انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » دانستنی های پزشکی » پزشکی سلامت » اما و اگرهای بستنی سنتی



اما و اگرهای بستنی سنتی

اما و اگرهای بستنی سنتی اغلب تکه‌های خامه‌ای که در بستنی‌های سنتی به چشم می‌خورد، چربی جامد گیاهی است بنابراین حتی خامه معمولی هم در این بستنی‌ها به کار نمی‌رود. در خوش‌بینانه‌ترین حالت به این قبیل چربی‌ها کمی خامه معمولی اضافه می‌شود تا طعم مناسب پیدا کند.     به گزارش سلام خبر، اغلب تکه‌های خامه‌ای که در بستنی‌های سنتی به چشم می‌خورد، چربی جامد گیاهی است بنابراین حتی خامه معمولی هم در این بستنی‌ها به کار نمی‌رود. با گرم شدن هوا، بازار بستنی رونق می‌گیرد. بعد از پیاده‌روی، خوردن بستنی سنتی
hlh , h'vihd fsjkd skjd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
پنجشنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

اغلب تکه‌های خامه‌ای که در بستنی‌های سنتی به چشم می‌خورد، چربی جامد گیاهی است بنابراین حتی خامه معمولی هم در این بستنی‌ها به کار نمی‌رود. در خوش‌بینانه‌ترین حالت به این قبیل چربی‌ها کمی خامه معمولی اضافه می‌شود تا طعم مناسب پیدا کند.

 

 
به گزارش سلام خبر، اغلب تکه‌های خامه‌ای که در بستنی‌های سنتی به چشم می‌خورد، چربی جامد گیاهی است بنابراین حتی خامه معمولی هم در این بستنی‌ها به کار نمی‌رود.

با گرم شدن هوا، بازار بستنی رونق می‌گیرد. بعد از پیاده‌روی، خوردن بستنی سنتی وسوسه‌برانگیز است، به‌خصوص اگر در جمع دوستان و آشنایان باشیم. خوردن این خوراکی شیرین و خوشمزه، احتمالاً خاطرات شیرین بسیاری را برای هر ایرانی همراه دارد، اما نظارت ناکافی بر مواد اولیه آن و اینکه اداره بهداشت محیط وزارت بهداشت فقط بر محیط و ظاهر هر بستنی‌فروشی دقت و نظارت می‌کند و از بستنی‌فروش‌ها فقط کارت بهداشت می‌خواهد، از جمله نکته‌های تأمل‌برانگیزی است که بستنی‌خورهای قهار و آن‌هایی که در هفته به کرات بستنی می‌خورند، باید به آن توجه کنند.

با این مقدمه، حتماً پی برده‌اید که موضوع این مطلب بستنی سنتی و اما و اگرهای مربوط به آن است. در این خصوص 8 سوال مطرح شده و پیشنهاد می‌کنیم که پاسخ‌های مربوط به هریک را بخوانید.

1. آیا شیری که در تهیه بستنی سنتی به کار می‌رود، پاستوریزه است؟

نه، شیرهای مصرفی در تهیه این نوع بستنی‌ها در بیشتر موارد پاستوریزه نیست. تولیدکننده برای کاهش هزینه‌ها ترجیح می‌دهد از شیر فله‌ای که قیمت پایین‌تری دارد، استفاده کند که البته آلودگی‌های احتمالی در مورد این قبیل شیرها مطرح است. در کل، دو نوع آلودگی با مصرف شیر فله‌ای می‌تواند به مصرف‌کننده منتقل شود؛ اول آلودگی‌هایی که از دام به انسان قابل ‌انتقال هستند مانند تب مالت، سل گاوی، تب کیو، سالمونلوز و... دوم، آلودگی‌هایی که از طریق ظروف آلوده و دست آلوده قابل‌ انتقال و اغلب محیطی هستند. حتی در برخی از بستنی‌فروشی‌های سنتی، تولیدکننده برای کاهش قیمت تمام شده، از شیر خشک دامی به جای شیر فله‌ای استفاده می‌کند، به این ترتیب که شیر خشکی را که برای دام قابل‌ استفاده است، با آب مخلوط و با آن بستنی تهیه می‌کند.

2. اگر تب مالت فراگیر است، پس چرا روستاییان تب مالت نمی‌گیرند؟

اتفاقاً بالاترین آمار ابتلا به تب مالت در استان‌های غربی و در میان دامداران و اعضای خانواده آن‌ها به‌خصوص زنان و بچه‌هاست و البته دامدارانی که شیر گوسفندی تولید می‌کنند زیرا معمولاً تولید شیر گاو بالاست و چون دامدار مجبور است آن را به کارخانه‌های لبنیات بفروشد و قبل از خرید، این شیرها آزمایش می‌شوند امکان آلوده بودنشان کمتر است، در صورتی که در مورد شیرهای گوسفندی که در حجم کم تولید می‌شوند و به مصرف خانگی می‌رسند، بیشترین احتمال آلودگی وجود دارد.

3. مگر 20 دقیقه جوشاندن شیر کافی نیست؟

با اینکه پس از 20 دقیقه جوشیدن شیر روی شعله مستقیم امکان آلودگی آن به حداقل می‌رسد اما ارزش تغذیه‌ای شیر نیز به میزان قابل‌ملاحظه‌ای در مقایسه با شیری که به روش پاستوریزاسیون تولید می‌شود، افت می‌کند. اگر مرحله پاستوریزه کردن در کارخانه‌های بزرگ بیهوده بود، این همه سرمایه‌گذاری انجام نمی‌شد.

4. آیا خامه معمولی در این نوع بستنی‌ها به کار می‌رود؟

اغلب تکه‌های خامه‌ای که در بستنی‌های سنتی به چشم می‌خورد، چربی جامد گیاهی است بنابراین حتی خامه معمولی هم در این بستنی‌ها به کار نمی‌رود. در خوش‌بینانه‌ترین حالت به این قبیل چربی‌ها کمی خامه معمولی اضافه می‌شود تا طعم مناسب پیدا کند، بنابراین علاوه بر کالری بالا (45 کیلوکالری انرژی به ازای هر قاشق مرباخوری)، احتمال دریافت اسیدهای چرب ترانس و عواقب مصرفشان که ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان است هم مطرح می‌شود.

5. آیا نان بستنی هم آلودگی دارد؟

نان بستنی آلودگی جدی ندارد اما بر اثر ماندن در معرض گرد و غبار، همین نان‌ها هم می‌توانند آلودگی‌های محیطی را بگیرند و حتی با تماس دست، آلوده شوند. به علاوه، چون بر روند تولید بسیاری از کارگاه‌های کوچک تولید نان بستنی نظارت نمی‌شود، احتمال دارد که تولیدکننده از افزودنی‌های غیرمجاز هم استفاده کند که در این صورت مصرف طولانی‌مدتشان باعث بروز سرطان برای مصرف‌کننده می‌شود.

6. آیا رنگ به کار رفته در بستنی، زعفران خالص است؟

بستنی سنتی لقب زعفرانی را یدک می‌کشد اما در بیشتر موارد زعفران خالص به دلیل افزایش هزینه، در آن به کار نمی‌رود. در بیشتر موارد برای رنگ‌دهی از روناس که رنگی ارزان‌قیمت در مقایسه با زعفران است، استفاده می‌شود اما با توجه به نظارت کم بر تولید این قبیل بستنی‌ها باز هم با اطمینان نمی‌توان گفت حتی رنگ روناس هم که جزو رنگ‌های طبیعی است، به کار می‌رود و اگر رنگ مصنوعی استفاده می‌شود این رنگ چیست و آیا به مقدار مجاز مورد استفاده قرار می‌گیرد یا نه؟

7. آیا ابزار سرو بستنی هم می‌تواند مشکل‌ساز شود؟

بله، حتماً دیده‌اید که بستنی‌فروش بعد از برداشتن مقداری بستنی و گذاشتن آن در نان بستنی، قاشق مخصوصش را در ظرف آبی قرار می‌دهد و با هر بار فروش بستنی این قاشق برداشته و دوباره گذاشته می‌شود. این کار در طول روز تکرار می‌شود اما همین آبی که قاشق در آن به اصطلاح آب‌کشی می‌شود، می‌تواند محیط مناسبی برای آلودگی باشد.

8. بستنی را تا چه مدت می‌توان در فریزر نگه داشت؟

در صورتی که بستنی از مواد اولیه بهداشتی تهیه شده باشد و زنجیره سرما با دمای منفی 18 درجه سانتی‌گراد رعایت شود، تا یک سال قابل نگهداری است. البته هرقدر دما بالاتر برود، مدت زمان ماندگاری بستنی نیز کاهش خواهد یافت.

منبع: عصر ایران















2 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
mohadeseh , جوادالائمه69 ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
اما و اگرهای بستنی سنتی
پنجشنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ بعد از ظهر نمایش پست [1]
مدیر انجمن مطالب جالب
rating
شماره عضویت : 658
حالت :
ارسال ها : 2423
محل سکونت : : پایتخت
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 341
اعتبار کاربر : 31653
پسند ها : 1693
محل سکونت : tehran.jpg
حالت من :  Sarbezir.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (22).jpg
تشکر شده : 4530



خداییش خیلی بد مزسسسسسسسسسسسسسس از بس ثعلب میزنن که کش بیاد



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : یگانه 313


صد مرده زنده میشود از ذکر یا حسین
ارباب ما معلم عیسی ابن مریم است
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
اما و اگرهای بستنی سنتی
جمعه ۲۳ امرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ قبل از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 2275
حالت :
ارسال ها : 658
محل سکونت : : shomal
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 71
اعتبار کاربر : 16029
پسند ها : 357
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  sharmandam2.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).jpg
تشکر شده : 192



من عاشقشم ولی زیادم نمیخورم خیلی کم ای خدااااااااااااااااااا به کی بگم الان میخوام کممممممممممممممک





  می پسندم        0 
















امضای کاربر : جوادالائمه69
دوریه تو مرا سخت است هی هی ...... سلام مارا به مهدی برسان     
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
اما و اگرهای بستنی سنتی
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ بعد از ظهر نمایش پست [3]
عضو
rating
شماره عضویت : 2951
حالت :
ارسال ها : 21
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 5
اعتبار کاربر : 84
پسند ها : 4
تشکر شده : 0



آنچنان زیاد طرفدار نداره از بس که بستنی ها تنوعشون زیاد شده 
نمایندگی بستنی 


  می پسندم        0 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
اما ، اگرهای ، بستنی ، سنتی ،

« غذا خوردن در این ظروف بلای جانتان می شود | همه چیز درباره کیسه صفرا »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 06:09 بعداز ظهر