آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
275
حالت :
ارسال ها :
1270
محل سکونت : :
زاهدان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
374
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
11123
پسند ها :
1225
تشکر شده : 1920
|
ویرایش موضوع توسط : mosafer
در تاریخ : چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ بعد از ظهر می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ بعد از ظهر
[1]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1703
حالت :
ارسال ها :
1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
197
اعتبار کاربر :
5114
پسند ها :
444
تشکر شده : 0
|
نقل قول قوس برداشتن مختصر پاها (پا پرانتزي) در كودكان این بیماری درمان میشه؟ قوس برداشتن پاهاشون یعنی استخوان پا صدمه می بینه؟ این مورد بعد از درمان درست میشه یا نه؟ می پسندم 0 |
||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ بعد از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
275
حالت :
ارسال ها :
1270
محل سکونت : :
زاهدان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
374
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
11123
پسند ها :
1225
تشکر شده : 1920
|
و اما در پاسخ به جناب امیر علی19: این بیماری قابل پیشگیری نیست درمانش هم رژیم غذایی فاقد گلوتن درمان پای پرانتزی:
ویرایش ارسال توسط : mosafer
در تاریخ : چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ بعد از ظهر می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ بعد از ظهر
[3]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
بیمارهایی که گلوتن براشون مضر هست نمیتونن نون بخورن چون گلوتن داره ولی»
جایی خوندم که اگه نون با مایه خمیر( خمير ترش که در پختن نونهای سنتی استفاده میشه) درست شده باشه گلوتنش تجزیه میشه و مصرف کردنش واسه این بیماران دیگه موردی نداره
ویرایش ارسال توسط : محمدELE
در تاریخ : پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ بعد از ظهر می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ بعد از ظهر
[4]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
472
حالت :
ارسال ها :
129
محل سکونت : :
ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
188
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
764
پسند ها :
17
تشکر شده : 76
|
چه باحال بود.دستتون درد نکنه اقای نخبه
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ بعد از ظهر
[5]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1703
حالت :
ارسال ها :
1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
197
اعتبار کاربر :
5114
پسند ها :
444
تشکر شده : 0
|
نوشته شده توسط : محمدELE » بیمارهایی که گلوتن براشون مضر هست نمیتونن نون بخورن چون گلوتن داره ولی» جایی خوندم که اگه نون با مایه خمیر( خمير ترش که در پختن نونهای سنتی استفاده میشه) درست شده باشه گلوتنش تجزیه میشه و مصرف کردنش واسه این بیماران دیگه موردی نداره نون سنتی که بهتر و خوشمزه تره اما خیلی گرونه می پسندم 0 |
||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ بعد از ظهر
[6]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
1086
حالت :
ارسال ها :
368
محل سکونت : :
تبریز
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
121
اعتبار کاربر :
1824
پسند ها :
261
تشکر شده : 210
|
ممنون مطالب پزشکی رو دوست دارم :-)
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ بعد از ظهر
[7]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
نوشته شده توسط : امیرعلی19 » نوشته شده توسط : محمدELE » بیمارهایی که گلوتن براشون مضر هست نمیتونن نون بخورن چون گلوتن داره ولی» جایی خوندم که اگه نون با مایه خمیر( خمير ترش که در پختن نونهای سنتی استفاده میشه) درست شده باشه گلوتنش تجزیه میشه و مصرف کردنش واسه این بیماران دیگه موردی نداره نون سنتی که بهتر و خوشمزه تره اما خیلی گرونه منظور همون نون خونگی هم هست که البته مایه خمیرش از خمیر(خمیر ترش) باشه نه جوش زده باشن بهش چون جوش خمیر پروسه تجزیه رو سریع میکنه باعث میشه فرصت برای تجزیه گلوتن داده نشه در ضمن یکی از علل شکم آوردن و چاق شدن همین نونی هست که گلوتن داره می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
بيماري سيلياك
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ بعد از ظهر
[8]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1703
حالت :
ارسال ها :
1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
197
اعتبار کاربر :
5114
پسند ها :
444
تشکر شده : 0
|
نوشته شده توسط : محمدELE » نوشته شده توسط : امیرعلی19 » نوشته شده توسط : محمدELE » بیمارهایی که گلوتن براشون مضر هست نمیتونن نون بخورن چون گلوتن داره ولی» جایی خوندم که اگه نون با مایه خمیر( خمير ترش که در پختن نونهای سنتی استفاده میشه) درست شده باشه گلوتنش تجزیه میشه و مصرف کردنش واسه این بیماران دیگه موردی نداره نون سنتی که بهتر و خوشمزه تره اما خیلی گرونه منظور همون نون خونگی هم هست که البته مایه خمیرش از خمیر(خمیر ترش) باشه نه جوش زده باشن بهش چون جوش خمیر پروسه تجزیه رو سریع میکنه باعث میشه فرصت برای تجزیه گلوتن داده نشه در ضمن یکی از علل شکم آوردن و چاق شدن همین نونی هست که گلوتن داره خودم می دونم نون سنتی یا خونگی چیه بعضی وقت ها نون خونگی کنجددار می خریم اما خیلی گرونه می پسندم 0 |
||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
بيماري ، سيلياك ، |
|