آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ قبل از ظهر
|
|||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
به گزارش سایت وب دا، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: با کم کردن مقدار نمک مصرفی در طول زمان، فرد به طعم کم نمک در غذا عادت می کند. فرشته بوستانی با تاکید بر کاهش مقدار نمک افزودنی در هنگام تهیه و طبخ غذا، اظهار کرد: حداکثر مقدار توصیه شده برای مصرف نمک روزانه، پنج گرم است که این مقدار شامل نمک سفره و نمک موجود در مواد غذایی و تنقلات می شود. این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا، افراد بالای 25سال، به ویژه سنین بالای 65سال، مادران باردار و شیرده و افرادی که سابقه ابتلا به فشار خون بالا در فامیل دارند، باید بیش از سایرین مراقب مقدار نمکی مصرفی خود باشند. بوستانی ادامه داد: بهتر است افراد برچسب بسته بندی مواد غذایی را برای آگاهی از مقدار سدیم موجود در آن مطالعه نموده، انواع کم نمک را انتخاب نمایند و مصرف مواد غذایی شور، دودی و ترشیجات مانند ماهی دودی، آجیل شور، چیپس، پفک، انواع شور و سوسیس و کالباس را کاهش دهند. نمکدان را از سفره های غذا حذف کنید وی به خانوادها، تاکید کرد: از نمکدان در سفره غذایی استفاده نکنید و با توجه به حجم بالای نمک در کنسروها و مواد غذایی بسته بندی شده، بهتر است افراد از مصرف آنها تا حد زیادی اجتناب کنند. پنیر را قبل از مصرف در آب قرار دهید این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: نان های کم نمک یا بی نمک را در رژیم غذایی خود انتخاب کرده و برای کم کردن مقدار نمک پنیر، قبل از مصرف آن را در آب قرار دهید. می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
اگر ميخواهيد سالم بمانيد لیموترش را جایگزین نمک در طعم غذا کنید
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ بعد از ظهر
[1]
|
|||
می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
اگر ميخواهيد سالم بمانيد لیموترش را جایگزین نمک در طعم غذا کنید
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ بعد از ظهر
[2]
|
|||
حضرت علی(ع) می فرماید: «ابتدای غذا نمک بخورید. اگر مردم می دانستند نمک چه خاصیتی دارد هر آینه به جای داروهای مجرب دیگر آن را انتخاب می کردند.» همچنین در روایتی دیگر می فرماید: «اگر نمک بر سر سفره نباشد آن سفره برکت نخواهد داشت.»
امام صادق(ع) فرمود: «اگر کسی همراه اولین لقمه ی غذا نمک بخورد لکه های سیاه و سفید صورت برطرف می شود.» پیامبر اکرم(ص) می فرماید:«هرکس پیش از غذا اندکی نمک بخورد خداوند سیصدوسی نوع بلا و مرض را از او دور می سازد که کوچکترین آن ها جذام است.» امام علی(ع) می فرماید:«بر سر سفره ای که نمک در آن نباشد حاضر نشوید و سلامتی بدن در آن است که قبل از غذا مقداری نمک خورده شود.» در کتاب کافی هشام بن سالم از امام صادق(ع) نقل می کند که پیامبر اکرم(ص) به امام علی (ع) فرمود: یا علی! غذا را با نمک شروع و با نمک ختم کن زیرا اگر کسی چنین کند از هفتادودو بیماری از قبیل جنون و جذام و برص در امان خواهد بود. /30362 می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
اگر ميخواهيد سالم بمانيد لیموترش را جایگزین نمک در طعم غذا کنید
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ بعد از ظهر
[3]
|
|||
سخنرانی دكتر حسين روازاده درباره نمکنمك مانند آب يك ركن از 3 ركن اصلي تشيكل دهندة كرة زمين، جسم انسان و شير مادر است. امروزه دو نوع نمك در دسترس مردم است: 1. نمك موجود در بازار (كلرور سديم)، 2. نمكي كه از گذشتة دور «نمك طعام» خوانده شده و در فرهنگ ايراني و اسلامي ما جايگاه ويژهاي داشته است. از نمك در طول تاريخ همواره به نيكي ياد شده است و اگر امروزه بحثهاي ضدّ و نقيضي كه در مورد نمك گفته ميشود مرتبط به نوع اوّل، نمك موجود در بازار است. براساس يك پروژة تحقيقاتي كه بر روي برخي نمكها در «دانشگاه تهران» انجام گرفته است، چنين نتيجهگيري ميشود كه براساس انجام يك سري تغييرات در ماهيّت نمك، تأثيرات مثبت نمك به علّت دستكاري كاملاً منفي گشته و زيانآور ميشود. براي مثال همانگونه كه ميدانيم نمك در طول تاريخ، عامل اُفت فشار بوده است، امّا امروزه بعد از اينكه نمك به نام تصفيه، داخل كارخانه نمك ميشود، فشار خون را بالا ميبرد كه علّت اصلي آن، خارج كردن برخي عناصر بسيار مهم و كليدي در نمك است. برخي موارد اين تحقيق در كتاب همكاران محترم فوق تخصص قلب به نام «بِران والد» ويرايش هشتم، صفحة 1114 چنين آمده است: وجود منيزيم (mg)، كلسيم (Ca) و پتاسيم (k) به اندازة كافي در غذاي مصرفي، عامل كاهش خون به مقدار 6/4 ميليمتر جيوه در افراد فشار خوني و مقدار 5/2 ميليمتر جيوه در انسانهاي عادّي است و مهمتـرين اين عناصر منيزيم (mg) است كه مقدار آن در غذاي مصرفي روزانه به حدّي كم است كه قابل ذكر نيست، امّا در نمك طعام به وفور يافت ميشود. رسول خدا(ص) فرمودند: «مَثَل من به اصحابم مانند مَثَل نمك به غذاست. همان طوري كه امّت من» جز به واسطة من اصلاح نميشوند غذا نيز بدون نمك اصلاح نميپذيرد. از ديدگاه رسول خدا(ص) نمك، اصلاح كنندة غذاست و اگر در غذا ريخته نشود، آن غذا صالح نشده و فاسد است. حضرت در حديث ديگري ميفرمايند: «هركس قبل و بعد از هرچيز نمك بخورد خداوند سيصد و سي نوع بلا را كه كمترينش جذام است از او برميدارد.»1 می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
اگر ميخواهيد سالم بمانيد لیموترش را جایگزین نمک در طعم غذا کنید
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ بعد از ظهر
[4]
|
|||
مطالعه بیشتر در اینجاhttp://ravazadeh.blogfa.com/post-61.aspx
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
اگر ميخواهيد سالم بمانيد لیموترش را جایگزین نمک در طعم غذا کنید
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ بعد از ظهر
[5]
|
|||
در سخنرانی های اقای روازاده هستش که باید از کجا نمک خوبو واقعی رو پیدا کنید خوب مطالعه کنید
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
اگر ، ميخواهيد ، سالم ، بمانيد ، لیموترش ، را ، جایگزین ، نمک ، در ، طعم ، غذا ، کنید ، |
|