انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » هنر کدبانوی ایرانی » آموزش آشپزی » طرز تهیه دسر موز بستنی



طرز تهیه دسر موز بستنی

مواد لازم دسر موز و بستنی,دسر موز و بستنی خوشمزه,درست کردن دسر موز و بستنی,تزیین دسر موز و بستنی,تهیه دسر موز و بستنی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه مواد لازم دسر موز و بستنی برای 4 نفر : مواد لازم اندازه مقدار / کالری موز کوچک 6 عدد 100 گرم / 95 کالری کره 50 گرم یا یک چهارم پیمانه 100 گرم / 737 کالری هل(کوبیده شده) 4 عدد 100 گرم / 320 کالری بادام پرک پوست کنده 50 گرم یا یک دوم پیمانه 100 گرم / 612 کالری لیموترش کوچک آب و پوست رنده شده یک عدد 100 گرم / 42 کالری پودر قند 50 گرم یا یک سوم پیمانه 100
xvc jidi nsv l,c fsjkd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۷ امرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 877
حالت :
ارسال ها : 3064
محل سکونت : : مازندران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 666
اعتبار کاربر : 20548
پسند ها : 1963
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  Gig.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).gif
تشکر شده : 4052
وبسایت من : وبسایت من


عضو غایب <br /> در این دیار ســـربی ، یک استکان، هـوا نیســــــت<br /> <br /> درد و غم و مرض هست؛ یک جرعه ی دوا نیست<br /> <br /> مــعشوقه هـــای این شهر بر چهره، مــاسک دارند<br /> <br /> اح

مدال ها:3
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

مواد لازم دسر موز و بستنی,دسر موز و بستنی خوشمزه,درست کردن دسر موز و بستنی,تزیین دسر موز و بستنی,تهیه دسر موز و بستنی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه



مواد لازم دسر موز و بستنی برای 4 نفر :

موز کوچک

6 عدد

100 گرم / 95 کالری

کره

50 گرم یا یک چهارم پیمانه

100 گرم / 737 کالری

هل(کوبیده شده)

4 عدد

100 گرم / 320 کالری

بادام پرک پوست کنده

50 گرم یا یک دوم پیمانه

100 گرم / 612 کالری

لیموترش کوچک

آب و پوست رنده شده یک عدد

100 گرم / 42 کالری

پودر قند

50 گرم یا یک سوم پیمانه

100 گرم / 400 کالری

آب پرتقال یا آب آناناس

2 قاشق سوپ خوری

نامشخص

طرز تهیه دسر موز و بستنی :

*. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

*. وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

*. پوست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

نکته : مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند.

خواص آناناس :

*. همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.
















7 تشکر شده از کاربر بلاغ مبین برای ارسال مفید :
محمد121 , اقای خوبی , یاسمن , mohadeseh , تلاطم خاموش , مهرعلیان , حریم قدس ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : بلاغ مبین

 
  و بر ما [وظيفه ‏اى] جز رسانيدن آشكار [پيام] نيست    


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
طرز تهیه دسر موز بستنی
چهارشنبه ۷ امرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 1319
حالت :
ارسال ها : 681
محل سکونت : : زیر سایه ی مرتضی علی هستم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 166
اعتبار کاربر : 6414
پسند ها : 744
حالت من :  Mokhlesim.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (21).jpg
تشکر شده : 307



آفرین از همین الان خوب یاد بگیر دیگه تو به جای همسر آینده ت تو خونه آشپزی کنی


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : محمد121
هردو عالم یک فروغ روی اوست
  

 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
طرز تهیه دسر موز بستنی
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ بعد از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 2951
حالت :
ارسال ها : 21
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 5
اعتبار کاربر : 84
پسند ها : 4
تشکر شده : 0



تاریخچه بستنی
 
احتمالاً آب میوه‌ی سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین از 3000 سال پیش شناخته شده و طبق اطلاعات موجود، رومی‌های قدیم از برف کوه‌ها برای سرد کردن آب میوه استفاده می‌کرده‌اند. از آن تاریخ تا قرن هیجدهم میلادی، مدارک زیادی در دست نیست، تا این که مارکوپولو اطلاعاتی در زمینه‌ی ساخت نوعی بستني ميوه اي از شیر منجمد را همراه خود از چین آورد. این روش در ونیز مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سرتاسر دنيا گسترش یافت.
درمورد تاريخچه ورود بستني به ايران، گفته شده در سال آخر سلطنت ناصرالدين شاه ساختن بستني در ايران متداول شد. بستنی ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان “بستنی زعفرانی” تهیه می‌شد. این بستنی درون ظرفی(بشکه ای) دو جداره درست می‌شد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته می‌شد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان می‌دادند تا بستنی تهیه شود.
 اما امروزه این صنعت توسعه‌ فراوان یافته و تقریباً در تمام جهان به صورت صنعتی تهیه و مصرف می‌گردد.
نمایندگی بستنی 
 


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
طرز ، تهیه ، دسر ، موز ، بستنی ،

« طرز تهیه نوشیدنی و معجون مخصوص یا یه دسر مخصوص و ابتکاری از خودم | غـذا چـی بـپـزیـم؟ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 03:40 پیش از ظهر