انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » عمومی » مطالب جالب » درباره قیرهای طبیعی چه می دانید؟



درباره قیرهای طبیعی چه می دانید؟

  قیر (Bitumen)ماده‌ای غلیظ و چسبناک است که ساختاری غیربلورین داشته و قابلیت حل در دی‌سولفید کربن را دارا می‌باشد. سومریان اولین تمدنی بودند که قیر را کشف کردند وپس از آن‌ها مصریان و بابلیان به استفاده از ماده قیر پرداختند . آن‌ها قیر را برای مومیایی کردن به‌کار می‌برند. برای این‌کار نیز قیر مورد احتیاج برای مومیایی کردن را از معدن‌های قیر طبیعی استخراج می‌کردند. به طور كلي تا چندين دهه قبل روش هاي پيجويي مواد معدني بيشتر به بررسيهاي زمين شناسي و زيرشاخه هاي مختلف آن مثل زمين
nvfhvi rdvihd xfdud ]i ld nhkdn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 2780
حالت :
ارسال ها : 1
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1
اعتبار کاربر : 22
پسند ها : 0
تشکر شده : 2
وبسایت من : وبسایت من



|


 
قیر (Bitumen)ماده‌ای غلیظ و چسبناک است که ساختاری غیربلورین داشته و قابلیت حل در دی‌سولفید کربن را دارا می‌باشد. سومریان اولین تمدنی بودند که قیر را کشف کردند وپس از آن‌ها مصریان و بابلیان به استفاده از ماده قیر پرداختند . آن‌ها قیر را برای مومیایی کردن به‌کار می‌برند. برای این‌کار نیز قیر مورد احتیاج برای مومیایی کردن را از معدن‌های قیر طبیعی استخراج می‌کردند.

به طور كلي تا چندين دهه قبل روش هاي پيجويي مواد معدني بيشتر به بررسيهاي زمين شناسي و زيرشاخه هاي مختلف آن مثل زمين شناسي اقتصادي ، پترولوژي ، رسوب شناسي و چينه شناسي محدود مي شد امروزه از بررسي هاي دورسنجي ( پردازش و تفسير دادهها يا تصاوير ماهواره ، )ايژئوشيمي و ژئوفيزيك بدين منظور نيز استفاده مي شود روش هاي متفاوت ژئوفيزيكي بسته به نوع ماده معدني و شرايط زمين شناسي مي توانند اطلاعات اوليه ارزشمندي را در مورد موقعيت، حجم و عيار تقريبي نهشته معدني در اختيار متخصصان قرار دهند .

عوامل اصلي و مؤثر در ارزيابي ذخيره قير طبيعي عبارتند از: ارتفاع، عمق، عرض، قابليت دستيابي به بالاي رگه، دما يا نقطه نرمي، ميزان خاكستر، سطح آب زيرزميني، توپوگرافي، محل يا موقعيت جغرافيايي ذخيره، هزينه هاي ساخت، آماده سازي و معدنكاري يا استخراج پيش بيني شده. اين عوامل، طرح توسعه معدن در يك برنامه زمانبندي شده استخراج طولانيمدت (براي مثال، ده ساله) را تحت تأثير قرار مي دهند .

استخراج قير طبيعي با آمادهسازي معدن آن براي بهره برداري و استخراج آغاز مي شود. اين مرحله در برخي كشورها، با انجام حفاري چندين چاه يا شافت با قطر زياد (به فواصل مختلف از يكديگر كه براي دستيابي به رگه هاي قير طبيعي صورت ميپذيرد. معمولاً قير طبيعي در زير روبارهاي به ضخامت هاي مختلف قرار گرفته و بنابراين عمق چاهها يا شافتهاي مزبور متفاوت بوده و علاوه بر ضخامت روباره به وضعيت قرارگيري مخصوصاً عمق رگهها بستگي دارد.

قیر معمولاً از تقطیر نفت خام به دست می‌آید. چنین قیری قیر نفتی یا قیر تقطیری نامیده می‌شود. قیر نفتی محصول دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر است. در مرحله نخست تقطیر، مواد سبک مانند بنزین و پروپان از نفت خام جدا می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به یک اتمسفر (واحد) انجام می‌شود. در مرحله دوم نیز ترکیبات سنگین مانند گازوئیلو نفت سفید خارج می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به خلاء صورت می‌پذیرد. در نهایت مخلوطی از ذرات جامد بسیار ریز به نام آسفالتن باقی می‌ماند که در ماده سیال گریس‌مانندی به نام مالتن غوطه‌ور است.

اما برخی از انواع قیر در طبیعت و در اثر تبدیل تدریجی نفت خام و تبخیر مواد فرار آن در اثر گذشت سال‌های بسیار زیاد به دست می‌آید. چنین قیری، قیر طبیعی نامیده می‌شودو دوام آن بیشتر از قیرهای نفتی است. از جمله راههای تعیین کیفیت قیر آنالیز است . آنالیز قیر طبیعی میزان کیفیت ، دوام و کاربرد قیر در صنایع مختلف را نشان میدهد .

در آنالیز قیر آیتم های متعددی از جمله : رنگ توده – رنگ پودر – نقطه ی نرمی – رطوبت – نفوذ پذیری – خاکستر – مش – حلالیت – میزان کربن ... تعیین و اندازه گیری میشوند در حقيقت قيرهاي طبيعي مواد هيدروكربني سنگيني هستند كه بر اساس نحوه تشكيل، خواص فيزيكي، حلاليت در تتراكلريدكربن و تركيب شيميايي بهگروههاي مختلفي مانند پيروبيتيومن آسفالتيك، پيروبيتيومن غيرآسفالتيك ، آسفالتيت و غيره تقسيم بندي شده و اين گروه ها نيز خود به شعبه هاي مختلفي تقسيمبندي ميشوند. مثلاً آسفالتيت ها به سه گروه گيلسونيت، گراهاميت و گلانس پيچ تقسيم مي گردند كه گروه گيلسونيت از جمله مرغوبترين و مشهورترين گروه هاي قير طبيعي مي باشد. اين ماده برحسب درصد خلوص و ميزان عمر و غيره به حالتهاي فيزيكي مايع، نيمهجامد و جامد و باحلاليتهاي متفاوت در حلال تتراكلريدكربن وجود دارد و برخي از انواع آن مستقيماًقابل استفاده بوده و برخي ديگر بايستي مورد فرآوري قرار گرفته و يا پس از اختلاط باقير نفتي مورد استفاده قرار گيرد. معادن عمده قير طبيعي در كشورهاي كانادا،ونزوئلا، روسيه، ترينيداد، استراليا، عراق و ايران وجود دارد. قيرهاي طبيعي ايران ازدسته پيروبيتيومنها و بصورت جامد بوده و به همان صورت قابل استفاده نميباشند. مناطق داراي قير طبيعي در ايران، به طور عمده در استانهاي كرمانشاه، ايلام وخوزستان است.

قیر طبیعی چون خشک است آسیاب شده و به صورت پودر صادر می‌شود. ابتدا از معدن به شکل کلوخه به کارخانه آمده و در آن جا آزمایش می‌شود، میزان خاکستر آنکه مشخص شد، بر همان مبنا طبقه‌بندی شده و از زیر پنج درصد تا حداکثر ده درصد برای مشتری تعریف می‌شود.

کشورهایی که برای آسفالت از قیرهای اصلاح شده استفاده می‌کنند و همچنین آنهایی که برای ایزولاسیون از آن بهره می‌گیرند مشتریان قیر طبیعی محسوب می‌شوند. در حال حاضر صادرات بیش از همه به هند، بعد از آن استرالیا، اروپا و به میزان کم به چین صورت می‌گیرد. کشورهای فرانسه و آمریکا نیز خود دارای این ذخایر هستند، اما قیمت آن در مقایسه با ایران بسیار بالاست. مثلا محصولی که در ایران برای صادرات تولید می‌شود اگر دویست و پنجاه دلار باشد، در آنجا هزار دلار است. کشورهای دیگر هم چندان این محصول را نمی‌شناسند. اولین کشوری که این محصول را به خوبی شناخت و حتی ما را در کشف این معادن راهنمایی کرد، هند بود. البته میزان صادرات این محصول در سال زیاد نیست و شرکت‌ها در مجموع بیش از بیست هزار تن در سال صادرات ندارند.
منبع: aim bitumen















2 تشکر شده از کاربر nooshin-kh برای ارسال مفید :
قمرخانم , محمدELE ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : nooshin-kh
bitumen| iranian bitumen| bitumen price
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« زندگی..... | گوگل.... »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:29 بعداز ظهر