انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » هنر کدبانوی ایرانی » آموزش آشپزی » فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر



فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر

فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر به نام خدا در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت. مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان:بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی بسیار مفید است. بوقلمون علی‌رغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های
t,j‌,tk \oj f,rgl,k a;l \v


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1187
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر

به نام خدا
در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.

مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان:بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی بسیار مفید است. بوقلمون علی‌رغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های ران است.

اگه بوقلمونش محلی باشه عالی میشه  = گوشت سالم
و فرقش با گوشت مرغ اینه که گوشت مرغ طبعش سرده گوشت بوقلمون گرمه


در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.

 

مواد لازم براي 12نفر

  • 1 عدد بوقلمون متوسط بین 6 تا 8 کیلو
  • 100 گرم کره
  • 2 /1 پیمانه زعفران محلول در آب
  • 2 پیمانه پیازداغ
  • 1 کیلو گوشت چرخ کرده
  • 300 گرم شاه بلوط
  • 1 پیمانه کرفس ریز شده و تفت داده شده
  • 3 عدد فلفل کبابی
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 100 گرم گردوی چرخ شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا بوقلمون را خوب بشویید، داخل شکم آن را آغشته به نمک و فلفل کنید و 50 گرم کره داخل شکم بوقلمون بمالید.

2. از قبل گوشت چرخ کرده را با کمی پیازداغ داخل یک تابه مناسب تفت دهید. شاه بلوط چرخ شده را هم به گوشت اضافه کنید. بقیه پیازداغ و گردوی چرخ شده و کرفس ریز شده را هم به مواد گوشتی اضافه کنید. حالا فلفل کبابی خرد شده، کمی زعفران و نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید.

3. مواد را داخل شکم بوقلمون بریزید و شکم آن را با سوزن درشت بدوزید. پاهای آن را مثل مرغ محکم به هم ببندید. پیاز درشت را حلقه‌حلقه کرده و آن را کف سینی فر یا یک ظرف مخصوص بچینید. کمی نمک و فلفل هم روی پیازها بریزید.

4. روی پوست بوقلمون کمی زعفران بمالید. 50 گرم کره را هم روی آن مالیده و سپس بوقلمون را داخل سینی قرار دهید. سینی را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

5. وزن بوقلمون را حساب کنید. هر مقدار که بود عدد یک را از آن کم کنید تا مقدار زمانی که برای پختش لازم است به دست آید (وزن بوقلمون – 1 = زمان پخت) این‌گونه زمان پخت به دست می‌آید.

6.  طی زمان پخت کف سینی، آب بوقلمون جمع می‌شود. آن را مرتب با برس روی بوقلمون بمالید تا براق شود. برای اینکه پخت بهتری داشته باشید، می‌توانید بوقلمون را با فویل بپوشانید.

يه جور ديگه

اگر شاه بلوط نبود از فندق استفاده کنید.

فوت‌وفن پخت بوقلمون

- بهتر است بوقلمون را تازه از بازار تهیه کرده و بپزید. اگر بوقلمون یخ‌زده گرفتید، دو روز آن را داخل یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود. دقت کنید که بوقلمون یخ‌زده را در دمای اتاق قرار ندهید تا یخ آن باز شود.

- یک ساعت قبل از اینکه بوقلمون را بپزید، از یخچال بیرون آورید. این کار به پخت بهتر بوقلمون کمک می‌کند.



- اگر می‌خواهید داخل شکم بوقلمون را با چاشنی موردنظرتان پر کنید، بهتر است چاشنی را جداگانه بپزید، سپس در نیم ساعت آخر پخت بوقلمون، داخل شکم آن کنید؛ چون با اضافه کردن چاشنی، زمان پخت بوقلمون افزایش پیدا می‌کند.

-بهترین روش برای مزه دار کردن بوقلمون استفاده از آب‌نمک است. به‌جای اینکه شکم بوقلمون را با چاشنی پر کنید می‌توانید آن را در آب‌نمک به مدت چند ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید. این کار باعث می‌شود بوقلمون شما خوش‌طعم‌تر و لذیذتر شود. به این صورت که در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و به ازای هر 4 لیتر آب حدود یک فنجان نمک به آن اضافه کنید، سپس بوقلمون را داخل آن قرار دهید و آن را به مدت 2-4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر می‌خواهید آن را از شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید، مقدار نمک را نصف کنید.

- اگر می خواهید شکم بوقلمون را با چاشنی پر کنید، بهتر است دیگر آن را در آب‌نمک نخوابانید؛ چون بوقلمون شما بیش‌ازاندازه شور شود.

- اگر می‌خواهید از پخت بوقلمونتان مطمئن شوید، می‌توانید یک عدد چاقو داخل ران آن فرو کنید. اگر آب داخل آن از بین رفته بود، می‌توانید بوقلمون را از فر درآورید.

- بعد از پخت بوقلمون، بهتر است حدود 30-20 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس آن را خرد کنید. این کار باعث می‌شود خرد کردن آن راحت‌تر شود.















5 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
صبا , ye adam , بانوی آفتاب , حریم قدس , جوادالائمه69 ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 2275
حالت :
ارسال ها : 658
محل سکونت : : shomal
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 71
اعتبار کاربر : 16029
پسند ها : 357
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  sharmandam2.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).jpg
تشکر شده : 192



خوراک بغلمون دوست ندارم ولی باید خوشمزه باشه اره کی خورده بگه همینجا خواهشا


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : جوادالائمه69
دوریه تو مرا سخت است هی هی ...... سلام مارا به مهدی برسان     
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ بعد از ظهر نمایش پست [2]
بانو
rating
شماره عضویت : 499
حالت :
ارسال ها : 4733
محل سکونت : : حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1103
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 74582
پسند ها : 4202
حالت من :  Sepasgozaram.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (8).jpg
تشکر شده : 5426



من که چنین ریسکی رو قبول نمیکنم /بوقلمون به اون درشتی رو بعد کی بخوره
برای مهمونم که میترسم خراب بشه مثلا خوب پخته نشه یا حتی بسوزه بعد مهمون بیچاره چی بخوره
قمر خانم شما درست کردین ؟؟بانوی افتاب فک کنم بتونه درستش کنه بانووووووووووووووووووووووووووووووووو


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : حریم قدس



 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۲۱ بعد از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 1310
حالت :
ارسال ها : 3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 431
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 74079
پسند ها : 5100
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (2).gif
تشکر شده : 6163



نوشته شده توسط : حریم قدس »
من که چنین ریسکی رو قبول نمیکنم /بوقلمون به اون درشتی رو بعد کی بخوره
برای مهمونم که میترسم خراب بشه مثلا خوب پخته نشه یا حتی بسوزه بعد مهمون بیچاره چی بخوره
قمر خانم شما درست کردین ؟؟بانوی افتاب فک کنم بتونه درستش کنه بانووووووووووووووووووووووووووووووووو


عزیزم من بوقلمون رو به این شیوه دستور پخت قمر خانم درست نکردم 
اما کبابش رو اصلا دوست داشتم خوشمزه و لذیذ نبود 
اما گوشت بوقلمون رو بپزی به نظر من تقریبا طعم چلوگوشت گوسفندی میده و خوشمزه است 




  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : بانوی آفتاب

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
فوت‌وفن پخت بوقلمون شکم پر
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ بعد از ظهر نمایش پست [4]
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1187
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : حریم قدس »
من که چنین ریسکی رو قبول نمیکنم /بوقلمون به اون درشتی رو بعد کی بخوره
برای مهمونم که میترسم خراب بشه مثلا خوب پخته نشه یا حتی بسوزه بعد مهمون بیچاره چی بخوره
قمر خانم شما درست کردین ؟؟بانوی افتاب فک کنم بتونه درستش کنه بانووووووووووووووووووووووووووووووووو

نه والا منم درست نکردم حریم خانم
ی بار با گوشت سینه بوقلمون کباب درست کردم خیلی خشک شد
همون ی بار شد دیگه درست نکردم
ولی ازگوشت بوقلمون تو غذاها استفاده میکنم


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
فوت‌وفن ، پخت ، بوقلمون ، شکم ، پر ،

« ...........طرز تهیه رب گوجه فرنگی ................ | طرز تهیه:کباب انگشتی »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 05:54 پیش از ظهر