آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ بعد از ظهر
|
|||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1001
حالت :
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
اگر آب انار را در دهان مزه مزه کنید جوش و زخمهای دهان را برطرف میکند، بهترین مرهم برای انار پخته زخم گوشه ناخن است.
خوردن آن از ابتلا به بیماری قند جلوگیری میکند و تقویتکننده کبد است. برای آسم و درد و ناراحتی سینه و سرفههای شدید بسیار مفید است؛ بخصوص اگر انار شیرین را سوراخ کرده و روغن بادام شیرین داخل آن بریزید و پس از حرارت آن میل کنید. مخلوط جوشانده آب انار، شکر، نشاسته و روغن بادام تقویتکننده دستگاه گوارش و مثانه است. انار ترش و شیرین (مینوش) برای پایین آوردن فشار خون بسیار مفید است. انار سموم دخانیات را دفع میکند و برای افراد سیگاری بسیار موثر است. اگر انار را با پوست و دانه به طور کامل بپزید و سپس آن را کوبیده و روی محلهایی که خارش دارد بگذارید، خارش را برطرف میکند. اگر آب انار را در دهان مزه مزه کنید جوش و زخمهای دهان را برطرف میکند، بهترین مرهم برای انار پخته زخم گوشه ناخن است. سرمه انار برای جلوگیری از ریزش آب چشم مفید است. مخلوط رب انار و عسل درمان زخم است و در ضمن این مخلوط را اگر کمی در گوش بچکانید درد گوش را برطرف میکند. همچنین داخل انار را خالی کرده و روغن گل سرخ در آن بریزید و کنار آتش و حرارت بگذارید تا کمکم گرم شود. سپس کمی از آن را بعد از این که خنک شد در گوش بریزید. این مخلوط برای درد گوش بسیار مفید است. انار را بسوزانید و آن را با عسل مخلوط کنید و روی سینه بمالید. برای درمان سرفههای شدید خونی بسیار مفید است. اگر پوست انار را بجوشانید و آن را مزهمزه کنید برای استحکام لثهها موثر است. خوردن پوست پخته انار دفعکننده کرمهای معده و روده است. مزه مزه کردن آب پوست پخته انار برای دندان درد مفید است. رب انار درمان اسهال است و برای رفع تشنگی مفرط و تبهای تند مفید است و رنگ رخسار را باز میکند، پوست را شفاف میکند و نشاطآور است. عصاره گل انار همراه با گلاب را اگر در چشم بچکانید و کمی به چشم استراحت دهید، دید را تقویت کرده و خستگی چشم را برطرف میکند. اگر گل انار را پخته و به صورت خمیر درآورید و به قسمتهایی از پا که با کفش زخم شده یا ترک پا بمالید آن را درمان میکند. اگر هر روز صبح چند غنچه گل انار را ناشتا بخورید تا مدتها از زدن جوش و کورک در امان خواهید بود. خوردن شربت انار از حالت دلبههمخوردگی و استفراغ جلوگیری کرده و معده را تقویت میکند. برای تهیه شربت انار حدود شش کیلو انار ترش و شیرین را دانه کنید به طوری که پوستهای سفید داخل انار با دانههای آن مخلوط شود. آن را خوب بکوبید و آب آن را بگیرید. همراه با حدود دو تا سه کیلو قند بجوشانید تا قوام بیاید و بعد با آب مخلوط کنید و میل کنید. منبع: عصر ایران می پسندم 4 0 4 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
انار؛ اکسیر زندگی
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ بعد از ظهر
[1]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
253
حالت :
ارسال ها :
422
محل سکونت : :
.
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
316
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
4034
پسند ها :
355
تشکر شده : 584
|
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
انار؛ اکسیر زندگی
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ بعد از ظهر
[2]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
748
حالت :
ارسال ها :
1081
محل سکونت : :
حومه اصفهان؟؟؟؟
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
434
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
6220
پسند ها :
696
تشکر شده : 432
|
میوه مورد علاقه من
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
انار؛ اکسیر زندگی
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ بعد از ظهر
[3]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1703
حالت :
ارسال ها :
1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
197
اعتبار کاربر :
5114
پسند ها :
444
تشکر شده : 0
|
« و الزیتون و الرّمان مُتَشابِهاً و غَیرَ مُتشابِه » سوره انعام آیه (۱۴۱) « زیتون و انار و میوه های متشابه یکدیگر و غیر متشابه هستند » اندام های مورد استفاده : برگ ، گل ؛ پوست ساقه های سبز و جوان ، پوست ، ریشه ، پوست میوه ، دانه .
مشخصات گیاه : درختی است با شاخه های متعدد و کمی تیغ دار ، برگهای کاملاً سبز و براق ، گل آن به رنگ قرمز اناری ، میوه کروی شکل با پوست ضخیم قرمز یا سبز رنگ که داخل آن تعداد زیادی دانه سخت که اطراف هر دانه را پوشش آبدار شیرین یا ترش به رنگ قرمز یا سفید شفاف و شیشه ای فرا گرفته است .
خواص درمانی : قابض ، تقویت کننده ی قلب ، بهترین داروی ضد کرم کدو ، تقویت کننده معده ، تسکین دهنده حرارت معده ، خنک کننده ، ضد باکتری ، ضد سرفه ، تصفیه کننده خون ، مقوی کبد ، ادرار آور ، بازکننده رنگ صورت ، رفع کننده اسهال و اسهال خونی ” گل نر انار را گل نار می گویند که دارای خاصیت منقبض کنندگی بالایی است . عصاره پوست درخت انار ضد کرم ، ضد worm Tape ، و ضد Hymenolepidasis می باشد و اثر کرم کشی آن مربوط به وجود آلکالوئید ایزوپله تیدرین می باشد .
طریقه مصرف : انار شیرین : مصرف انار شیرین باعث افزایش ادرار می شود و به علت تانن فراوانی که دارد قابض می باشد .
آب انار : مصرف آب انار شیرین بعد از غذا برای تصفیه خون ، تقویت کبد ، رفع یرقان ، صاف شدن صدا ، باز شدن رنگ صورت ، رفع خفقان ، تقویت قلب ، تقویت معده و کبد نافع است .
میوه پخته : شربت انار ، پوست خشک شده انار ، جوشانده پوست انار ، دمکرده ریشه انار ، غرغره جوشاندن پوست درخت از مواد مصرف میوه انار انار در روایات: امام علی(ع) : ” به کودکان خود انار بخورانید که به سرعت زبان را باز می نماید . ” ( امالی طوسی ، ج۱ ، ص ۲۷۲ )
رسول خدا (ص) : هیچ اناری نیست مگر این که در آن یک دانه از بهشت وجود دارد و من دوست دارم حتی یک دانه از آن را ترک نکنم .
علی بن الحسین(ع) : ” دو چیز است داخل شکم نمی شود مگر آن را فاسد می نماید ، دو چیز آن را اصلاح می کند که دو اصلاح کننده انار و آب سرد شده و دو فاسد کننده پنیر و کباب خشک است .” ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۴۹۳ )
امام علی (ع): ” انار را با پیه آن بخورید که معده را دباغی می کند . در هر دانه ای از انار ، موقعی که در معده مستقر گردید ، حیات قلب و روشنگر نفس و برنده وسواس ، نیز شیطان را چهل روز مریض و ضعیف می نماید . ” ( فصال ، ص ۹۳۶ ) در روایت کافی چنین است : ” هر کس انار بخورد درد از بدنش بیرون می کند . “
امام رضا(ع) فرمود : « حَطَب الرّمان یَنفی الهوام » هیزم انار حشرات و حیوانات کوچک را دور می نماید . ( مکارم الاخلاق ، ص ۵۴۵ )
امام صادق (ع)فرمود : « من الحل رُماناً فَهو آمن فی نَفسهِ إلی أن یَصبَح » هر کس انار بخورد ، پس جان او تا صبح در امان است. ( بحارالانوار ، ج ۶۶ ، ص ۱۶۴)
انار و روشنایی دل : داوود ابن سلیمان از امام رضاu از پدرش از رسول خداu نقل می کند که :
” انار بخورید ، زیرا هیچ دانه ای از آن بر معده نمی افتد مگر این که دل را روشن می کند و شیطان را چهل روز از بدن بیرون
امام صادق (ع): ” چهار چیز است که طبیعت را به حالت اعتدال درمی آورد ، انار سورانی ، خرمای پخته ، بنفسج و کاسنی “ ( همان منبع ) رسول خدا (ص) : ” هر کس انار بخورد ، قلبش را روشن می گرداند و وسوسه را از دلش برمی دارد تا چهل روز “ ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۳ )
انار و تعدیل مزاج : امام صادق(ع) : ” میوه یکصد و بیست رنگ است و آقای آن انار است . ” ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۰ )
ابن الحسن امام رضا(ع): ” حضرت آدم از وصیت هایی که بر هبه الله نمود ، یکی آن ایت بود که بر تو باد خرما ، زیرا اگر آن را در حالت گرسنگی بخوری بر تو کفایت می کند و اگر در حالت سیری بخوری غذا را هضم می کند .” ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۰ )
امام صادق (ع): ” اگر در عراق بودم ، هر روز انار سورانی می خوردم ، آنگاه در فرات زیر آب می رفتم “( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۰ )
امام صادق (ع) هر شب جمعه انار می خورد. ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۰ )
انار و قوه باه خراسانی گوید : حضرت امام رضا u می فرماید : “أکل الرمّآن یِزید فی ماء الرجُل و یُحَسن الولد” خوردن انار نطفه مرد را زیاد می کند و فرزند را زیبا می گرداند . ( محاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۶ )
انار و سرعت رشد : امام صادق(ع) : ” أطعموا صبیانکم الرمّان ، فأنه أسرَع شبابهم” به کودکان خود انار دهید که بر جوانی آنان سرعت می دهد . ( بحار ، ج ۶۴ ، ص ۶۴ ، المحاسن ، ج ۲ ، ص ۵۴۶ )
انار و هضم غذا : حارثت بن مغیر می گوید : به امام صادق(ع) شکایت کردم از سنگینی دل و هضم نشدن غذا در معده ؛ فرمود : ” انار شیرین را با پیه آن بخور که معده را دباغی می نماید و به هضم نشدن غذا شفا می بخشد ، غذا را هضم می نماید و در اندرون انسان تسبیح می گوید . “ می پسندم 0 |
||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
انار؛ ، اکسیر ، زندگی ، |
|