انجمن یاران منتظر


آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » قرآن » آشنایی به هدف زندگی از دیدگاه قران



آشنایی به هدف زندگی از دیدگاه قران

موضوع : هدف زندگی هدف: آشنایی به هدف زندگی از دیدگاه قران مقام معظم رهبری: هر هدفی که ما برای زندگی معین میکنیم، به طور طبیعی ، متناسب با خود ، یک سبک زنگی به ما پیشنهاد می شود، یک نقطه اصلی وجود دارد و آن ، ایمان است. یگ هدفی را باید ترسیم کنیم - هدف زندگی را و به آن ایمان پیدا کنیم"(23/07/1391) نکاتی در شناخت هدف زندگی : 1-هدف برای هر کار و هر راه  ، نقطه ای است که به آن ختم می شود (اموزش فلسفه جلد 2ص98) ، باید نیاز
Hakhdd fi int ckn'd hc ndn'hi rvhk


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 709
حالت :
ارسال ها : 5085
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 323
اعتبار کاربر : 30445
پسند ها : 1202
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 4494
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:5
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
مدال ازدواج
مدال ازدواج
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|
موضوع : هدف زندگی
هدف: آشنایی به هدف زندگی از دیدگاه قران



مقام معظم رهبری:

هر هدفی که ما برای زندگی معین میکنیم، به طور طبیعی ، متناسب با خود ، یک سبک زنگی به ما پیشنهاد می شود، یک نقطه اصلی وجود دارد و آن ، ایمان است.
یگ هدفی را باید ترسیم کنیم - هدف زندگی را و به آن ایمان پیدا کنیم"(23/07/1391)



نکاتی در شناخت هدف زندگی :
1-هدف برای هر کار و هر راه  ، نقطه ای است که به آن ختم می شود (اموزش فلسفه جلد 2ص98)
، باید نیاز های زندگی و هدف زندگی از یکدیگر متمایز شوند و انچه داخل در محدوده زندگی است هدف زندگی تلقی نشود.
کسانی که رسیدن به مدارج عالی علمی را هدف زندگی خود دانسته اند علاوه بر انکه ممکن است در رسیدن به این مطلوب ناکام مانده و به دلیل احساس شکست دید منفی و مایوسانه ای نسبت به زندگی بیایند در صورت موفقیت نیز پس از پایان زندگی دنیوی میل به هدف دیگر برای انان معنا نخواهد داشت.(زندگی ، اثار و اندیشه های استاد محمد تقی جعفری ص 220)
 2- باید هدف را به درستی بشناسیم .
3- راه رسیدن به هدف را بشناسیم .
4- تنها یک بار راه رسدیه به هدف را داریم.
با توجه به نکات مذکور متوجه خواهیم شد که شناخت هدف زندگی کار اسانی نیست ، خداوند مهربان که دوست دارد ما سعادتمند و نیک فرجام باشیم و بر توانایی ما در این باب علیم است حکیمانه و مشفقانه ، رمز و راز ان را از اغاز تا انجام می داند وهدف زندگی و رسیدن به ان را به خوبی و پله پله به ما می اموزد.



هدف زندی از دیدگاه قران:
1- قران کریم انسانیت انسا ن را به " روح " او می داند، بر اساس ایات قران روح و حقیقت قرانی منسوب به خداوند است و برای ورود به عالم ماده تنزل می یابد ، یعنی با حفظ هویت اصلی خویش در بدن انسانی ظاهر می گردد .
2- مثال انسان مانند نور و قرار گرفتن او در عالم مادی همچون عبور نور از شیشه های تیره و روشن است .(معارف قران ج 1-3 /ص447)
3- فرجام تمامی امور و پایان زندگی به سوی خداوند و از ان اوست
(وَإِلَى اللَّـهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ‌) لقمان ﴿٢٢
4- بنابر این اساس هدف غایت ، فرجام ، و آرمانی که اسلام برای بشر تصویر کرده است فقط خداوند است و بس. آدمی با جدا شدن از اصل حقیت و خویش (روح خدا ) دوباره بسوی خداوند در حرکت است و در واقع تمامی جهان بسوی ان هدف در سیلان و جریانند و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم ، چه بدانیم و چه ندانیم روی بسوی ان هدف غایت داریم، هدفی که ماورای زندگی و عالم مادی بلکه محیط بر عوالم بالاتر است .
(  إِنَّا لِلَّـهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَ‌اجِعُونَ ) بقره ﴿١٥٦
5- چگونگی رسیدن به این هدف و کیفیت این بازگشت بر دوش برترین انسانها ( پیامبران ) قرار داده شده است و در پرتو پیروی از ایشان و عمل به هدایت ها و تعالیم انان است که ادمی می تواند به اصل خود ( حقیقت انسانیت و روح خدا) که هدف اصلی و اصیل و اساسی اوست دست یابد.
6- قران میفرماید:
( إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ‌ ﴿٢ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ‌ ﴿٣﴾)سوره عصر
در این ایه ایمان و عمل صالح دو رکن اصلی و مهم برای نیل به هدف حقیقی زندگی تلقی شده است .




آثار هدفمند بودن زندگی جوانان
1-انتخاب هدف در زندگی جوانان موجب تمرکز قوای فکری و وحدت وجود انان می شود و از هرز رفتن تواناییهایشان مانع می شود.
2- قاطعین و جدیت از پیامدهای مطلوب هدفداری نسل جوان است زیرا ان کس که میداند از زندگی چه میخواهد در مقابله با حوادث غافلگیر نخواهد شد.
3-حل تعارض ها و تردید های کشنده زندگی با انتخاب هدفی مطلوب میسر است ، سرگردانی های بی پایان برخی از جوانان معلول نداشتن هدف روشن و مشخص است .
4-قدرت تاثیر گذاری نسل جوان در اطرافیان به نوع هدف زندگی بستگی دارد ، هدفداری به جوانان سرعت عمل ،انتخاب موثر و قابل دفاع و صراحت خاصی می بخشد.




نقش ما و هدفمندی جوانان:
1- به انها یاری دهیم تا تفاوت اصولی میان هدف و آرزو را بخوبی درک کنند.
2- به انها تفهیم کنیم که هدف آدمی بیانگر نوع شخصیت اوست، هدف های عالی انسان نماینگر روحی با ارزش است .
3- به جوانان بیاموزیم چنانچه به هدف خود رسیدند بلافاصله هدف دیگری را جایگزین هدف پیشین کنند و به هیچ وجه اسیر ابتذال و روزمرگی نشوند.
4- دوستانه و صمیمانه به انها بگوییم همانگونه که هر انتخابی باید متکی به دلایلی باشد ، انتخاب هدف نیز باید مستدل و قابل دفاع باشد( مجله پیام زن 1383/ شماره 147/ خانواده، جوان ، هدف زندگی )
















1 تشکر شده از کاربر پسرآفتاب برای ارسال مفید :
عقیق ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : پسرآفتاب
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« خداوند در فرآن می فرماید مرا یاد کنید تا شما را یاد کنیم، منظور از این یاد کردن چیست؟ | معجزه قرآن و اهرام مصر »

 






هم اکنون 06:07 پیش از ظهر