آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ بعد از ظهر
|
||||||||||||
عضو
شماره عضویت :
1510
حالت :
ارسال ها :
4899
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
423
اعتبار کاربر :
39747
پسند ها :
1767
تشکر شده : 10239
وبسایت من :
وبسایت من
|
کمپوت سیب خانگی
بهتره کمپوت با میوههای فصل به صورت کم و تازه تازه درست و مصرف شه و هنگام پوست کندن میوهها سعی کنین تا با احتیاط این کارو انجام بدین.
امام صادق عليه السلام : اگر دوست دارى كه خداوند عمرت را زياد كند، پدر و مادرت را شاد كن.
مواد لازم: سیب متوسط بدون لک 10 عدد شکر 6 قاشق غذاخوری آب 3 لیوان
طرز تهیه:
سیبها را پوست کنده وسطش رو خوب تمیز میکنیم و به حلقههای یه شکل و یه اندازه سیبهارو میبریم. برای اینکه سیبها سیاه نشن، اونهارو تو یه ظرف آب که یه قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو داخلش ریخته شده قرار میدیم تا همه سیبها آماده شن.
وقتی همه سیبها رو حلقه کردیم و برای چند دقیقه تو مخلوط آب و سرکه موندن، اونهارو در مییاریم و با 3 لیوان آب و 6 قاشق شکر تو یه ظرف لعابی یا تفلون روی حرارت قرار میدیم. مراقب باشین که سیبها له و زیاد پخته نشن. ممکنه بعضی از حلقهها زودتر بپزن و باید اونهارو زودتر در بیارین و تو یه کاسه چینی بذارین.
وقتی همه سیبها پخت و از شربتمون در آوردیم، شربتمونو چک میکنیم اگه به اندازه کافی جوشیده بود که روی سیبها می ریزیم، اما اگه هنوز خیلی رقیق بود میذاریم بجوشه تا حجمش اندازه 2 لیوان شه. و بعد روی سیب ها میریزیم و کمپوتمونو سرو میکنیم. میتونید گرم و یا سرد این کمپوت رو سرو کنین.
نکته 1: چون کمپوت با شکر کمتری درست می شه و هیچ افزودنی دیگه ای نداره برای کودکان و سالخوردگان و البته بیمارهایی که نمیتونن خوب بجون بسیار مناسب و سالم است.
نکته 2: بهتره کمپوت با میوههای فصل به صورت کم و تازه تازه درست و مصرف شه و هنگام پوست کندن میوهها سعی کنین تا با احتیاط این کارو انجام بدین که شکل اصلی میوه تغییر نکنه و زیاد هم نذارین بپزه چون شکلش رو موقع پختن زیاد از دست میده.
می پسندم 0
|
||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|