آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
یکشنبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ بعد از ظهر
|
|||||||
سلام بچه های یاران منتظر
وقتی یه روز جمعه خونه حوصله ات سر رفته و وسیله های یک کیک شکلاتی و داری به سرت میزنه یه کیک درست کنی البته عذر خواهی میکنم چون جمعه کیکو درست کردم و مغازه ها تعطیل بود نتونستم وسایل تزئین بخرم به بزرگی خودتون ببخشید. ان شالله یه کیک شکلاتی با تزئین هم براتون میزارم
آموزش کیک شکلاتی
وسایل مورد نیاز: دو لیوان آرد 4عدد تخم مرغ یک بسته شکلات تخته نصف لیوان شیر کمتر از نصف لیوان آب جوش یک بسته کره 100 گرمی نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید یک و نیم لیوان شکر یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر/یک قاشق چایخوری وانیل/ نصف قاشق پایخوری نمک ابتدا نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید را داخل نصف لیوان شیر میریزم و آن را کنار میگذاریمبه این محلول میگن باترمیلک( باعث میشه کیک رطوبت خودشو حفظ کنه و ترد و خوشمزه بشه) در مرحله بعد 4تا سفیده تخم مرغ با 4 تا قاشق غذاخوری شکر بهم میزنیم من به مدت 7 دقیقه بهم زدم تا به صورت خامه در بیاد و این مواد و میزاریم داخل یخچال در این مرحله بقیه اون یکو نیم لیوان شکر و به زرده ها اضافه میکنیم با یک قاشق چایخوری وانیل و کمی با همزن هم میزنیم نصف لیوان آب جوش میزاریم کنار دستمون وقتی زرده مخلوط شد کم کم اب جوش و اضافه میکنیم وسریع هم میزنیم تا زرده ها پخته نشه.حدود هفت دقیقه مواد و هم میزنیم تا بصورت غلیظ و کش دار بشه به این حالت میگن زرده ها روبانی شده در این مرحله کره و میزاریم روی شعله گاز کم کم آب شد شکلات تخته ایی که قبلا خردش کردیم بهش اضافه میکنیم تا با حرارت کره شکلات تخته آب بشه. وقتی که خوب شکلات آب شد از روی حرارت برش میداریم و نصف لیوان شیری که قبلا کنار گذاشتیم و بهش اضافه میکنیم. بعد شکلات تخته و شیر و به زرده ها اضافه میکنیم و با هم زن سریع هم میزنیم بعدش دو لیوان آرد و همراه با یک قاشق بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوریی نمک و روی مواد الک میکنیم و با همزن دستی آروم بهم میزنیم تا پف کیک نخوابه بعدش سفیده تخم مرغ از یخچال بیرون میاریم و به موادمون اضافه میکنیم مواد و با همزن دستی در یک جهت آروم بهم میزنیم وقتی کاملا مخلوط شدن قالب کیک و از قبل با روغن جامد چرب میکنیم و موادمون و داخلش میریزیم. یکیدوبار قالب و زمین میزنیم تا حباب داخلش نباشه. در آخر قالب و میزاریم داخل فر که از قبل روشن کردیم روی دمای 180 درجه به مدت 55 دقیقه تا یک ساعت با خلال دندون چک میکنیم تا ببینیم مغز کیک پخته پایان اینم 2 مدل کیک زبرا که قبلا درست کردم
ویرایش موضوع توسط : زهرایی
در تاریخ : یکشنبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ بعد از ظهر
می پسندم 6 0 6 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
سه شنبه ۱۲ امرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ قبل از ظهر
[1]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1103
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
آفرین واحسنت به کدبانوی هنرمند
خیلی عالی بود /حتما خیلی هم خوشمزه بود جامون خالی آینده ی روشنی رو برات پیش بینی می کنم می پسندم 4 0 4 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
سه شنبه ۱۲ امرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ بعد از ظهر
[2]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
535
حالت :
ارسال ها :
286
محل سکونت : :
وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
257
اعتبار کاربر :
3802
پسند ها :
90
تشکر شده : 639
|
خیلی ممنون
انشالله بزودی میدم درست کنن تو خونه وقتی که درست کردن و خوردم میام نظر واقعیمو میگم می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
سه شنبه ۱۲ امرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ بعد از ظهر
[3]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
535
حالت :
ارسال ها :
286
محل سکونت : :
وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
257
اعتبار کاربر :
3802
پسند ها :
90
تشکر شده : 639
|
یه سوال
در آون توستر هم باید رو این درجه باشه؟ آخه ما فر نداریم آون توستر داریم می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
سه شنبه ۱۲ امرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ بعد از ظهر
[4]
|
|||
نوشته شده توسط : حریم قدس » آفرین واحسنت به کدبانوی هنرمند خیلی عالی بود /حتما خیلی هم خوشمزه بود جامون خالی آینده ی روشنی رو برات پیش بینی می کنم ممنون حریم جون خجالتم دادی جاتون خیلی خالی بود... کاش نزدیک بودین یه با تزئینشو واستون میفرستادم بازم ممنون می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
چهارشنبه ۱۳ امرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ قبل از ظهر
[5]
|
|||
نوشته شده توسط : عاشق امام رضا »
خیلی ممنون
انشالله بزودی میدم درست کنن تو خونه وقتی که درست کردن و خوردم میام نظر واقعیمو میگم خواهش عزیزم منتظر نظرت هستم نوشته شده توسط : عاشق امام رضا »
یه سوال
در آون توستر هم باید رو این درجه باشه؟ آخه ما فر نداریم آون توستر داریم والا من تابحال تو توستر نپختم ولی باید به نوع توستر بستگی داشته باشه اونایی که هم زمان از بالا و پایین روشن ممکنه هنوز کاملا نپخته و روش بسوزه پس باید درجه کمتر باشه در غیر اینصورت 180 درجه کافیه. و همچنین نوع قالب هم بستگی داره چون توستر کوچیکه و قالبی که میزاریم توش کوچیکه پس در نتیجه درجه اش کمتر میشه و قالبی که میزاریم تو فر کمی قطورتره درجه بالاتر میره. پس این دو چیزو در نظر بگیر - و همینطور وقتی دیدی روی کیکت پخته با خلال دندون چک کن اگه تنه خلال دندونت مواد کیک چسبید یعنی مغزکیکت نپخته و اگه تنه خلال دندونت چیزی نچسبید یعنی کیکت کاملا مغز پخت شده. در پایین هم یسری راهنمایی درمورد تبدیل درجه ماکروفر سولاردم به فر
ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.
با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.
توجـــــــــــــــــه :
چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند
بدون دادن زمان، كليد start رو بزنيد.
زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند
اگه مواد آماده بود كه ميگذاريد درغیر اینصورت ماكرو با آف و آن كردن دما را در همان درجه نگه مي دارد.
بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.
با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.
در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.
قدرت درجات ماکروویو
900 وات = قدرت 100 % مي باشد.
720 وات = قدرت 80 % مي باشد.
540 وات = قدرت 60 % مي باشد.
360 وات = قدرت 40 % مي باشد.
180 وات = قدرت 20 % مي باشد.
كاربرد هر كدام از درجات ماكروويو
900 وات = پخت سبزيجات – پخت ماهي – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم كردن غذا – پخت خورشت ها
720 وات =پخت نيمرو – پخت مرغ – داغ كردن شير
540 وات =جاافتادن غذا – يخ زدائي مواد پخته ي منجمد
360 وات =يخ زدائي مواد خام – گرم كردن نان – خشك كردن ميوه و سبزي – دم كشيدن برنج و ماكاروني
180 وات =گرم نگهداشتن غذا
کانوکشن در ماکروفر
اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند . کانوکشن :
هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .
سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .
سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین .
بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین .
درجه مورد نظر رو انتخاب کنین .
توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .
استارت رو بزنین .
به این صورت پیش گرمایش می دید .
وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه .
شیرینی یا کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید .
بعد استارت .
بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.
برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه .
#مایکروفر
🎀تبدیل درجه از فارنهایت به سانتیگراد و بالعکس برای استفاده از فر 🎀
تبدیل درجه یه فرمول داره که باید از اون استفاده کنید اگر بخواید بدونید 350 درجه فارنهایت چند درجه سانتیگراد میشه مقدار اونو توی این فرمول بزارید
C = (F- 32) 5/9
👇👇👇
C=(350-32) =318x5/9 =176
یعنی اول درجه فارنهایت رو منهای 32 می کنید و باقیمانده رو بر 5 ضرب و حاصل را بر 9 تقسیم میکنید و جواب به دست میاد
همینطور برای تبدیل سانتی گراد به فارنهایت باید برعکس فرمول عمل کنید
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
زهرایی تقدیم میکند8==> آموزش کیک شکلاتی
پنجشنبه ۱۴ امرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ بعد از ظهر
[6]
|
|||
سلام به مناسبت ولادت حضرت معصومه این کیک و پختم و با خامه و ژله تزیین کردم روز دختر و تبریک میگم می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
زهرایی ، تقدیم ، میکند7==> ، آموزش ، کیک ، شکلاتی ، |
|