آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
|
|||||||
بانو
شماره عضویت :
1992
حالت :
ارسال ها :
571
محل سکونت : :
خلیج همیشه فارس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
145
اعتبار کاربر :
8737
پسند ها :
570
تشکر شده : 342
|
روش تهیه رنگینک
رنگینک یکی دیگر از خوشمزهترین شیرینیهای رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور – بهخصوص استانهای فارس، خوزستان و کرمان – علاقهمندان زیادی دارد.در ضمن این شیرینی برای مهمانیهای رسمی، افطاری بسیار مناسبی است...عکسهای بیشتر در پایین مواد لازم برای 5 نفر:- آرد گندم 500گرم - روغن 300گرم - خاک قند 130 گرم - رطب یا خرمای سیاه 500 گرم - پسته چرخکرده، یک قاشق سوپخوری - هل کوبیده، نصف قاشق مرباخوری - پودر دارچین، یک قاشق سوپخوری سرپر - مغز گردو 130 گرم طرز تهیه: 1 – تابه نچسبی آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند. 2 – وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود. نکته: شما میتوانید مقدار روغن ذکر شده در مواد لازم را با ترکیب نصف کره و نصف روغن مایع فراهم کنید؛ به این ترتیب با افزودن کره به شیرینی، عطر خوشایندی در آن ایجاد میشود.
3 – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاک قند و دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4 – خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد کرده و هسته آنها را خارج کنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شستوشوی آنها خشک شود. یادتان نرود که داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید. نکته: در صورت نداشتن وقت کافی میتوانید از خرماهایی استفاده کنید که به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه میشوند.
5 – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
6 – حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایهها به هم بچسبند. سپس کمی خاک قند و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یک چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوشهای مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید. http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/9829.html
ویرایش موضوع توسط : بهار14معصوم
در تاریخ : دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ بعد از ظهر
می پسندم 4 0 4 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
(((رنگینک/شیرینی خانگی و مقوی ماه مبارک رمضان)))
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ بعد از ظهر
[1]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
2275
حالت :
ارسال ها :
658
محل سکونت : :
shomal
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
71
اعتبار کاربر :
16029
پسند ها :
357
تشکر شده : 192
|
هیچکی نیست اینجا به من هم بده
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
(((رنگینک/شیرینی ، خانگی ، مقوی ، ماه ، مبارک ، رمضان))) ، |
|