انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » انجمن سوال جواب ها » پرسش وپاسخ مسائل دینی » آیا مراسم عقد کنار قبور شهدا حرکتی ارزشی-اسلامی است؟



آیا مراسم عقد کنار قبور شهدا حرکتی ارزشی-اسلامی است؟

این روزها  همه‌ی ما از دغدغه‌های مقام معظم رهبری نسبت به سبک زندگی اسلامی خبر داریم. البته ایشان بارها در سخنرانی ها نسبت به این موضوع گوشزد می‌کردند. ولی در سفر اخیر به خراسان شمالی، به طور خاص بیان فرمودند که نخبگان و قشر فرهیخته به موضوع اهمیت ویژه ای داده و سبک‌های خوب و متنوع زندگی را به مردم ارائه دهند. معلوم می‌شود مسئله خیلی جدی است که ایشان اینگونه مطرح می‌کنند. اما یکی از آن چیزهایی که در این سخنرانی مطرح شد، موضوع «سبک ازدواج» است. ازدواج را
Hdh lvhsl urn ;khv rf,v ainh pv;jd hvcad-hsghld hsj?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 146
حالت :
ارسال ها : 650
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 465
دعوت شدگان : 19
اعتبار کاربر : 5448
پسند ها : 399
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (8).jpg
تشکر شده : 1546


مدال ها:2
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

این روزها  همه‌ی ما از دغدغه‌های مقام معظم رهبری نسبت به سبک زندگی اسلامی خبر داریم. البته ایشان بارها در سخنرانی ها نسبت به این موضوع گوشزد می‌کردند. ولی در سفر اخیر به خراسان شمالی، به طور خاص بیان فرمودند که نخبگان و قشر فرهیخته به موضوع اهمیت ویژه ای داده و سبک‌های خوب و متنوع زندگی را به مردم ارائه دهند. معلوم می‌شود مسئله خیلی جدی است که ایشان اینگونه مطرح می‌کنند.

اما یکی از آن چیزهایی که در این سخنرانی مطرح شد، موضوع «سبک ازدواج» است.

ازدواج را می‌توان به طور کلی در چند موضوع مورد بررسی قرار داد؛ سن ازدواج، نوع ازدواج(موقت، دایم)، ازدواج مجدد و مراسم قبل و بعد از ازدواج که شامل کلیه برنامه‌های خرید، مهریه، جهیزیه ، جشن و نظیر آن می‌شود.

یکی از آن مراسمات، برگزاری نوع جشن عقد و عروسی است که تبدیل به یک ناهنجاری دینی و اجتماعی شده است؛ از یک طرف عده‌ای بدون در نظر گرفتن مسایل دینی و فرهنگی، جشن‌هایی برگزار می‌کنند که در آن حتی نشانی از مبانی اسلامی نیست و مقدسات دینی را له می‌کنند و از یک طرف در اقشار مذهبی نیز مراسمی برگزار می‌شود که مبنای دینی قوی ندارد.

یکی از آن‌ها که امروز تبدیل به یک برنامه تبلیغاتی شده و بیشتر خوراک برای عده‌ای خبرنگار فراهم ساخته، برگزاری مراسم عقد و عروسی، کنار مزار شهدا است.

اگر چه این موضوع به عنوان یک حرکت سلیقه‌ای و شخصی جای ایراد ندارد و قابل احترام است و چون معمولا از دانشجویانی سر می‌زند که سادگی و بی‌آلایشی را سرلوحه زندگی خود قرار داده و تصور می‌کنند که این حرکت موجب تقویت آن می‌شود جای تقدیر هم دارد. ولی وقتی این موضوع به یک حرکت ارزشی- فرهنگی و رسانه‌ای تبدیل می‌شود، جای نگرانی است.

آیا نباید این موضوع و جوانب آن مورد نقد و بررسی قرار گیرد که؛

-   هدف و ثمرات فرهنگی بعد از آن چیست؟

-  آیا این حرکت در افکار عمومی نوعی عقده مذهبی تلقی نمی‌شود؟

-  در این بحبوحه‌ی فرهنگی به جای ارایه‌ی الگویی مناسب برای عموم جامعه، این حرکت بیشتر پیله انحصار طلبی را بزرگتر و محکمتر نمی‌کند؟

-   وظیفه قشر فرهیخته و جامعه مذهبی در مقابل عموم مردم و افکار عمومی چیست؟

-   آیا این نوع برگزاری عروسی مورد تایید دین مبین اسلام است؟

نظر به آنچه که در تاریخ دیده می‌شود، این نوع برگزاری مراسم در هیچ مراسم ازدواج پیامبر و معصومی دیده نشده و آنچه که مربوط به آداب قبر و زیارت اهل قبور است تا حدی با این مراسمات منافات هم دارد و حتی یک نمونه مشابه هم پیدا نمی‌شود.

البته موضوع حضور عروس و دامادها کنار قبور شهدا پیش و پس از مراسم و به نیت تبرک بحث دیگری است و بسیار مناسب و زیبا است.

اما آنچه که دغدغه مقام معظم رهبری است اصلاح متن زندگی است. «اصل قضیه این است که ما بتوانیم متن زندگى را، این بخش اصلى تمدن را اصلاح کنیم. البته در انقلاب، در این بخش، پیشرفت ما چشمگیر نیست.»

قشر مذهبی باید این بخش را اولا عمل و ثانیا ترویج دهند. قشری که باید مصداق «کونوا دعاة الناس باعمالکم و لاتکونوا دعاتاً بالسنتکم» باشد، آیا با این کار شرایط را برای ترویج فرهنگ مراسم ازدواج و عروسی اسلامی سخت نمی‌کند؟

ما همان طور که در ازدواج دانشجویی صرفا به کار تبلیغاتی بسنده کردیم و جه کسی نمی‌داند که این زوج‌های جوان بعد از مراسم ساده دانشجویی که در خود دانشگاه برگزار می‌شود، در خانه و تالار چه مراسمی که برگزار نمی‌کنند(؟) در این موضوع هم به انحراف کشیده خواهیم شد و این خطرناک است و ما را از ایجاد آن تمدن نوین اسلامی که دغدغه مقام معظم رهبری است، دور می ‌کند.

«ما از علم ترویج می‌کنیم، از صنعت ترویج می‌کنیم، از اختراع و نوآورى ترویج می‌کنیم، هر مبتکرى و هر ابتکارى را با احترامِ تمام بر روى چشم می‌نشانیم – این به جاى خود محفوظ – اما همان طور که گفتیم، اصل قضیه جاى دیگر است؛ اصل قضیه، درست کردن سبک زندگى است، رفتار اجتماعى است، اخلاق عمومى است، فرهنگ زندگى است. باید در این بخش، ما پیش برویم؛ باید تلاش کنیم.
تمدن نوین اسلامى که ما مدعى‌اش هستیم و دنبالش هستیم و انقلاب اسلامى می‌خواهد آن را به وجود بیاورد، بدون این بخش تحقق پیدا نخواهد کرد. اگر آن تمدن به وجود آمد، آن وقت ملت ایران در اوج عزت است؛ ثروت هم دنبالش هست، رفاه هم دنبالش هست، امنیت هم دنبالش هست، عزت بین‌المللى هم دنبالش هست؛ همه چیز با او خواهد بود، همراه با معنویت.»

سوال پایانی: بهتر نیست به جای این کار، مراسم ساده ازدواج در مسجد، که مورد تایید روایات و توصیه‌ی بزرگان است را ترویج دهیم؟

پ ن: تاکید می‌کنم این حرکت به عنوان یک سلیقه فردی کاملا قابل احترام و جای تقدیر دارد، اما سوال این‌جاست؛ آیا می ‌شود آن را به عنوان یک سبک ازدواج اسلامی معرفی کرد؟



















  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : حانیه
کدام جمعه موعود می زنی لبخند

به این جهان که پر از قحطی تبسم شد؟...
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« نظر مراجع تقلید در مورد چت کردن | پاسخ آیت الله بهجت به... »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:55 بعداز ظهر