انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » چهارده معصوم » امام هشتم: حضرت امام رضا علیه السلام » جايي اگر نبود خدا را صدا کنيد باب الجواد(ع) و سايه ي ايوان طلا که هست....



جايي اگر نبود خدا را صدا کنيد باب الجواد(ع) و سايه ي ايوان طلا که هست....

جايي اگر نبود خدا را صدا کنيد باب الجواد(ع) و سايه ي ايوان طلا که هست.... اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّتکَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ کثيرَةً تامَةً زاکيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِکَ. خدايا رحمت فرست بر علي بن موسي الرضا امام با تقوا و پاک و حجت تو بر هر که روي زمين است و هر که زير خاک، رحمت بسيار و تمام با برکت و پيوسته و پياپي و دنبال هم چنان بهترين رحمتي که
[hXX h'v kf,n onh vh wnh ;kXn fhf hg[,hn(u) , shXi X hX,hk xgh ;i isj....


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۲۳ امرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۷ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 70
حالت :
ارسال ها : 5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 568
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 34682
پسند ها : 6789
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/12.jpg
تشکر شده : 6057


مدال ها:6
مدال ازدواج
مدال ازدواج
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

جايي اگر نبود خدا را صدا کنيد
باب الجواد(ع) و سايه ي ايوان طلا که هست....

اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي
الامامِ التّقي النّقي و حُجَّتکَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ
و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد
صَلَوةَ کثيرَةً تامَةً زاکيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه
کافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِکَ.
خدايا رحمت فرست بر علي بن موسي الرضا امام با تقوا و پاک و حجت تو بر هر که روي زمين است
و هر که زير خاک، رحمت بسيار و تمام با برکت و پيوسته و پياپي و دنبال
هم چنان بهترين رحمتي که بر يکي از اوليائت فرستادي

تکه هاي خورشيد

شفيع
پدرش گفت: زيارت رضا مثل زيارت خداست در عرش. خودش مي گفت: سه موقع مي آيم سراغتان. اول نامه هاي اعمال را که مي دهند. دوم پل صراط، سوم پاي حساب کتاب. پسرش گفت: از طرف خدا ضمانت مي کنم بهشت را براي زائر با معرفت پدرم.
امام صادق آرزو داشت ببيندش. به پسرش موسي مي گفت: «عالم آل محمد از توست، کاش مي ديدمش، همنام اميرالمؤمنين است.» مي گفتند: دو نفر به فريادرسي مشهورند: عالم آل محمد و قائم آل محمد(ص)

در ياد مايي
تنگ دست بود و روزگارش به سختي مي گذشت. يکي از طلبکارها براي گرفتن پولش او را در فشار گذاشته بود. رفت تا امام رضا (ع) را ببيند. مي خواست خواهش کند وساطت کنند از او بخواهد که مدتي صبر کنند. زماني که به خدمت امام رسيد، مشغول صرف غذا بودند. حضرت او را هم دعوت کرد تا چند لقمه اي بخورد. بعد از غذا، از هر دري سخن به ميان آمد و فراموش کرد به چه منظوري آمده بود. مدتي که گذشت، حضرت رضا (ع) ، اشاره کردند که گوشه سجاده اي را که در کنارش بود، بلند کند. زير سجاده، سيصد و چهل دينار بود. نوشته اي هم کنار پول ها قرار داشت. يک روي آن نوشته بود: «لا اله الا الله، محمد رسول الله، علي ولي الله». و در طرف ديگر آن هم اين جملات را خواند: «ما تو را فراموش نکرده ايم. با اين پول قرضت را بپرداز! بقيه اش هم خرجي خانواده ات است».

ميهمان دوستي امام عليه السلام
مرد گفت: «سفر سختي بود. يک ماه طول کشيد». امام رضا عليه السلام فرمودند: «خوش آمدي!» مرد گفت: «ببخشيد که ديروقت رسيدم. بي پناه بودن مرا مجبورکرد که دراين وقت شب، مزاحم شما شوم». امام لبخندي زدند و فرمودند: «با ما تعارف نکن! ما خانواده اي ميهمان دوست هستيم». در اين هنگام روغن چراغ گردسوز فرونشست و شعله اش آرام آرام کم نور شد. ميهمان دست برد تا روغن در چراغ بريزد، اما امام دست او را آرام برگرداند و خود، مخزن چراغ را پر کرد. مرد گفت: «شرمنده ام! کاش اين قدر شما را به زحمت نمي انداختم». امام در حالي که با تکه پارچه اي، روغن را از دستش پاک مي کرد، فرمودند: «ما خانواده اي نيستيم که ميهمان را به زحمت بيندازيم».

نشانه مردانگي و انسانيت در نگاه حضرت رضا (عليه السلام)
امام رضا عليه السلام به نقل از رسول خدا (صلي الله عليه و آله) فرمودند: شش چيز از مردانگي و انسانيت است، سه چيز در حضر و سه چيز در سفر.
اما آن سه که در حضر است : اول تلاوت کتاب خدا (قرآن مجيد)، دوم آباد کردن مساجد خدا و سوم يافتن دوستاني در راه خدا ، و آن سه چيز که در سفر است عبارتند از: اول انفاق کردن از توشه، دوم نيک خلقي و سوم بذله گويي در غير معاصي. (کتاب عيون اخبار الرضا ، ابن بابويه، ج 2)


هشت نکته از زندگي هشتمين خورشيد

1. ارتباط فاميلي را حفظ کنيد!
امروزه بيشتر ارتباطات، حالتي مجازي به خود گرفته اند در حالي که ما نيازمند ديدار يکديگر و بودن در کنار هم هستيم. انسان امروزه با آنکه توانسته به ديگر کشورها سفر کند، مدعي است براي ديدار بستگان و همسايگان خود، وقتي ندارد. عده اي نيز مسائل اقتصادي را بهانه مي کنند و گروهي ديگر، ناسازگار بودن روحيه خود با ديگران را براي قطع ارتباط، توجيه مي آورند. ديدگاه امام رضا عليه السلام در اين باره شنيدني است: «با خويشاوندانت هرچند به جرعه آبي باشد، ارتباط داشته باش. بهترين نوع پيوند خانوادگي، آن است که از رنجاندن اقوام پرهيز کني».

2. با اندکي توجه به ديگران، زندگي بهتري داشته باشيد.
اگر از شما بپرسند بهترين زندگي از آنِ چه کسي است، پاسختان چيست؟ ملاک شما براي يک زندگي ايدئال کدام است؟ پاسخ شما هر چه باشد، خوب است با پاسخ داناي خاندان پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله اندکي مقايسه شود. امام رضا عليه السلام به دوستان خود مي فرمود:
بهترين زندگي را کسي دارد که زندگي شخص ديگري را نيز در سايه خويش نيکو و خوش دارد و بدترين زندگي براي کسي است که تنها خود را در زندگي اداره کند. بي شک، بدترين مردمان، کسي است که کمک و ياري اش را دريغ دارد و به تنهايي غذا بخورد و برده و زير دستش را شلاق بزند. قدر نعمت هايي را که در دست داريد، بدانيد و مطمئن نباشيد که هميشه براي شما باقي خواهد ماند. اگر از دستتان رفت، چه بسا برنگردد.

3. از دارايي اندک و حلال خود لذت ببريد.
داشتن درآمد درست و مناسب، امري پسنديده و لازم براي يک زندگي آبرومندانه است، ولي متأسفانه، تب پول دار شدن در عده اي سبب شده است تا همه زندگي خود را وقف کار کنند. اين گروه فراموش کرده اند که کار براي زندگي است، نه زندگي براي کار. زياده روي در به دست آوردن پول، آن هم به هر قيمت ممکن سبب شده است تا بسياري افراد از نعمت آرامش در زندگي، محروم بمانند. براي در امان بودن از چنين آسيبي، بجاست قدري در سفارش امام رضا عليه السلام انديشه کنيم: «هر کس به مال حلال اندک قانع باشد، زندگي بر او آسان خواهد شد و خداي تعالي مشکلات زندگي و راه حل هاي آن را به او نشان مي دهد و سرانجام با ايماني سالم از دنيا به خانه آخرت خواهد رفت». "(اعيان الشيعه، ج4، ص28)

4. پاکيزه و آراسته باشيد.
روابط اجتماعي، بخشي از برنامه هاي روزانه ما را پر مي سازد. هر کدام از ما در هر سن و موقعيتي، ناگزير از برقراري ارتباط با ديگران هستيم. در اين زمينه، توجه به نکاتي ريز در کنار رعايت ديگر مهارت هاي ارتباطي، مي تواند حضور اجتماعي ما را جذاب تر کند. آراستگي و معطر بودن، از معيارهايي است که هم در ارتباطات فردي کاربرد دارد و هم در رابطه هاي اجتماعي. از اين رو، در سفارشي از امام هشتم چنين آمده است:
«شايسته نيست هيچ گاه انسان عطر و بوي خوش را ترک کند و اگر در هر روز برايش ممکن نيست، دست کم يک روز در ميان عطر بزند و اگر اين مقدار هم نتواند، هفته اي يک بار يا در هر جمعه عطر بزند و اين کار را ترک نکند». (عيون اخبار الرضا، ج1، ص570)

5. در برابر وضعيت ديگران، بي توجه نباشيد.
توجه به وضعيت ديگران، سبب افزايش رضايت از زندگي مي شود و انسان ها را در محيطي سرشار از مهرورزي و صميميت، به شکوفايي سوق مي دهد. در ترغيب به اين مسئله، اسوه اي براي ما معرفي شده است که در اوج عزت مندي، از انجام دادن کارهايي که برايش ممکن بود، دريغ نمي ورزيد تا نيازمندان را نقطه اميدي باشد. امام رضا عليه السلام در معرفي اين الگوي رسيدگي به محرومان، مي فرمايد: «خداوند، ابراهيم عليه السلام را خليل و دوست خود برگزيد؛ زيرا هيچ حاجتمندي را بدون انجام دادن خواسته اش رد نمي کرد و از کسي هم جز خداوند عزوجل حاجتي نمي خواست». ( دادگستر جهان، ص25)

6. همراهان ديني خوبي براي يکديگر باشيد.
دوستي و همراهي کردن، يکي از دشوارترين کارها در دنيايي است که سودجويي، سراسر وجود آدم ها را فرا گرفته است. در دوران کنوني، انسان خزيده در تار و پود خود که حاضر نيست ديوار تنهايي را بشکند و از تارهاي مجازي تنيده به دور خود، خارج شود، نيازمند نصيحت گري است که کلام او تا اعماق جانش نفوذ کند و دلش را طراوتي نو بخشد. امام رضا عليه السلام همه پيروان خود را به دوستي واقعي و با برنامه پيشنهادي مشخص، فرا مي خواند و در سفارشي معنوي مي فرمايد:
هر فرد، موظف است برادر ديني خود را از صميم قلب دوست بدارد، از نظر مالي به او کمک کند و در مقابل ستم ديگران، او را ياري دهد. مؤمن هرگز به برادر ديني خود ستم نمي کند، او را فريب نمي دهد، به او خيانت نمي کند و غيبت او را روا نمي دارد....

7. کليدهاي زندگي لذت بخش را به ياد داشته باشيد.
از خوراک خود کم کنيد تا بدني سالم و مقاوم در برابر بيماري داشته باشيد.
خسيس و حسود نباشيد. هيچ خسيسي طعم آرامش و هيچ حسودي طعم لذت از زندگي را نخواهد چشيد.
خاموشي و سکوت، يکي از درهاي حکمت است. خاموشي، محبت آورد و راهنماي پرخيري است.
هم نشيني با بدان، موجب بدگماني به نيکان است.
شما که نمي توانيد مردم را با دارايي خود راضي کنيد، پس بکوشيد تا با روي خوش و خوي نيکو، خشنودشان سازيد.
بر حق شکيبا باشيد، اگرچه تلخ و ناگوار باشد.
آن کس که زمانه را سرزنش کند، سرزنشش به طول مي انجامد.
عفو، آن زمان پسنديده است که با سرزنش و ملامت همراه نباشد.
کيفر ناشکري، سريع تر از عقوبت ديگر گناهان است.
امام مهربان، دوست، امين و دلسوز امت و همانند مادري است که عاشقانه به خردسال خود عشق مي ورزد.
(هشتاد و هشت کلام از هشتمين امام، ص96)

8. اللّهمّ عَجِّلْ لِوَليک الْفَرَجْ
فرهنگ ياد کردن از مهدي موعود و آموزش ديگران به احترام و دعا براي آن حضرت، از ديرباز در دستور کار معصومان عليهم السلام بوده است تا مردمان دوره ما را در اين مسئله، حيران و سرگشته رها نسازند. امام رضا عليه السلام در يکي از مجالس خراسان، با شنيدن نام «قائم» به پا خاست و دست مبارکش را بر سر نهاد و فرمود: «خدايا فرجش را نزديک و ظهورش را آسان گردان». (بحارالانوار،)















1 تشکر شده از کاربر فاطمه 1 برای ارسال مفید :
محمدELE ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فاطمه 1


گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« چرا به علی‌بن موسی الرضا(ع) «قبله هفتم» می‌گویند؟ | خلاصه ای از زندگی امام رضا علیه السلام »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 06:52 بعداز ظهر