آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
هر فصلي سبزيجات ويژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهاي زيباي بهار فرا رسيده اما لازم است تا بدن را از نظر ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها تقويت كرد و براي روزهاي گرم آينده نيروي تازه اي گرفت.
هويج
هويج يكي از سبزيجات كم كالري اما بسيار غني از آنتي اكسيدان هاست. كاروتنويئدهاي موجود در هويج راديكال هاي آزاد توليد شده در بدن را خنثي مي كنند و همچنين تاثير محافظتي در برابر سرطان ريه نيز دارند. البته براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي نيز توصيه مي شود. هويج مقدار بالايي فيبرهاي غذايي دارد كه به جلوگيري از سخت شدن ديواره عروق، تنظيم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك مي كند. هويج را بايد منبع غني ويتامين هاي A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست كه البته در آب هويج نيز وجود دارند. هرچه رنگ هويج تيره تر باشد از نظر ارزش غذايي غني تر است. يكي از مزيت هاي هويج اين است كه مي توان آن را به شكل خام و پخته در تركيب انواع خوراك ها استفاده كرد.
كرفس
اسفناج
تربچه
پياز قدس آنلاين
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|