آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
مريم سادات كاظمي: بيش از ۷۵۰۰ سال است كه كنجد در هند مورد استفاده است و مردم چين نيز از ۵۰۰۰ سال گذشته از خواص اين دانه بهره مي برند. اين گياه مقاومت بالايي نسبت به خشكي دارد و به همين دليل براي تهيه روغن قابل بهره برداري است. كشت دانه هاي كنجد پس از اين كشورها در آمريكا و به تدريج در همه مناطق دنيا رايج شد. به گزارش سلام خبر، امروزه روغن كنجد كاربرد زيادي در آشپزي آسيا دارد و در چين، كره و ژاپن نيز به خاطر خواص پزشكي و درماني معروف است. در كشورهاي غربي نيز از روغن كنجد براي تهيه صابون، مارگارين و محصولات آرايشي استفاده مي شود. چين بزرگترين توليد كننده روغن كنجد است و سالانه بيش از 3 ميليون تن دانه كنجد در اين كشور كشت مي شود كه نيمي از آن براي تهيه روغن كاربرد دارد.
منبع: قدس انلاین
می پسندم 5 0 5 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|