انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » امام اول: حضرت علی علیه السلام » الغدیر » چرا امیرالمومنین 25 سال سکوت کرد؟



چرا امیرالمومنین 25 سال سکوت کرد؟

پس از پيامبرگرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) شايسته‌ترين فرد براى اداره امور جامعه اسلامى، بدون شک امیرالمومنین(علیه‌السلام) بود، چرا که در امت اسلامی  هيچ كس از نظر فضيلت، تقوا، بينش‌فقهى، قضایى، جهاد و كوشش در راه خدا و ساير صفات عالى انسانى به‌ جز پيامبرگرامی اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله) به پايه امیرالمومنین(علیه‌السلام) نمى‌رسيد. به دليل همين شايستگی‌ها، آن حضرت بارها به دستور خدا و توسط پيامبر اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله) به عنوان رهبر آينده مسلمانان معرفى شده بود، كه مهم‌ترین آن‌ها جريان «غدير» است. لذا انتظار مى‌رفت كه پس از رحلت پيامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) بلافاصله امیرالمومنین(علیه‌السلام) زمام امور را در دست گيرد و رهبرى مسلمين را
]vh hldvhgl,lkdk 25 shg s;,j ;vn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


پس از پيامبرگرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) شايسته‌ترين فرد براى اداره امور جامعه اسلامى، بدون شک امیرالمومنین(علیه‌السلام) بود، چرا که در امت اسلامی  هيچ كس از نظر فضيلت، تقوا، بينش‌فقهى، قضایى، جهاد و كوشش در راه خدا و ساير صفات عالى انسانى به‌ جز پيامبرگرامی اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله) به پايه امیرالمومنین(علیه‌السلام) نمى‌رسيد. به دليل همين شايستگی‌ها، آن حضرت بارها به دستور خدا و توسط پيامبر اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله) به عنوان رهبر آينده مسلمانان معرفى شده بود، كه مهم‌ترین آن‌ها جريان «غدير» است.

لذا انتظار مى‌رفت كه پس از رحلت پيامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) بلافاصله امیرالمومنین(علیه‌السلام) زمام امور را در دست گيرد و رهبرى مسلمين را ادامه دهد. اما عملاً چنين نشد و مسير خلافت اسلامى پس از پيامبر منحرف گرديد و حضرت از صحنه سياسى کنار گذاشته شد.
امیرالمومنین(علیهالسلام) در تمام دوران زندگی‌اش، مطیع محض فرمان‌هاى الهى بوده و آن‌چه او را به واكنش وامى‌داشت، فقط و فقط اوامر الهى بود و هرگز به خاطر تعصب، غضب و منافع شخصى از خود واكنش نشان نمى‌داد. به همین خاطر در برابر این مصیبت‌هاى عظیم صبر کرد و طبق دست به شمشیر نبرد.

این سکوت و گوشه‌گیری طولانی برای شخصیتی که در گذشته در متن اجتماع قرار داشت و دومین شخص جهان اسلام و رکن بزرگی برای مسلمانان به شمار می‌رفت سهل و آسان نبود. روح بزرگی، چون امیرالمومنین(علیهالسلام) می‌خواست که بر خویش مسلط شود و خود را با وضع جدید که از هر نظر با وضع سابق تضاد داشت تطبیق دهد.

البته حضرت از برای دفاع از حق خویش تلاش کردند و تا آنجا که ممکن بود و به جنگ و خونریزی منجر نمیشد، برای گرفتن حق خود تلاش کردند؛ به طور مثال در تاریخ نقل شده:بعد از جریان سقیفه وقتی شب شد، امیرالمومنین(علیهالسلام) حضرت زهرا(سلام‌اللهعلیها) را سوار بر چهارپایی نمود و دست حسنین را گرفت، و  به در خانه همه مهاجرین و انصار رفت و حق خود را بر ایشان یادآور شد و آنان را برای یاری خویش فراخواند، ولی جز چهل و چهار نفر، کسی از آنان دعوت او را قبول نکرد. حضرت به آنان دستور داد هنگام صبح با سرهای تراشیده، در حالی که شمشیر خود را به همراه دارند بیایند و با او بیعت کنند که تا سر حد مرگ استوار بمانند. وقتی صبح شد جز چهار، نفر کسی از آنان نزد او نیامد. آن چهر تفر «سلمان» ، «ابوذر» ، «مقداد» و «زبیر بن عوام» بودند.

حضرت شب بعد هم نزد آنان رفت و آن‌ها را قسم داد و از آنان خواست صبح نزد او بیایند. ولی هیچ یک از آنان غیر از آن چهار نفر نیامد. در شب سوّم هم قضیه تکرار شد. وقتی حضرت عهدشکن و بی‌وفایی آنان را دید، خانه‌نشینی اختیار کرد و به قرآن روی آورد و مشغول تنظیم و جمع‌آوری آن شد و از خانه‌اش خارج نشد تا آن‌که آن را جمع آوری نمود.[1]

همان گونه که در بعضی از منابع اهل تسنن آمده است، رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) وقایع بعد از خود را برای امیرالمؤمنین علی(علیه‌السلام) بیان فرموده و از ایشان عهد و پیمان گرفتند تا ایشان را در برابر آن چه که بعد از وی اتفاق خواهد افتاد، صبر پیشه کند.[2]

لذا ایشان می‌خواستند دین اسلام، قوی و راسخ به حیات خویش ادامه دهد، پس همه چیز را در جهت حفظ دین، قربانی کرد تا دستاورد آن همه مجاهدت‌ها و مشقت‌هایی که رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) در مدت بیست و سه سال رسالت خویش به جان خریدند، در طوفان اختلاف‌ها و درگیری‌ها از بین نرود و این مکتب متعالی و گران بها برای نسل‌های آینده بشر حفظ شود، از این رو در جریان بیعت گرفتن صبر پیشه می‌نماید و بارها در سخنانشان به این مهم اشاره می کنند: «به خدا سوگند، اگر ترس ایجاد شکاف و اختلاف در میان مسلمانان نبود، و بیم آن نمی‌رفت که بار دیگر کفر و بت‌پرستی به سرزمین اسلام بازگردد و اسلام محو و نابود شود، با آنان شیوه دیگری رفتار می‌کردم».[3]

اتحاد مسلمانان از بزرگترين آمال و آرزوهاى امیرالمومنین(علیهالسلام) بود. او به خوبى مى‌دانست كه اين اتحاد در زمان پيامبر گرامى (صلی‌الله‌علیه‌وآله) سبب شده بود كه رعب وحشت عجيبى در دل امپراتوران جهان و قدرت‌هاى بزرگ رخنه كند و اسلام به سرعت رشد و نمو كرده، گسترش يابد. ولى اگر اين وحدت به جهت مساله‌ى رهبرى و خلافت از بين مى‌رفت مسلمانان دچار انواع گرفتاري‌ها و اختلافات مى‌شدند و بالاخص گروهى از قريش كه به كسوت اسلام در آمده بودند دنبال بهانه بودند تا ضربه اساسى خود را بر پيكر اسلام وارد سازند.

امیرالمۆمنین(علیه‌السلام) در مورد فلسفه صبر و سکوت خویش چنین می‌فرماید: «این‌که سکوت را برگزیدم، به خاطر این است که از علوم و حوادث پنهانی آگاهی دارم که اگر بازگویم مضطرب می‌گردید، چون لرزیدن ریسمان در چاه های عمیق».[4]

-----------------------------------------------
پی نوشت
[1]. اسرار آل محمد، ترجمه کتاب سلیم بن قیس، ص221
[2]. مناقب خوارزمی:ص146، فرائد السمطین:ج1، ص270.
[3]. شرح نهج البلاغه، ج1، ص307و ج11، ص313.
[4]. فرازی از خطبه ی 5 نهج البلاغه، ص50، ترجمه محمد دشتی
















3 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
sadaf , بانوی آفتاب , سولماز19 ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« آیه ابلاغ خلافت امام علی(ع) | Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº ویژه نامه عید سعید غدیر خم ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 09:01 پیش از ظهر