى دارد و براى تو آن را توضيح مى‏دهم تا از آن مطلع شوى.
گفتم: اى آقاى من چنانچه اين مطلب را از تو بياموزم براى من بهتر از زنده شدن مردگانم و مردن دشمنان من است.
حضرت ( ع)فرمود:
- اى معلى! نوروز، روزى است که خداوند در آن از بندگان خويش ميثاق گرفت که جز او را عبادت و پرستش نکرده و به او شرک نورزند و به فرستادگان و پيامبرانش و نيز ائمه هدى ايمان بياورند.
- نوروز اولين روزى است که خورشيد در آن طلوع کرد و باد در آن وزيدن گرفت و در آن روز درخشندگى زمين خلق شد.
- نوروز روزى است که کشتى نوح بر کوه جودى کناره گرفت.
- نوروز روزى است که افرادى که از خانه‏هاى خود خارج شده و به آزمايش الهى از دنيا رفتند، مجدداً به دنيا بازگشتند.
- در اين نوروز است که جبرئيل بر پيامبر اکرم، (ص)، نازل شد
- و درست در همين روز است که پيامبر( ص)، حضرت على را بر شانه خود گذاشت تا او بتهاى قريش را از بيت الحرام پايين کشيد و آنها را درهم شکست.
- نوروز روزى است که پيامبر به اصحابش دستور داد تا در مورد خلافت و ولايت مؤمنان با حضرت على( ع)بيعت کنند
- و در همين نوروز بود که پيامبر، (ص) و على( ع)را به سوى جنيان فرستاد براى او از آنان بيعت بگيرد.
- نوروز روزى است که براى حضرت على بيعت مجدّد گرفته شد
- و نوروز روزى است که حضرت على، ( ع)، بر اهل نهروان پيروز شد و ذوالثديه را کشت
- و نوروز روزى است که قائم ما در آن روز ظاهر مى‏گردد
- و بالاخره نوروز روزى است که قائم ما در اين روز بر دجّال پيروز مى‏شود و او را بر زباله‏دان کوفه آويزان مى‏کند
-و هيچ نوروزى نيست مگر آنکه ما در آن روز توقّع ظهور حضرت حجت، (عج) را داريم چرا که اين روز، از روزهاى ما و شيعيان ما است که عجم (ايرانيان) آنرا گرامى دشته ولى شما آنرا ضايع نموديد ...
به هر حال، نبايد فراموش کنيم که علي(ع) مي فرمايد: «هر روزي که در آن، نافرماني خدا نشود، عيد است.» پس بايد در عيد نوروز به کارهايي مشغول شويم که ما را به خدا نزديک کند و او را از ما خشنودسازد .
عبادت خداوند و قرائت قرآن و پاکي و نظافت خانه و نيز لباس نو بر تن کردن - نه تجمّل گرايي و فخر فروشي کردن - و همچنين روزه داشتن و به ديدار دوستان و خويشان رفتن، بسيار پسنديده و ارزشمند است.
(وسائل الشيعه/۸/۱۷۳)
امام صادق عليه السلام مي فرمايد : مَا مِنْ يَوْمِ نَيْرُوزٍ إِلَّا وَ نَحْنُ نَتَوَقَّعُ فِيهِ الْفَرَجَ لِأَنَّهُ مِنْ أَيَّامِنَا وَ أَيَّامِ شِيعَتِنَا حَفِظَتْهُ الْعَجَمُ وَ ضَيَّعْتُمُوهُ أَنْتُمْ در هر نوروزي ما منتظر فرج قائم از اهل بيت هستيم زيرا نوروز از ما و شيعيان ماست که عجم (ايرانيان) آن را حفظ کردند و شما ضايع کرديد. (مستدرک‏الوسائل ميرزا حسين نوري /۶ /۳۵۲ ) 
 
روايتي از حضرت علي(ع) درباره نوروز
در زمان خلافت خليفه دوم، هرمزان استاندار خوزستان که مسلمان شده بود، از شيريني و ديگر اقلام خوان نوروزي، خوانچه‌اي جهت علي بن ابيطالب(ع) فرستاد، حضرت از آورندگان پرسيد: علت فرستادن اين خوانچه کدام است؟ گفتند: موجب فرا رسيدن عيد نوروز مي‌باشد، حضرت گفتند: « کلِ يومٍ نيروزنا ؛ هر روز را برايمان نوروز سازيد»

نوروز در کلام رسول مهرباني
روايات زيادي درباره مبارکي اين جشن فرخنده از پيامبر اسلام صلي الله عليه وآله و ائمه معصومين عليهم السلام نقل شده است که در زير به نمونه اي از اين روايات اشاره مي شود:
در کتب روايي نقل شده است: «در نوروز، جامي سيمين که پر از حلوا بود، براي پيغمبر صلي الله عليه وآله هديه آوردند و آن حضرت پرسيد که علت اين هديه چيست؟ گفتند: عيد بزرگ ايرانيان است. پيامبر فرمود: آري، در اين روز بود که خداوند «عسکره» را زنده کرد.
از پيامبر خدا صلي الله عليه وآله پرسيدند: عسکره چيست؟
فرمودند، عسکره هزاران مردمي بودند که از ترس مرگ ، ترک ديار کردند و سر به بيابان نهادند و خداوند به آنان گفت بميريد و مردند، سپس آنان را زنده کرد و ابرها را امر فرمود که به آنان ببارد، از اين روست که پاشيدن آب در اين روز رسم شده است.
پيامبر پس از آن از حلوا تناول کردند و آن را ميان اصحاب خود قسمت نمودند و گفتند: کاش هر روزي بر ما نوروز بود.
آثار الباقيه، ص 325



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ قبل از ظهر نمایش پست [4]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



دانستني هاي سفره‌ي هفت سين

هفت‌سين
هفت‌سين سفره‌اي است که ايرانيان هنگام نوروز مي‌آرايند. اين سفره ممکن است روي زمين يا روي ميز گذاشته شود. اعضاي خانواده معمولاً لحظه تحويل سال را در کنار سفره هفت‌سين مي‌گذرانند. بعضي سفره را در مدت سيزده روز نوروز نگه مي‌دارند و در پايان اين دوره، در روز سيزده نوروز، سبزه را به آب مي‌دهند.
سفره هفت‌سين منحصر به نوروز نيست و بعضي اين سفره يا مشابهش را براي مراسم ازدواج يا شب چله تهيه مي‌کنند.

سين‌ها
در سفره هفت سين معمولاً هفت جز يا بيشتر که با حرف سين آغاز مي‌شوند قرار مي‌گيرد که معمولاً از مجموعه زير انتخاب مي‌شوند: سير، سيب، سبزه، سنجد، سرکه، سمنو، سماق، سنبل، سکه، سپند، سوهان، سوسن، سرمه، سنگک، سبزي، سياهدانه. از اين سين‌ها (و نيز اجزاء ديگر اين سفره) معمولاً به نماد مفاهيمي چون نوزايي، باروري، فراواني، ثروت، و مانند آنها ياد مي‌شود. بعضي نيز اين اجزاء را به خدايان ايران باستان، بالاخص آناهيتا و سپندارمذ، ايزدبانوهاي آب و خاک، نسبت مي‌دهند.
سبزه از اجزاي اصلي سفره شمرده مي‌شود و معمولاً از گندم، يونجه، يا عدسِ سبزشده است که ممکن است بر کوزه سبز کنند. از ديگر اجزاي خاص‌تر اين سفره مي‌توان از سمنو و سنبل نام برد که در مواقع ديگر سال کمتر حضور دارند.
مرسوم است اجزاء ديگري هم در سفره چيده مي‌شود. اين اجزا ممکن است براي زينت يا کامل کردن مجموعه باشند. از جمله اين اجزاء مي‌توان از آينه، قرآن يا مجموعه اشعار از قبيل ديوان حافظ و شاهنامه فردوسي، شمعدان (در بعضي سنت‌ها تعداد شمع‌ها به تعداد فرزندان خانواده است)، تخم مرغ رنگي، ميوه، گل، شيريني، آجيل، نان، شير، ماست، پنير، گلاب، عسل، شکر، تنگ يا کاسهء آب (معمولاً حاوي برگ يا ماهي يا انار يا ترنج يا ساير مرکبات)، بيدمشک، بادبزن و سبزي خوردن نام برد.
آينه و کتاب در کنار آن هم از اجزائي است که در بسياري از سفره‌هاي هفت سيني چيده مي‌شود. برخي بر اين باورند که سکه که نماد «دارايي» وآب که نماد «پاکي و روشنايي» است بهتر است در کنار هم قرار گيرند و سکه را درون ظرفي از آب سر سفره مي‌گذارند. يا به اميد زياد شدن ثروت، سکه را بر آينه مي‌گذارند.
خواص هفت سين نوروز
سين اول، سنجد

سنجد نماد سنجيده عمل کردن است.سنجد را بر اين باور بر سفره مي گذارند که هرکس با خويشتن عهد کند درآغازسال هرکاري را سنجيده انجام دهد. سنجد نشانه گرايش به عقل است؛ احترام به تفکر و ترويج و خردمندي.
سين دوم، سيب
دومين سيني که برسفره مي نهند سيب است که نماد سلامتي و عشق مي باشد.
سين سوم، سبزه
سبزه پس از سنجد و سيب بر سر سفره گذاشته مي شود که نشانه خرّمي و شادابي و خوش اخلاقي است.سبزي با خود شادابي ، نيکويي و سرزندگي را به همراه مي آورد. رنگ سبز ارتعاش افکار ما را موزون نگه مي دارد و به ما آرامش مي دهد.
سين چهارم، سمنو
سمنو مظهر صبر و مقاومت و عضو عدالت و قدرت است.
سين پنجم، سير
سير به نشانه رعايت حدود و مرزهاست. به سفره هفت سين راه يافته تا پاي را از گليم خويش بيرون ننهيم .سير نماد مناعت طبع است يعني انسان بايد همواره با قناعت بر جهان نگاه کند. پس سير که نشانه قناعت است را بر سر سفره مي نهيم تاانساني عاقل ،سالم ،شاداب، قوي و قانع باشيم.سيرچشمي و چشم سيري از بزرگ ترين صفات انسان برتر است.
سين ششم، سرکه
سرکه نماد پذيرش ناملايمات و نماد رضا و تسليم است.مي دانيم که زندگي پيوسته توام با رنج و مشقت و زحمت است و هيچ انسان متعهد و با مسئوليتي نيست که بدون دغدغه بتواند به زندگي ادامه دهد.خداوند، زمين و آسمان و انسان را آسوده و بي غم نيافريد و در هر مشقتي که مي رسد ،حکمتي نهفته است و سرکه گوياي تسليم در برابر حکمت خداوند بزرگ و حکيم است.
و سين هفتم، سماق
آخرين سين سفره هفت سين سماق است.سماق نمادصبر و بردباري وتحمل ديگران است.صبر به انسان مي آموزد که درگذر زندگي، خستگي رابايد خسته کرد و کاميابي را بايد يافت.
ماهي قرمز !
آيا ماهي قرمز از اجزاء سفره هفت سين است؟
بله. امروزه در بيشتر مناطق ايران، سبزه و سماق، سمنو، سيب، سرکه، سير و سنجد که همگي خوراکي و با منشاء گياهي هستند از اجزاي ثابت «هفت سين» هستند اما افزون بر «هفت سين» نامبرده، «سفره نوروزي» يا «سفره هفت سين» اجزاي ديگري نيز دارد همچون آيينه و آب، شمع، سکه، ماهي قرمز، نان، سبزي، شيريني، تخم مرغ رنگ کرده و گل سنبل (يا شب بو) و کتاب و ... هريک به نوبه خود بر زيبايي اين «خوان نوروزي» مي‌افزايند.
ايرانيان چند هزار سال است که ماهي قرمز را مي‌شناسند و اين نکته را اسناد معتبر تاريخي که امروزه در موزه‌هاي بزرگ دنيا هست، تائيد مي‌کند. براي نمونه مجسمه‌هاي کوچک ماهي قرمز از دوره هخامنشي و قبل از آن و يا نقش ماهي قرمز بر ظروف دوره ساساني گواه اين موضوع هستند. به احتمال زياد گونه‌هايي از اين ماهي‌ها از ايران و بين‌النهرين به چين و ساير نقاط دنيا برده شدند و البته چيني‌ها نيز در اصلاح‌نژاد ماهي قرمز و توليد ماهي‌هاي قرمز زينتي پيشتاز بوده‌اند.
البته نمونه قرمز رنگ اين ماهي در چند دهه اخير به خاطر اصلاح‌نژاد فراوان شده و به نشانه مهر، پيروزي، شادي، سرزندگي و برکت معنا مي‌يابد



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ قبل از ظهر نمایش پست [5]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



هفت سين قرآني
در ذيل به هفت آيه از کلام الله مجيد که با سلام و حرف«س» شروع مي شود، اشاره شده که بسيار به جاست در هنگام تحويل سال قرائت شود:
1. سلام قولا من رب رحيم. (سوره يس آيه 58)
" از جانب پروردگار [ي] مهربان [ به آنان] سلام گفته مي شود."
اين نداي روح افزا و نشاط بخش و مملو از مهر و محبت خدا ، چنان روح انسان را در خود غرق مي کند و به او لذت ، شادي و معنويت مي بخشد ، که با هيچ نعمتي برابر نيست ، آري شنيدن نداي محبوب ، ندايي آميخته با محبت و آکنده از لطف ، سرتا پاي بهشتيان را غرق سرور مي کند ، که يک لحظه ي آن بر تمام دنيا و آنچه در آن است برتري دارد.
از پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله روايت شده : " در همان حال که بهشتيان غرق در نعمتهاي بهشتي هستند نوري بر بالاي سرايشان آشکار مي شود ؛ نور لطف خداوند که بر آنها پرتو افکنده است.
پس ندايي بر مي خيزد که "سلام بر شما اي بهشتيان" ، نظر لطف خداوند چنان بهشتيان را مجذوب مي کند که از همه چيز جز او غافل مي شوند ، و همه نعمتهاي بهشتي را در آن حال به دست فراموشي مي سپارند
2.سلام على نوح في العالمين. (سوره صافات آيه 79 )
" درود بر نوح در ميان جهانيان."
چه افتخاري از اين برتر و بالاتر که خداوند بر حضرت نوح عليه السلام ، سلام مي فرستد ، سلامي که در ميان جهان و جهانيان باقي مي ماند و تا دامنه قيامت گسترده مي شود ، سلام خدا توأم با ثناء جميل و ذکر خير بندگانش در قرآن کريم ؛ کمتر سلامي به اين گستردگي و وسعت درباره کسي ديده مي شود ، به خصوص اينکه لفظ " العالمين" معني وسيعي دارد که نه تنها همه انسانها ، بلکه عوالم فرشتگان و ملکوتيان را نيز در برمي گيرد
3.سلام على ابراهيم. (سوره صافات آيه 108)
" درود بر ابراهيم."
در آيات پيش از اين آيه ، به چگونگي بشارت دادن فرزندي بردبار و پراستقامت بر حضرت ابراهيم ، و جريان دستور ذبح اسماعيل - فرزند ايشان - و تسليم بودن هر دوي آنها بر اين امر به ميان آمده است ک پس از ياد آوري اين قضايا ، خداوند مي فرمايد: سلام بر ابراهيم [ آن بنده مخلص و پاک باد.]
4.سلام على موسى و هرون. (سوره صافات آيه 119)
" درود بر موسي و هارون."
درآيات پيش از اين آيه ، خداوند ضمن آياتي ، جريانات حضرت موسي و هارون را نقل مي فرمايد:
- ما اين دو برادر و قوم آنها را از اندوه بزرگ رهايي بخشيديم . ( صافات/115)
- ما آنها را ياري کرديم تا آنها بر دشمنان نيرومند خود پيروز شدند . ( صافات/116)
- ما به آن دو ، کتاب آشکار داديم . ( صافات/117)
- ما آن دو را به راه راست هدايت نموديم . ( صافات/118)
- ما ذکر و ياد خير آنها را در اقوام بعد باقي وبرقرار ساختيم . ( صافات /119)
و بعد از يادآوري موارد فوق خداوند برآن دو سلام مي رساند.
سلامي از ناحيه پرودگار بزرگ و مهربان.
سلامي که رمز سلامت در دين و ايمان در اعتقاد و مکتب، و در خط و مذهب است.
سلامي که بيانگر نجات و امنيت از مجازات و عذاب اين جهان و آن جهان است
5.سلام على آل ياسين. (سوره صافت آيه 129)
" درود بر پيروان الياس" 
خداوند مي فرمايد: ما نام نيک الياس را در ميان امتهاي بعد جاودان کرديم.( صافات /129)
امتهاي ديگر ، زحمات اين انبياء بزرگ ( الياس وسلاله ي او ) را که در پاسداري خط توحيد، و آبياري بذر ايمان منتهاي تلاش و کوشش را به عمل آوردند ، هرگز فراموش نخواهند کرد ، و تا دنيا برقرار است ياد و مکتب اين بزرگ مردان فداکار زنده و جاويدان است.
تعبير به " آل ياسين" به حاي" الياس" يا به خاطر اين است که ال ياسين لغتي در واژه " الياس" بوده و هر دو به يک معني است ، و يا اشاره به الياس و پيروان او است که به صورت جمعي آمده است.
6.سلام عليکم طبتم فادخلوها خالدين. (سوره الزمر آيه 73)
" ... سلام برشما ، خوش آمديد ، در آن درآييد [ و] جاودانه [ بمانيد]
در اين آيه ، خداوند مي فرمايد که بهشتيان وقتي به بهشت مي رسند ، در حالي که درهاي آن گشوده شده است ، در اين هنگام نگهبانان بهشت ، آن ملائک رحمت به آنها مي گويند : سلام بر شما ، گوارا باد اين نعمتها بر شما ، داخل بهشت شويد و جاودانه بمانيد.
7.سلام هي حتى مطلع الفجر. (سوره قدر آيه 6)
" [ آن شب] تا دم صبح ، صلح و سلام است . "
اين آيه ، در توصيف شب قدر است . آن شبي است که قرآن درآن نازل شده و عبادت و احياء آن معادل هزار ماه است ، خيرات و برکات الهي در آن شب نازل مي شود و رحمت خاص الهي شامل بندگان مي گردد و فرشتگان و روح در آن شب نازل مي گردند



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
يا مقلّب القلوب و الابصار...
شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ قبل از ظهر نمایش پست [6]
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057



اشعار و بسته پيامکي به مناسبت تحويل سال نو
دوباره معجزه آب و آفتاب و زمين
شکوه جادوي رنگين کمان فروردين
شکوفه و چمن و نور و رنگ و عطر و سرود
سپاس و بوسه و لبخند و شادباش و درود
دوباره چهره نوروز و شادماني عيد
دوباره عشق و اميد
دوباره چشم و دل ما و چهره هاي بهار
هفت سين
***********************
زندگي وزن نگاهي است که در خاطر ما مي ماند.نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد
***************************
بوي جان مي آيد اينک از نفس هاي بهار
دستهاي پر گل اند اين شاخه ها ، بهر نثار
با پيام دلکش ” نوروزتان پيروز باد ”
با سرود تازه ” هر روزتان نوروز باد ”
شهر سرشار است از لبخند ، از گل ، از اميد
تا جهان باقي است اين آئين جهان افروز باد . . .
*************************
بهار
با درخت خشکيده
چيزي مي سازد که من با کلمه ها
از گفتن اش
عاجزم!
*************************نوروز اين رفاقت را نگاهباني مي کند که باور کنيم قلبهامان جاي حضور دوستانمان هستند . . .
نوروز بر شما مبارک
*************************
بوي باران، بوي سبزه، بوي خاک/ شاخه‌هاي شسته، باران خورده، پاک/ آسمان آبي و ابر سپيد/ برگ‌هاي سبز بيد/ عطر نرگس، رقص باد/ نغمه شوق پرستوهاي شاد/ خلوت گرم کبوترهاي مست/ نرم نرمک مي‌رسد اينک بهار/ خوش به حال روزگار/ خوش به حال چشمه‌ها و دشت‌ها/ خوش به حال دانه‌ها و سبزه‌ها/ خوش به حال غنچه‌هاي نيمه‌باز/ خوش به حال دختر ميخک که مي‌خندد به ناز/ خوش به حال جام لبريز از شراب/ خوش به حال آفتاب/ اي دل من گرچه در اين روزگار/ جامه رنگين نمي‌‌پوشي به کام/ باده رنگين نمي‌بيني به جام/ نقل و سبزه در ميان سفره نيست/ جامت از آن مي که مي‌‌بايد تهي است/ اي دريغ از تو اگر چون گل نرقصي با نسيم/ اي دريغ از من اگر مستم نسازد آفتاب/ اي دريغ از ما اگر کامي نگيريم از بهار/ گر نکوبي شيشه غم را به سنگ/ هفت رنگش مي‌شود هفتاد رنگ
(فريدون مشيري)
*************************
صدمبارک به تو آن عيدکه فردا باشد / نـوروز نـويد وصـل دلـها بـاشـد
امـيـد که با فضل خداوند جـلـيّ / سـال فـرج مـهـدي زهـرا باشـد
*************************
خداوندا ، نميدانم چه تقديري مرا فرموده اي اما
براي دوستان من عطا فرما :
هزار و سيصد اميد
هزار و سيصد و نود بهروزي
هزار و سيصد و نود و چهار لبخند زيبا
سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد
*************************
اي خداي دگرگون کننده دلها و ديده ها
اي تدبير کننده روز و شب
اي دگرگون کننده حالي به حالي ديگر
حال مارا به بهترين حال دگرگون کن
سال نو مبارک
*************************
دستان پرنوازش بهار ، طبيعت خفته ازخواب بيدار مي سازد
و زمين و درخت رازهاي رنگارنگ و عطرآگين خويش را نثار نگاه ما مي کنند .
در سال جديد خورشيدي
سبزي ، شادي ، کاميابي ، بهره وري ، اثربخشي فعاليتها و بهروزيتان را از درگاه ايزد منان آرزومندم
*************************
 


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
يا ، مقلّب ، القلوب ، الابصار... ،

« بیستمین سالگرد رحلت حجت الاسلام سید احمد خمینی | تقویم اقتصاد اسلامی سال ۹۴ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 05:46 پیش از ظهر