انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » امام نهم: حضرت امام محمد تقی علیه السلام » بخش احادیث » آداب دوستی در کلام امام هادی (علیه السلام)



آداب دوستی در کلام امام هادی (علیه السلام)

آداب دوستی در کلام امام هادی (علیه السلام) به نام خدا ارتباط با دیگران و معاشرت با مردم از لوازم زندگی اجتماعی و موافق با فطرت انسان می باشد. زیرا دو احتمال در ریشه کلمه انسان است یا از «نسی» به معنی فراموشی است یا از «انس» گرفته شده؛ چون موجودی اجتماعی است است و گریزان و گوشه گیر نیست. قطعا در این دوستی ها آدابی هم لازم به ذکر است که در روایات و آیات به آن اشاره شده، انسانی که با دوستی در ارتباط هست هم درست انتخاب کند
Hnhf n,sjd nv ;ghl hlhl ihnd (ugdi hgsghl)


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6234
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1183
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92776
پسند ها : 4934
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14911
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

آداب دوستی در کلام امام هادی (علیه السلام)

به نام خدا
ارتباط با دیگران و معاشرت با مردم از لوازم زندگی اجتماعی و موافق با فطرت انسان می باشد. زیرا دو احتمال در ریشه کلمه انسان است یا از «نسی» به معنی فراموشی است یا از «انس» گرفته شده؛ چون موجودی اجتماعی است است و گریزان و گوشه گیر نیست.
قطعا در این دوستی ها آدابی هم لازم به ذکر است که در روایات و آیات به آن اشاره شده، انسانی که با دوستی در ارتباط هست هم درست انتخاب کند و هم به او خدمت کند.
امام هادی (علیه السلام) فرمودند: «مَنْ‏ جَمَعَ‏ لَكَ‏ وُدَّهُ‏ وَ رَأْيَهُ فَاجْمَعْ لَهُ طَاعَتَكَ [۱] هر كه دوستى و نظر خود را [به طور كامل و صادقانه‏] در اختيارات گذارد، تو نيز با تمام وجود از او اطاعت كن».
امام هادی (علیه السلام) اطاعت کامل از دوست را مشروط به چند امر کرده اند زیرا در دستورات دینی هر کسی ارزش دوستی و محبت و وقت گذاشتن ندارد. برای همین امام علی (علیه السلام) در نامه ۳۱ به فرزندش امام حسن مجتبی (علیه السلام) می فرماید: «لَا تَرْغَبَنَ‏ فِيمَنْ‏ زَهِدَ عَنْك‏ [۲] به کسی که از تو دوری می کند رغبت نداشته باش».

اما شروط امام هادی (عليه السلام) براي اطاعت كامل از دوست چیست:

۱- صرف کردن تمام تواناییش برای تو
گاهی دیده می شود دوستان برای کمک به دوست بخل و کم کاری می کنند، که این خود مانع برای خیر رساندن به دوست است زیرا از امام علی (علیه السلام) روایت داریم:
«..وَ إِيَّاكَ وَ مُصَادَقَةَ الْبَخِيلِ‏ فَإِنَّهُ‏ يَقْعُدُ عَنْكَ أَحْوَجَ مَا تَكُونُ إِلَيْه‏ [۳] از دوستی با بخیل بپرهیز، زیرا چیزهایی را که شدیداً به آن نیاز داری از تو باز می دارد».
پس دوست کم کار به درد نمی خورد و در مواقع نیاز پشت انسان را خالی می گذارد و باعث آبروریزی و بی اعتمادی به دیگر دوستان می شود. اگر دوستی در کمک و یاری و مشورت شما تمام وقت و داراییش را گذاشت پس ما هم از او اطاعت کامل می کنیم.

۲- در اختیار گذاشتن محبت و مشورت
دوست خوب باید اگر کاری برای دوستش انجام می دهد همراه با محبت باشد، زیرا کار کم و ناچیز با محبت بسیار جلوه ی بهتر از کار بزرگ ولی بدون محبت یا با منّت است.
مشورت هم از ارکان دوستی است، یعنی یکی از انگیزه های دوست یابی، نیاز به مشاور و هم فکر است. حال دوست باید برای مشورت دوستان وقت گذاشته و این نیاز دوست را جدی بگیرید، نه اینکه طبق نیاز های خودش با دوستش ارتباط داشته باشد.
البته سخت است بر اساس نیاز دیگیری با او ارتباط داشت و نیاز های خودمان را در اولویت بعدی قرار دهیم، ولی دوستی مورد تاکید در روایات این سختی ها را دارد برای همین امام علی (علیه السلام) به فرزندش امام حسن (علیه السلام) فرمود: «به هنگام سخت گیریش نرمش و به هنگام جرم، عذرش را بپذیر، آن گونه كه گویا تو بنده او هستى و او صاحب نعمت توست. اما بر حذر باش از اینكه این كار را در غیر محلش قرار دهى یا درباره كسى كه اهلیّت ندارد به كار بندى». [۴]

پس اگر دوست برای ما تمام و کامل وقت بذارد و کم کاری نکند ما هم باید برای اون مثل عبدی خدمتگزار باشیم.

-------------------------------------------
پی نوشت:
[۱]. تحف العقول‏، ابن شعبه حرانى، حسن بن على‏، تاريخ وفات مؤلف: قرن ۴، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر، موضوع: اخلاق‏، زبان: عربى‏، تعداد جلد: ۱، ناشر: جامعه مدرسين‏، مكان چاپ: قم‏، سال چاپ: ۱۴۰۴ / ۱۳۶۳ ق‏، ص ۴۸۳.
[۲]. نهج البلاغة، شريف الرضي، محمد بن حسين‏، تاريخ وفات مؤلف: ۴۰۶ ق‏، محقق / مصحح: صالح، صبحي‏، موضوع: گوناگون‏، زبان: عربى‏، تعداد جلد: ۱، ناشر: هجرت‏، مكان چاپ: قم‏، سال چاپ: ۱۴۱۴ ق‏، نامه۳۱.
[۳]. نهج البلاغة، شريف الرضي، محمد بن حسين‏، تاريخ وفات مؤلف: ۴۰۶ ق‏، محقق / مصحح: صالح، صبحي‏، موضوع: گوناگون‏، زبان: عربى‏، تعداد جلد: ۱، ناشر: هجرت‏، مكان چاپ: قم‏، سال چاپ: ۱۴۱۴ ق‏، نامه۳۱، ص۴۷۵.
[۴]. «وَ عِنْدَ شِدَّتِهِ عَلَى اَللِّینِ وَ عِنْدَ جُرْمِهِ عَلَى اَلْعُذْرِ حَتَّى كَأَنَّكَ لَهُ عَبْدٌ وَ كَأَنَّهُ ذُو نِعْمَةٍ عَلَیْكَ وَ إِیَّاكَ أَنْ تَضَعَ ذَلِكَ فِی غَیْرِ مَوْضِعِهِ أَوْ أَنْ تَفْعَلَهُ بِغَیْرِ أَهْلِهِ» نهج البلاغة، شريف الرضي، محمد بن حسين‏، تاريخ وفات مؤلف: ۴۰۶ ق‏، محقق / مصحح: صالح، صبحي‏، موضوع: گوناگون‏، زبان: عربى‏، تعداد جلد: ۱، ناشر: هجرت‏، مكان چاپ: قم‏، سال چاپ: ۱۴۱۴ ق‏، نامه۳۱، ص۴۰۳.

تولیدی















5 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
متین23 , عقیق , نمازتو خوندی؟ , مهتاب1 , محمدELE ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« ظهور امام عصر(ع) به روایت جوادالائمه(ع) | رکوع صحیح (؟) از بین برنده وحشت قبر »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:01 پیش از ظهر