انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » چهارده معصوم » امام پنجم: حضرت امام محمد باقر علیه السلام » سبک زندگی بر اساس زندگی امام باقر علیه السلام



سبک زندگی بر اساس زندگی امام باقر علیه السلام

وسایل لوکسی به نظر می‌رسیدند، انعکاس نور زیبایی خاصی به آن‌ها داده بود، انواع و اقسام لوازم مورد نیاز خانه در مغازه یافت می‌شد، برخی از مردم در حال خرید و برخی در حال تماشا بودند. وجود چراغ‌های چشمک زن جلوی درب مغازه از واقعه‎ای شاد خبر می‌داد، عکس نوشته‌هایی که مزین به تبریک ولادت امام باقر «علیه‌السلام» بود خبر از آن ایام شاد می‎داد. صاحب مغازه از شیعیان و ارادتمندان این امام بزرگ بود. من که غرق تماشای عکس نوشته‌ها و رقص نور بودم، لحظه‌ای به فکر فرو رفتم
sf; ckn'd fv hshs ckn'd hlhl fhrv ugdi hgsghl


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


وسایل لوکسی به نظر می‌رسیدند، انعکاس نور زیبایی خاصی به آن‌ها داده بود، انواع و اقسام لوازم مورد نیاز خانه در مغازه یافت می‌شد، برخی از مردم در حال خرید و برخی در حال تماشا بودند.
وجود چراغ‌های چشمک زن جلوی درب مغازه از واقعه‎ای شاد خبر می‌داد، عکس نوشته‌هایی که مزین به تبریک ولادت امام باقر «علیه‌السلام» بود خبر از آن ایام شاد می‎داد. صاحب مغازه از شیعیان و ارادتمندان این امام بزرگ بود.
من که غرق تماشای عکس نوشته‌ها و رقص نور بودم، لحظه‌ای به فکر فرو رفتم و در دل خودم آرزو کردم: ای کاش همان گونه که محل کار و مساجد و معابر را هنگام ولادت امامان چراغانی می‌کنیم، دل و جان خود را نیز با الهام گرفتن از اعمال و رفتار آن بزرگوران چراغانی و تزئین می‌کردیم..

در افکار و آرزوها دست و پا می‌زدم که صدایی مرا از دریای آرزوهایم بیرون کشید و گفت: سبک زندگی اسلامی را چگونه می‌شود از زندگی امام باقر استخراج نمود؟
بله صدای صاحب مغازه بود، انگار ایشان هم مثل من در دلش آرزوی زندگی‌ای مانند زندگی امامش را کرده بود، در جواب به سوال زیبای این مغازه‌دار مومن و ولایت مدار گفتم: شاخصه‌های سبک زندگی اسلامی بر اساس زندگی امام باقر «علیه‌السلام» عبارتند از:

1: امام پیوند عاطفی قوی با همسرش داشت: محبت به همسر از مهم‌ترین توصیه‌های اسلام عزیز می‌باشد، محبّت خانواده را پایدار می‌كند، محبّت مایه‌ی آبادی زندگی است، محبت به همسر سختی‌های زندگی را آسان و بلکه لذت‌بخش می‌کند، محبت باعث تقویت ایمان می‌شود، در زندگی این امام بزرگ محبت به همسر موج می‌زند، نقل شده است:  روزی حسن زیّات بصری به همراه یکی از دوستانش به حضور امام شرفیاب می‌شود تا برای پرسش‌های خود پاسخی از امام دریافت کند.
 وی پس از ورود به اتاق امام با صحنه‌ای روبه رو می‌شود که تعجب او و همراهش را بر می‌انگیزد. او امام و اتاقش را در حالتی بسیار آراسته مشاهده می‌کند. به هر حال، پرسش‌هایش را مطرح می‌کند و پاسخ می‌شنود. هنگام برخاستن و خارج شدن، امام به او می‌فرماید:
«فردا همراه دوستت نزد من بیا». روز بعد به منزل امام می‌آیند؛ ولی ایشان را در اتاقی خاکی که فقط حصیری در آن پهن بود، با پشمینه بر تن یافتند. امام به او می‌فرمود: «ای برادر بصری! دیروز در حالی نزد من آمدی که من در منزل همسرم بودم. و دیروز، روز و زمان او بود و خانه و اسبابش متعلق به او بود و خود را برای من زینت کرده بود و من هم همانطور که او برای من خود را آراسته بود، خود را برایش آراسته کردم. بنابراین بدگمانی به قلبت راه نیابد.» حسن گفت: فدایت شوم! سوگند که در مورد شما بدگمان شده بودم؛ ولی اینک خدا بدگمانی را از دلم بیرون کرد و دریافتم که حقیقت، همان است که شما فرمودید.»[1]

امام ارتباط عاطفی عمیقی با فرزندانش داشت: فرزندان همان گونه که به آب و غذا احتیاج دارند به محبت و مهربانی پدر و مادر نیز نیازمند هستند، فرزندان با محبت احساس امنیت می‌کنند و اعتماد به نفس آن‌ها افزایش می‌یابد، محبت به فرزندان از جمله سفارشان دین اسلام به پیروانش می‌باشد، محبت کردن در زندگی امام باقر «علیه‌السلام» به شیوه‌های مختلفی صورت می‌گیرد که تعجب همگان را برمی‌انگیزد همان گونه که محمدبن مسلم می‌گوید:
«خدمت حضرت باقر علیه السّلام بودم كه پسرش جعفر علیه السّلام وارد شد بر سرى گیسوانى داشت و در دست چوبى با آن چوب بازى می‌كرد حضرت باقر او را در آغوش گرفته فرمود: پدر و مادرم فدایت بازى نكن بمن رو كرده فرمود محمّد این پیشواى تو است بعد از من از او پیروى كن و از علم و دانش او استفاده نما، بخدا سوگند این همان صادقى است كه پیامبر مژده او را داده كه پیروانش در دنیا و آخرت پیروزند و دشمنانش به زبان پیامبران لعنت شده‌‏اند»[2]

حضرت به نیازمندان و فقرا کمک می‌کرد: فاصله طبقاتی یکی از معضلاتی است که امروزه دامنگیر جامعه بشری شده است، در یک سو عدّه‌ای غرق در ثروت و ناز و نعمت بوده و از بهترین وسایل آسایش و رفاه بهره‌مند باشند، و در سوی دیگر عدّه‌ای به اندازه‌ای در فقر و نداری غوطه ور باشند که حتی از تهیه لوازم ضروری زندگی از قبیل غذا، لباس، مسکن، لباس ساده و ... عاجز باشند، یکی از راه‌های حل این معظل بزرگ انقاق و دستگیری از فقرا و مستمندان می‌باشد، کمک به فقرا از برنامه‌های زندگی امام باقر علیه السلام است به طوری که امام صادق «علیه‌السلام» در این خصوص می‌فرماید:
«روزی نزد پدرم رفتم، در حالی که مشغول تقسیم هشت هزار دنیار طلا به نیازمندان مدینه بود و خانواده‌ای که یازده غلام بودند را آزاد ساخت»[3]

کمک به فقرا آنقدر برای حضرت مهم و اساسی بود که یک روز را به آن اختصاص داده بود، به طوری که امام صادق «علیه‌السلام» می‌فرماید:
«با اینکه پدرم از نظر بنیة مالی از سایر افراد خاندانش ضعیف تر و مخارج زندگی‌اش بیش‌تر از بقیه بود، ولی در هر جمعه به نیازمندان کمک می‌کرد؛ حتی اگر کمک او به اندازۀ یک دینار بود و می‌فرمود: «پاداش صدقه و کمک به نیازمندان در روز جمعه برتری دارد؛ همان گونه که روز جمعه نسبت به دیگر روزهای هفته دارای برتری است.»[4]

.......................................

پی نوشتها:

[1] «َ دَخَلْتُ عَلَى أَبِی جَعْفَرٍ ع أَنَا وَ صَاحِبٌ لِی- فَإِذَا هُوَ فِی بَیْتٍ مُنَجَّدٍ وَ عَلَیْهِ مِلْحَفَةٌ وَرْدِیَّةٌ- وَ قَدْ حَفَّ لِحْیَتَهُ وَ اكْتَحَلَ- فَسَأَلْنَا عَنْ مَسَائِلَ فَلَمَّا قُمْنَا- قَالَ لِی یَا حَسَنُ قُلْتُ لَبَّیْكَ- قَالَ إِذَا كَانَ غَداً فَأْتِنِی أَنْتَ وَ صَاحِبُكَ- فَقُلْتُ نَعَمْ جُعِلْتُ فِدَاكَ فَلَمَّا كَانَ مِنَ الْغَدِ- دَخَلْتُ عَلَیْهِ وَ إِذَا هُوَ فِی بَیْتٍ لَیْسَ فِیهِ إِلَّا حَصِیرٌ- وَ إِذَا عَلَیْهِ قَمِیصٌ غَلِیظٌ- ثُمَّ أَقْبَلَ عَلَى صَاحِبِی فَقَالَ یَا أَخَا الْبَصْرَةِ- إِنَّكَ دَخَلْتَ عَلَیَّ أَمْسِ وَ أَنَا فِی بَیْتِ الْمَرْأَةِ- وَ كَانَ أَمْسِ یَوْمَهَا وَ الْبَیْتُ بَیْتَهَا- وَ الْمَتَاعُ مَتَاعَهَا فَتَزَیَّنَتْ لِی- عَلَى أَنْ أَتَزَیَّنَ لَهَا كَمَا تَزَیَّنَتْ لِی- فَلَا یَدْخُلْ قَلْبَكَ شَیْ‏ءٌ فَقَالَ لَهُ صَاحِبِی جُعِلْتُ فِدَاكَ- قَدْ كَانَ وَ اللَّهِ دَخَلَ فِی قَلْبِی فَأَمَّا الْآنَ- فَقَدْ وَ اللَّهِ أَذْهَبَ اللَّهُ مَا كَانَ- وَ عَلِمْتُ أَنَّ الْحَقَّ فِیمَا قُلْت» [ بحار الأنوار، ج‏46، ص294]
[2] « كُنْتُ عِنْدَ أَبِی جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ الْبَاقِرِ ع- إِذْ دَخَلَ جَعْفَرٌ ابْنُهُ وَ عَلَى رَأْسِهِ ذُؤَابَةٌ- وَ فِی یَدِهِ عَصًا یَلْعَبُ بِهَا فَأَخَذَهُ الْبَاقِرُ ع وَ ضَمَّهُ إِلَیْهِ ضَمّاً- ثُمَّ قَالَ بِأَبِی أَنْتَ وَ أُمِّی لَا تَلْهُو وَ لَا تَلْعَبُ- ثُمَّ قَالَ لِی یَا مُحَمَّدُ هَذَا إِمَامُكَ بَعْدِی فَاقْتَدِ بِه» [بحار الأنوار  ج‏47، ص 16]
[3] «دَخَلْتُ عَلَى أَبِی یَوْماً- وَ هُوَ یَتَصَدَّقُ عَلَى فُقَرَاءِ أَهْلِ الْمَدِینَةِ بِثَمَانِیَةِ آلَافِ دِینَارٍ- وَ أَعْتَقَ أَهْلَ بَیْتٍ بَلَغُوا أَحَدَ عَشَرَ مَمْلُوكاً الْخَبَر» [بحار الأنوار، ج‏46 ص: 303]
[4] «كان أقل أهل بیته مالاً وأعظمهم مؤونة ، وكان یتصدق كل جمعة بدینار ، وكان یقول الصدقة یوم الجمعة تضاعف لفضل یوم الجمعة على غیره من الأیام » [فی رحاب أئمة أهل البیت سیرة الباقر: ص 6 ]

 



ویرایش موضوع توسط : صبا
در تاریخ : جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ بعد از ظهر
















3 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
محمدELE , نمازتو خوندی؟ , غم هجران ,



  می پسندم 3     1  2 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 1 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« سخن پيرمرد با امام باقر(ع) | مادر حضرت امام محمد باقر (علیه السلام) که بود ؟ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:40 پیش از ظهر