آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ قبل از ظهر
|
||||||||||||||
عضو
شماره عضویت :
1510
حالت :
ارسال ها :
4899
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
424
اعتبار کاربر :
39747
پسند ها :
1767
تشکر شده : 10239
وبسایت من :
وبسایت من
|
ادویههای معطر؛
شیوه صحیح نگهداری زعفران
برای خوش رنگ شدن غذا بهتر است ادویه به ویژه زردچوبه را کمی تفت دهید و به غذا اضافه کنید.
پيامبر صلى الله عليه و آله : دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر مى دهد تعدى و ناسپاسى پدر و مادر.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، زعفران جزو ادویههای معطری است که باید در جای خشک، دور از نور آفتاب و ظرف دردار نگهداری شود. بهتر است زعفران را هنگام مصرف پودر کنید.
زعفران جزو ادویههای معطری است که باید در جای خشک، دور از نور آفتاب و ظرف دردار نگهداری شود. بهتر است زعفران را هنگام مصرف پودر کنید. برای مصرف زعفران بعد از پودر کردن آن را با آب جوشیده مخلوط کنید و سپس برای چند دقیقه بگذارید دم بکشد. زعفران دم کرده را می توان برای مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد. بنا به موارد مصرف، می توانید زعفران را در شیرداغ هم دم کنید.
خوش رنگ کردن غذا برای خوش رنگ شدن غذا بهتر است ادویه به ویژه زردچوبه را کمی تفت دهید و به غذا اضافه کنید. برای خوش رنگ شدن قیمه بعد از سرخ کردن پیاز، رب را اضافه کنید و در روغن کمی تفت دهید.
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|