انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » احکام شرع » انواع افطار کردن



انواع افطار کردن

در احکام شرعی برای یک موضوع فقهی معمولا پنج حکم وجود دارد این احکام عبارتند از: واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح یکی از موضوعات شرعی مرتبط با مبارک رمضان بحث افطار کردن می‌باشد. افطار کردن می‌تواند گاهی واجب یا مستحب باشد و گاه حرام یا مکروه و در مواردی هم مباح باشد. قبل از اینکه مثال برای این موارد بزنیم ابتدا بحث افطار کردن را کمی توضیح می‌‌دهیم. چند معنا برای افطار گفته شده است، معانی چون باطل کردن روزه و رسیدن زمان گشودن روزه و همچنین خوردن اوّلین
hk,hu htxhv ;vnk


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
پنجشنبه ۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


در احکام شرعی برای یک موضوع فقهی معمولا پنج حکم وجود دارد این احکام عبارتند از: واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح
یکی از موضوعات شرعی مرتبط با مبارک رمضان بحث افطار کردن می‌باشد. افطار کردن می‌تواند گاهی واجب یا مستحب باشد و گاه حرام یا مکروه و در مواردی هم مباح باشد.
قبل از اینکه مثال برای این موارد بزنیم ابتدا بحث افطار کردن را کمی توضیح می‌‌دهیم. چند معنا برای افطار گفته شده است، معانی چون باطل کردن روزه و رسیدن زمان گشودن روزه و همچنین خوردن اوّلین غذا بعد از مدّتی امساک را افطار می‌گویند و دو مفهوم اول را در روزه و مفهوم سوم را در بحث نماز، مطرح شده است. بعضی به اشتباه فکر می‌کنند که افطار کردن تنها خوردن و آشامیدن است در حالیکه اینگونه نمی‌باشد و حتی نزدیکی عمدی با همسر نیز جزء موارد افطار می‌باشد و یا کارهای دیگر که در بحث مبطلات روزه آمده است.

مواردی که بر روزه گیر واجب است تا افطار کند:
اگر روزه دار پیش از ظهر سفر کند، واجب است ـ هرچند با دست برداشتن از نیت روزه ـ افطار کند.[1] همچنین اگر شخص در میان روز متوجه شود که ادامه روزه برای وی زیان آور است.[2]
بر زن باردار که وضع حمل او نزدیک است یا زن شیرده که روزه گرفتن برای آنها ضرر دارد واجب است که افطار کنند.[3]
اکثر فقهاء قائل به وجوب افطار برای پیرمرد و پیرزن در صورتی که روزه گرفتن برای آنها مشقت دارد، شده‌اند.[4]
مواردی که بر روزه گیر حرام است تا افطار کند:
افطار کردن روزه واجب معین، مانند روزه ماه رمضان و روزه نذر معیّن و قضای روزه ماه رمضان بعدازظهر، و نیز به قول مشهور، افطار روزه ماه رمضان در سفر در صورت مسافرت بعدازظهر و باطل کردن روزه اعتکاف بعد از واجب شدن آن، حرام و موجب کفاره است.[5]
موردی که افطار کراهت دارد:
افطار روزه مستحب بعد از زوال یعنی وقت اذان ظهر، کراهت دارد.[6]
موردی که افطار کردن مستحب است:
کسی که روزه مستحب گرفته، اگر مهمان مؤمنی شود، مستحب است بدون آنکه میزبان را از روزه بودن خود مطّلع سازد، افطار کند.[7] شاید حکمت این عمل به این‌خاطر باشد که شخص اخلاص خود را حفظ کند و از حالت روزه او کسی مطلع نشود.
و آخرین مورد، موارد مباح بودن افطار:
مباح بودن دو صورت دارد: اول در قضای واجب که اگر وقت برای قضا کردن وسعت داشته باشد شخص حق دارد قبل از ظهر روزه را بدون عذر یا باعذر باطل کند.[8]
و همچنین در روزه مستحبی تا قبل از ظهر افطار کردن مباح است.[9]

پی‌نوشت‌ها:
[1] جواهر الکلام ج۱۷، ص۱۳۳
[2] جواهر الکلام ج۱۶، ص۳۴۷
[3] جواهر الکلام ج۱۷، ص۱۵۱-۱۵۴
[4] جواهر الکلام ج۱۷، ص 150
[5] جواهر الکلام ج۲۹، ص۵۰
[6] العروة الوثقی ج۳، ص۶۶۰
[7] وسائل الشیعة ج۱۰، ص۱۵۲
[8]وسائل الشیعة ج۱۰، ص۱۵۲
[9] العروة الوثقی ج۳، ص۶۶۰.
















1 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
سعید313 ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« عذرهای بی‌اساس در ماه رمضان | دروغی که روزه را باطل می‌کند »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 04:15 پیش از ظهر