انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » عمومی » متفرقه » آیا مادر می‌تواند جای خالی پدر را برای فرزند پر کند؟



آیا مادر می‌تواند جای خالی پدر را برای فرزند پر کند؟

 با نگاهی به زندگی فرزندان معظم شهدا و فرزندان کسانی که طی حادثه‌ای، پدر خود را از دست داده‌اند، در می‌یابیم که یکی از بدترین شرایطی که ممکن است در زندگی فرزندان پیش بیاید، از دست دادن یکی از ستون‌های اصلی زندگی است. این شرایط و موقعیت گرچه برای خود فرزند بسیار سخت است، ولی قطعا برای مادری که فرزندش نزد او زندگی می‌کند دشوارتر است؛ زیرا از یک طرف آلام و ناراحتی از نبود همسر، او را رنج می‌دهد و از طرفی بزرگ کردن و تربیت فرزند بدون
Hdh lhnv ld‌j,hkn [hd ohgd \nv vh fvhd tvckn \v ;kn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


 با نگاهی به زندگی فرزندان معظم شهدا و فرزندان کسانی که طی حادثه‌ای، پدر خود را از دست داده‌اند، در می‌یابیم که یکی از بدترین شرایطی که ممکن است در زندگی فرزندان پیش بیاید، از دست دادن یکی از ستون‌های اصلی زندگی است.

این شرایط و موقعیت گرچه برای خود فرزند بسیار سخت است، ولی قطعا برای مادری که فرزندش نزد او زندگی می‌کند دشوارتر است؛ زیرا از یک طرف آلام و ناراحتی از نبود همسر، او را رنج می‌دهد و از طرفی بزرگ کردن و تربیت فرزند بدون کمک همسر هم طاقت فرساست، ولی آن چیزی که کار را برای اینگونه مادران سخت‌تر می‌کند، اخبار و مسائلی است که از گوشه و کنار در مورد نحوه تربیت اینگونه فرزندان می‌شنوند؛ اینکه نبود یکی از والدین چه تبعات و پیامدهای جبران ناپذیری بر فرایند تربیت فرزند باقی می‌گذارد. لذا بسیاری از این مادران در چنین وضعیتی سعی می‌کنند علاوه بر وظایف خود، وظایف پدر را نیز برای فرزندانشان انجام دهند. امّا به راستی آیا مادر می‌تواند علاوه بر وظایف خود، وظایف پدر غایب را هم بر عهده بگیرد؟

امکان دارد ولی با کمک دیگران
اگر بدنبال پاسخ دقیق به این پرسش باشیم، می‌بایست به چند نکته توجه کنیم.

نکته اول: مسلما هریک از والدین در خانه وظایفی دارند، امّا بخشی از این وظایف را فرد دیگر نیز می‌تواند برعهده بگیرد؛ مانند درست کردن غذا، خرید خانه، تامین مالی فرزندان، رسیدگی به نظافت و کارهای درسی و تحصیلی آن‌ها. لذا در این بخش از وظایف، با یک برنامه ریزی مناسب، تاحدودی مادر می‌تواند جای خالی پدر را برای فرزندان خود پر کند.

امّا بخش دیگری از وظایف والدین به گونه‌ای است که فرد دیگر یا توانایی انجام آن را ندارد و یا باید دارای ویژگی خاصی باشد تا بتواند از عهده آن کار برآید؛ مثلا اموری که به جنسیت افراد مربوط می‌شود؛ مانند آموزش مسائل مربوط به بلوغ نوجوانان و تغییراتی که در این دوره متحمل پسران می‌شود که مادر در چنین مواردی چگونه می‌تواند نقش یک پدر را برای پسر خود اجرا کند؟

در اینگونه موارد، مادر برای انجام این بخش از وظایف، بهتر است از افراد دیگری کمک بگیرد. گاهی یک دایی یا یک عمو بهتر می‌تواند برخی از موضوعات مربوط به نوجوان را به او منتقل کند. اگر دسترسی به اقوام نبود، مادر می‌تواند از مشاور یا روانشناس در این باره کمک بگیرد و اگر هیچ کدام در دسترش نبود، مادر می‌تواند از معلم یا مشاور مدرسه درخواست کند تا مسائل لازم را برای فرزند نوجوانش بیان کند.

نکته دوم: ناممکن حتی با کمک دیگران

فارغ از وظایفی که هریک از والدین در خانه دارند، صرف حضور آنان در خانه، کارکردهای مهمی در تربیت فرزندان دارد که نمی‌توان نسبت به آن غفلت کرد. این کارکردها آنقدر مهم است که در صورت نبود یکی از والدین، می‌تواند ضرر و آسیب‌های جدی در تربیت فرزند بزند. نکته قابل توجه این است که جبران کامل این کمبود در اینگونه خانواده‌ها که پدر را از دست داده‌اند، بسیار سخت و در بعضی از موارد ناممکن است.

نقش‌هایی که فرزند از کودکی می‌آموزد

نخستین آموزش تصویری کودک از نقش‌های جنسیتی، در خانه شکل می‌گیرد؛ اینکه وظیفه هریک از پدر و مادر در خانه چیست. چه کسی مسئول تامین معاش زندگی است. کارهای مربوط به مردان و زنان کدام است و ... که این آموزش‌‌های مهم، هم در خانه، به واسطه والدین و هم در خارج از خانه توسط فیلم، کتاب و ... صورت می‌گیرد که البته در صورت نبود یکی از والدین در دوره کودکی فرزند، می‌تواند در آموزش فرزندان مشکل ساز شود.

هر چند حضور و ارتباط مستمر افرادی مانند دایی می‌تواند تا حدودی این نقص را جبران کند، ولی مسلما رابطه همسران با رابطه خواهر و برادری بسیار متفاوت است. فرزندان معمولا در خانواده، نظاره گر رابطه والدین هستند که به هم وفا دارند، رابطه‌ای عاطفی و عمیقی با هم دارند و در ابعاد مختلف زندگی، با هم شریک هستند. در حالی که وقتی دایی قرار است جای خالی پدر را پر کند، به رغم همه سعی و تلاش‌هایش، باز هم نمی‌تواند نمایانگر همه ابعاد رابطه همسری باشد.

نکته سوم: تقابل دموکراسی و دیکتاتوری

معمولا فرایند تصمیم گیری در خانواده‌ها بدین صورت است که پدر و مادر  اول با هم مشورت و بعد تصمیم خود را اعلام می‌کنند. هرچند ممکن است در مواردی هم یکی از والدین خودسرانه تصمیم بگیرد، ولی بالاخره فرزند، کم کم فرایند دموکراسی و تصمیم گیری را در خانه یاد می‌گیرد. در حالیکه فرایند تصمیم گیری در خانواده‌های تک والد، تک نفره است و فرزند شاهد تصمیمات مشارکتی نخواهد بود. لذا این فرایند بیشتر یادآور روش دیکتاتوری در هنگام تصمیم گیری است.

بنابراین در پاسخ به سوال مذکور، باید گفت: در مواردی که در نکته اول اشاره شد، مادر می‌تواند در برخی از موارد، جای خالی پدر را برای فرزند خود پر کند یا با کمک دیگران(مانند اقوام و مشاور) تاحدودی کمبودهای نبود پدر را برای فرزند خود جبران کند. امّا در موارد دیگری که در نکات دوم و سوم ذکر شد، جای پدر هیچ گاه توسط مادر نمی‌تواند پر شود. علاو بر آن می‌توان خلأ عاطفی از نبود پدر را هم به این موارد اضافه کرد.
















4 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
حریم قدس , محمدELE , نمازتو خوندی؟ , ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« بخند چون .... | کوچولو بچرخ میچرخم/ دور علی میچرخم »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 04:28 بعداز ظهر