انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » مطالب متفرقه مذهبی » آیا آرزوی مرگ گناه دارد؟



آیا آرزوی مرگ گناه دارد؟

انسان به طور فطری و ذاتی به دنبال جلب منفعت و دفع مضرت است. یعنی حتی کسی که به خودکشی فکر می کند، به خاطر رسیدن به یک منفعت و راحتیِ بیشتر است. اما با توجه به اینکه خودکشی نوعی قتل نفس محسوب شده و از بزرگترین گناهان است و امکان توبه از این گناه وجود ندارد، (به این دلیل که انسان دیگر زنده نیست تا بتواند توبه کند) می توان با قطعیت اظهار داشت که بعد از خودکشی راحتی و آرامشی در کار نیست! آرزوی مرگ هم همینطور است. معمولا بعضی افراد چون زندگی و
Hdh Hvc,d lv' 'khi nhvn?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 535
حالت :
ارسال ها : 286
محل سکونت : : وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 257
اعتبار کاربر : 3802
پسند ها : 90
حالت من :  Bachemosbat.gif
تشکر شده : 639


مدال ها:2
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 3 سالگی عضویت
مدال 3 سالگی عضویت

|

انسان به طور فطری و ذاتی به دنبال جلب منفعت و دفع مضرت است.
یعنی حتی کسی که به خودکشی فکر می کند،
به خاطر رسیدن به یک منفعت و راحتیِ بیشتر است.
اما با توجه به اینکه خودکشی نوعی قتل نفس محسوب شده
و از بزرگترین گناهان است و امکان توبه از این گناه وجود ندارد،
(به این دلیل که انسان دیگر زنده نیست تا بتواند توبه کند)
می توان با قطعیت اظهار داشت که بعد از خودکشی راحتی و آرامشی در کار نیست!
آرزوی مرگ هم همینطور است.
معمولا بعضی افراد چون زندگی و مشکلات آن به آنها فشار می آورد آرزوی مرگ می کنند ،
و مرگ را چاره همه گرفتاری ها می دانند
اما آیا این آروزیی است که اجابتش آن ها را واقعا خوشحال خواهد کرد؟
اگر ما انسان های وارسته ای هستیم که با طلب مرگ می خواهیم از این جهان برویم که آسوده شویم،
این باز جای سۆال دارد بنده وارسته و مطیع خداوند هرگز آرزوی مرگ نمی کند؛ او راضی است به رضای خدا.
اگر هم از ترس مشکلات است که مرگ برای انسان های مأیوس و درمانده که امید به خداوند متعال را از دست داده اند ،
هولی بزرگ است کسی که امید ندارد رحمت خداوند در زندگی شامل حالش شود ،
پس نباید در مرگ هم امیدی به رحمت او داشته باشد .
در روایتی بیان شده است كه
پیامبر اعظم به دیدار مریضی رفتند كه از شدت بیماری آرزوی مرگ می كرد،
رسول خدا در جواب او فرمود:
 آرزوی مرگ نداشته باش،
زیرا اگر تو آدم خوب و نیکو کاری باشی
با طولانی تر شدن عمرت بر کارهای نیک شما افزوده می شود
و اگر آدم بدی باشی با تأخیر افتادن مرگت، چه بسا دچار عتاب شوی
(یعنی یا توبه كنی و یا كفاره گناهانت را پس بدهی
(وسائل الشیعه، ، ج۲، ص۴۴۹ )
همچنین در روایتی دیگر افرادی را كه آرزوی مرگ می كنند را سرزنش كرده ،
می فرمایند:
«لا تَمَنَّ المَوت فَإِن كُنتَ مِن أَهلِ الجَنَّه فَالبَقاءُ خَیرٌ لَك وَ إِن كُنتَ مِن اَهلِ النّار فَما یعجِلُكَ إِلَیها؛
چرا درخواست مرگ می‏كنی؟
اگر اهل بهشت باشی بمانی بهتر است،
(چون كارهای نیك بیشتری انجام می دهی )
امّا اگر اهل آتش باشی، چرا برای رفتن به جهنّم شتاب می‏كنی؟
(کنز العمال، ج۱۵، ص۵۵۳)  
زندگی رنج دارد سختی دارد ،خوش و زیبایی هم دارد ،
سختی ها همیشه جایشان را به آسایش و راحتی می دهند ،
و تنها چیزی که ما را به آن ها نزدیک می کند صبر است.
خداوند متعال در قرآن فرموده است:
«همانا بعد از سختی آسانی است».
پس بهتر است به وعده خدا دل بسپاریم و خوش باشیم و آرزوی مرگ را کنار بگذاریم
که این اتفاقی ست که بدون دعا کردن هم برای همه ما دیر یا زود،
بالاخره پیش می آید و دستمان برای همیشه از دنیا کوتاه می ماند.


منبع : شهرسوال

 















2 تشکر شده از کاربر عاشق امام رضا برای ارسال مفید :
مدافع حرم313 , قمرخانم ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : عاشق امام رضا


ز آستان رضا خدا جدایم نکند 
من و جدایی آستان؟ خدا نکند ...


السلام علیک یا معین الضعفاء
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
آیا آرزوی مرگ گناه دارد؟
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ قبل از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من




آرزوی مرگ داشتن

باسلام

من به دلايل مختلف از جمله فساد رو به ازدياد جامعه بداخلاقي و خانواده اي كه دائم آزار م مي دهندوهمسربدحجاب آرزوي مرگ دارم و درنماز وسايرعباداتم اين خواسته را از خداوند درخواست مي نمايم آيا اين دعا و درخواست مرگ و ملحق شدن به پدرم كه اوهم بسيارازاين خانواده آزرده بود و بالاخره دق مرگ شد عمل ناشايستي است

پاسخ: 
نعمت وجود و هستي و زندگي در اين جهان از نعمت‏هاي بزرگ الهي است. كسي كه آرزوي مرگ مي‏كند، گويا اين نعمت بزرگ را كفران كرده و آن را ناديده مي‏انگارد. روزي پيامبر اكرم (صلی الله علیه وآله) به عيادت بيماري رفت. از او احوالپرسي كرد . بيمار از درد و مشكلاتش ناليد و آرزوي مرگ كرد . حضرت به او فرمود: «لَا تَتَمَنَّ الْمَوْتَ فَإِنَّكَ إِنْ تَكُ مُحْسِناً تَزْدَدْ إِحْسَاناً وَ إِنْ تَكُ مُسِيئاً فَتُؤَخَّرُ تُسْتَعْتَبُ فَلَا تَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ» (1) آرزوي مرگ نداشته باش، زيرا اگر تو آدم خوب و نيكو كاري باشي با طولاني تر شدن عمرت بر كارهاي نيك شما افزوده مي شود و اگر آدم بدي باشي با تأخير افتادن مرگت، چه بسا دچار عتاب گردي و توبه كني و يا گرفتار سختي و رنج هايي در دنيا شوي و آن ها كفاره بدي ها و گناهانت شود و به خاطر آن آمرزيده شوي.

چنان كه از امير المؤمنين(علیه السلام) نيز نقل شده كه: «لَا تَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ فَإِنَّ هَوْلَ الْمُطَّلَعِ شَدِيدٌ وَ إِنَّ مِنْ سَعَادَةِ الْمَرْءِ أَنْ يَطُولَ عُمُرُهُ وَ يَرْزُقَهُ اللَّهُ الْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ الْخُلُودِ ؛ (2) يعني آرزوي مرگ نكنيد زيرا ترس و اضطراب لحظه هاي جان دادن و سكرات مرگ بسيارشديد و سخت است. يكي از خوشبختي هاي انسان اين است كه عمرش طولاني باشد و در نتيجه با توبه و انابه به سوي قيامت و سراي ابدي برود» .

يكي از دعاهايي كه در هر روز و شب ماه مبارك رمضان مستحب است خوانده شود، دعاي « اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرَام...» است كه در اين دعا از خدا طول عمر را درخواست مي كنيم و مي گوييم«أَنْ تُطِيلَ عُمُرِي» البته درخواست شهادت در راه خدا يكي از آروزهاي مؤمنان است. چون شهادت از يك سوامر به معروف و نهي از منكر عملي براي احياي اسلام و قرآن و زنده نگهداشتن سنت انبيا و ائمه عليهم السلام است، و از سويي ديگر با ريخته شدن اولين قطره خون شهيد همه گناهان وي آمرزيده مي شود و شهيد بالاترين مقام را در بهشت دارد .به همين دليل است كه يكي از دعاهاي هر روز و شب ماه رمضان درخواست «شهادت » در راه خدا است ، باز به همين دليل است كه امير المؤمنين عليه السلام مي فرمايد: «لا تتمنّ الموت الّا بشرط وثيق؛ (3) آرزوي مرگ نكنيد ، مگر آن كه مطمئن باشيد كه اهل نجاتيد.

آري در برخي از مواقع لازم است انسان آرزوي مرگ كند و آن زماني است كه نمي‏تواند خود را از معصيّت خدا باز دارد و براي ترك گناه راهي جز مرگ ندارد. ولي در غير اين صورت لازم است از خداوند عمري با بركت بخواهد. عمري كه سراسر آن در راه عبادت خدا و اطاعت او صرف گردد.

چنان كه امام سجاد(علیه السلام) در مناجات با خدا عرض مي كند : «الهي عَمِّرْنِي مَا كَانَ عُمُرِي بِذْلَةً فِي طَاعَتِكَ فَإِذَا كَانَ عُمُرِي مَرْتَعاً لِلشَّيْطَانِ فَاقْبِضْنِي إِلَيْك؛ (4) خداي من ! تا زماني كه عمرم و اوقاتم صرف طاعت تو مي شود به من عمر بده ،و آن زماني كه عمرم مي خواهد چراگاه شيطان شود ، مرگم را برسان و مرا در قبضه قدرت خود بگير تا شيطان از وجودم بهره نبرد».

نكته اي كه در پايان لازم است به آن توجه كنيد اين است كه :آرزوي مرگ از سوي يك مومن نبايد ناشي از ناتواني در برابر مشكلات و سختي هاي زندگي باشد. فرد مومن بايد با تقويت دانش و معرفت ديني و قرآني خود، و ارتباط با خدا از طريق دعا و نماز، و تحكيم قدرت صبر و بردباري، و اراده و عزم خود بر مشكلات و سختي ها غلبه كند و بداند سختي هايي كه متوجه مؤمنان مي شود يكي از اهداف يا آثار زير را به دنبال دارد.

1- گاهي لطف و رحمت هاي الهي به بندگان خوب و شايسته با لباس سختي و مشكلات ظاهر مي شود.چنان كه بيشترين سختي و مشكلات را خداوند از باب لطف و محبت متوجه انبياء و ائمه عليهم السلام كرده است.

2- گاهي سختي و مشكلات عرصه آزمون الهي است تا انسان در كوره آزمايشات ماهيت و ميزان ايمان و صبر و استقامت خويش را را ارزيابي كند و از اين راه ضعف و عيب هاي خويش را متوجه شود و در صدد رفع آن بر آيد . چنان كه مي فرمايد : «أَ حَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوا أَنْ يَقُولُوا آمَنَّا وَ هُمْ لا يُفْتَنُونَ » (5) آيا مردم پنداشتند صرف آن كه ادعا كنند ايمان آورديم كافي است و رها و آزاد شوند و مورد امتحان و آزمايش قرار نخواهند گرفت.

3- گاهي مشكلات و سختي ها براي سازندگي روح انسان و تقويت اراده و قدرت تصميم گيري و انتخابگري و ترفيع مقام و منزلت فرد در نزد خدا است. همانگونه كه طلاي خالص نياز به درجه حرارت بيشتر دارد. هر چه آتش داغ تر و درجه حرارت بيشتر باشد عيار خالصي آن بالاتر مي رود هر چه انسان در پيشگاه خدا محبوب تر و مقرب تر باشد سختي و مشكلاتش نيز زياد تر است. سختي هايي كه انبيا و واولياي الهي تحمل كردند بيشتر از ساير انسان ها بود. هر پيامبري مقامش بالاتر بود ميزان مشكلاتش نيز زياد تر بود.

4- گاهي سختي ها جنبه هشدار و بيدار باش دارد. اعلام خطري است تا بنده با هشياري بيشتر از خواب غفلت و بي خبري و راه اشتباهي را كه در زندگي در پيش گرفته بيرون آيد تا گرفتار خطر بزرگتري نشود.

5- گاهي سختي ها بازتاب عملكردها و به اصطلاح كفاره برخي گناهان است كه خداوند از باب رحمت در اين دنيا متوجه شخص مؤمن مي كند تا از عذاب آخرت در امان بماند. بنا براين سختى‏ها و دشوارى‏ها غالبا مقدمه كمال و پيشرفت است و نقش مهم و نيرومندى در تربيت، تقويت اراده، شكوفايى استعدادهاى نهفته انسان و بيرون آوردن زندگى انسان از يكنواختى و تكرار دارد. مهم چگونگى برخورد و رويارويى ما با مشكلات است. اميدواريم علت مشكلات خود تان را درست ارزيابي كنيد و با بهره بردن از عقل و انديشه خود و مشورت با كارشناسان و كساني كه در خصوص مشكل شما تخصص دارند، مشكلات را بر طرف كنيد و آن را پُل محكم و قوي براي پيشرفت و كمال و رفاه خود قرار دهيد.


پي نوشت ها:
1. محمد بن الحسن الحر العاملي، وسائل الشيعه، الناشر مؤسسه آل البيت، قم، سنه النشر/1409 ه.ق، ج2، ص449. 2. العلامه المجلسي، بحار الانوار، الناشر مؤسسه الوفاء، بيروت، لبنان، سنه النشر/1404 ه.ق، ج6، ص 138. 3. عبد الواحد بن تميمي آمدي، معجم الفاظ غرر الحكم درر الكلم، الناشر مركز الابحاث و الدراسات الاسلاميه، تاريخ النشر/ذي القعده 1413. / تحقيق مصطفي درايتي،1072. 4. بحار الانوار، ج 70، ص61. 5. عنكبوت (29 )، آيه 2.

http://www.porsemanequran.com


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
آیا ، آرزوی ، مرگ ، گناه ، دارد؟ ،

« به عهدت عمل کن+پخش آنلاین | ثواب خیر خواهی به دیگران »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:12 بعداز ظهر