انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » انجمن سوال جواب ها » پرسش وپاسخ مسائل دینی » استفتائات درباره اینترنت از حضرت آیت ا... سیستانی(دامت برکاته)



استفتائات درباره اینترنت از حضرت آیت ا... سیستانی(دامت برکاته)

۱ سؤال: حکم استفاده از اتاق گفتگو (چت کردن) در اینترنت با جنس مخالف چگونه است؟ پاسخ: اگر خوف وقوع در حرام باشد جایز نیست. 2 سؤال: هنگام نگاه کردن به صفحه اینترنت در زمانى که انسان روزه مى باشد و یک تصویر غیر اخلاقی ظاهر مى شود چه حکمى دارد؟ پاسخ: روزه را باطل نمى کند اگرچه شرعاً در مواردى نباید نگاه کرد. 3 سؤال: موقع کار با اینترنت با تصاویر غیر شرعى برخورد مى کنیم تکلیف چیست؟ پاسخ: به تصاویر مبتذل نباید با شهوت نگاه کند بلکه بدون شهوت هم بنابر احتیاط واجب جایز
hsjtjhmhj nvfhvi hdkjvkj hc pqvj Hdj h... sdsjhkd(nhlj fv;hji)


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 67
حالت :
ارسال ها : 7487
محل سکونت : : شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 380
اعتبار کاربر : 47753
پسند ها : 10840
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 7322
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربر نمونه
کاربر نمونه
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
کاربران برتر
کاربران برتر

|

۱

سؤال: حکم استفاده از اتاق گفتگو (چت کردن) در اینترنت با جنس مخالف چگونه است؟

پاسخ: اگر خوف وقوع در حرام باشد جایز نیست.


2

سؤال: هنگام نگاه کردن به صفحه اینترنت در زمانى که انسان روزه مى باشد و یک تصویر غیر اخلاقی ظاهر مى شود چه حکمى دارد؟

پاسخ: روزه را باطل نمى کند اگرچه شرعاً در مواردى نباید نگاه کرد.


3

سؤال: موقع کار با اینترنت با تصاویر غیر شرعى برخورد مى کنیم تکلیف چیست؟

پاسخ: به تصاویر مبتذل نباید با شهوت نگاه کند بلکه بدون شهوت هم بنابر احتیاط واجب جایز نیست.


4

سؤال: لطفاً حکم چت کردن با شخصى که از جنسیت او بى اطلاع هستیم را بفرمائید. در صورت اطمینان از جنسیت چطور؟

پاسخ: در هر دو صورت اگر خوف وقوع حرام است جایز نیست .


5

سؤال: گفتگوهاى اینترنتى (چت) بین زنان و مردان یا دختران و پسران نامحرم ـ چنانچه طرف مقابل نه دیده شود و نه صدایش شنیده شود و مکالمات تنها توسط نوشته تبادل گردد ـ را بدانم . در صورت وجود اشکال لطفا بفرمائید اگر این گفتگو بدون قصد ریبه و تنها با هدف اشنا نمودن طرف مقابل با اسلام و قرآن یا براى رفع شبهات باشد چگونه است؟

پاسخ: اگر ترس وقوع در حرام نباشد جائز است .


6

سؤال: در مراجعه به سایتهاى اینترنتى خارجى زیاد با موارد خلاف شرع مواجه مى شویم . با توجه به اینکه در مسیر تحقیقات و ارتباط با تکنولوژى روز ناچار به استفاده از امکانات اینترنتى مستقیم و با توجه به اینکه اینگونه سایتها نهایتا اثر سوء خود را بر روان انسان مى گذارد؟

پاسخ: به عکس هاى مبتذل و موجب مفسده نگاه کردن جایز نیست .


7

سؤال: بنده داراى کافى نت (خدمات اینترنت) هستم . سوال اینست که درآمد آن از لحاظ شرعى درست است یا خیر؟? این در صورتیکه على رغم کنترل عده اى سوء استفاده کرده و مخفیانه بر روى برخى سایتهاى غیر مجاز میروند در مورد چت کردن چطور؟

پاسخ: اگر شما دستگاه را براى دیدن سایتهاى غیر مجاز اجازه ندهید اشکالى بر شما نیست ولى سعى کنید تا جایى که مقدور است کنترل نمایید و همچنین در مورد چت.


8

سؤال: چت کردن با زنان غیر مسلمان و انجام صحبتهاى تحریک آمیز با ایشان چه حکمى دارد آیا مى شود از طریق اینترنت ایشان را به صرف اینکه غیر مسلمان هستند مورد سوء استفاده قرار داد؟

پاسخ: حرام است.


9

سؤال: نگاه کردن سایتهاى مبتذل چه حکمى دارد؟ چه مرد و چه زن در حالى که تصاویر مرد و زن در آن مى باشد؟

پاسخ: نگاه با شهوت جایز نیست و بدون شهوت هم بنابر احتیاط واجب جایز نیست.


10

سؤال: خرید و فروش اینترنتى جایز است یا خیر؟

پاسخ: اگر منظور شما این است که دو نفر از طریق اینترنت مباشرتاً خرید و فروش را انجام دهند، اینگونه معامله صحیح است و اشکالى ندارد.

11

سؤال: آیا نگاه کردن به عکسهاى مبتذل و چت کردن در باره موضوعات مستهجن روزه را باطل مى کنند؟

پاسخ: باطل نمى کند.


12

سؤال: آیا تجارت الکترونیک از نوع بازاریابی اینگونه معاملات درست است ؟

پاسخ: حضرت آیت الله اینگونه معاملات را اجازه و تصحیح نمی فرمایند .


13

سؤال: آیا مى توانم درسهاى حوزوى را از طریق اینترنت فرا گیرم ؟

پاسخ: اگر از حوزه باشد مانعى ندارد.


14

سؤال: حکم مکالمات اینترنتى و مکاتبه اینترنتى چیست ؟

پاسخ: فى نفسه مانعى ندارد.


15

سؤال: حکم نگاه به عکس زنان عریان در اینترنت براى ارضاى جنسى چیست ؟

پاسخ: حرام است .


16

سؤال: چت کردن با دختر اشکالى دارد و آیا احساس دوست داشتن آن دختر حرام است ؟

پاسخ: چون ترس افتادن به گناه هست جایز نیست .


17

سؤال: آیا ارتباط تلفنى و ایمیل به صورت پیوسته با یک خانم چه حکمى دارد ؟

پاسخ: حرام است .


18

سؤال: نظر شما در مورد معاملات اینترنتى چیست ؟

پاسخ: اگر مقصود معاملات الماس و مانند آن باشد که حضرت آیت الله آن را باطل مى دانند و جایز نمى دادند که مؤمنین در چنین معاملاتى وارد شود .


19

سؤال: شرکتهاى اینترنتى که اینترنت مى فروشند آیا بخاطر رفتن مشترکین به (سایتهاى غیر اخلاقى) مسئول هستند؟ 

آیا در اینگونه شرکتها کنترل کردن مشترکین دخالت در مسائل شخصى نیست؟

پاسخ: چون خود اینترنت از آلات مشترکه است لذا فروش آن جایز است مگر طورى باشد که اشاعه منکرات و فحشاء صدق کند که حرام مى شود.


20

سؤال: آیا باز کردن کافه نت شرعاً اشکال دارد؟

پاسخ: مانعى ندارد ولى به طورى نباشد که وسیله شیوع و انتشار فساد باشد .

21

سؤال: آیا در مورد هک سایت ها و یا استفاده از اشتراک اینترنت (رایگان) که از مورد این طریق بدست مى آید مانعى به هر عنوان از نظر شرع یا قانون وجود دارد؟

پاسخ: اگر قانون کشور اسلامى آن را منع کند مجاز نیست.


22

سؤال: مى خواستم بدانم که شغل کافى نت دارى با توجه به اینکه اینترنت کاربردهاى مختلف (اعم از حلال و حرام) دارد ـ داراى چه حکمى است؟

پاسخ: اگر بتوانید کنترل کنید که استفاده نامشروع نشود اشکال ندارد.


23

سؤال: آیا پولی که از طریق بازاریابی اینترنتی و خرید و فروش طلا از کشور خارجی به طوری که الان معمول می باشد حلال است؟

پاسخ: حضرت آیه الله اجازه این گونه معاملات را نمی دهند وگرفتن پول آن مال کافر غیر محترم المال باشد به عنوان استنفاذ مانعی ندارد.


24

سؤال: من در برنامه ای چت با یک دختر دوست هتسم و با هم چت می کنیم واصلا حرف بد یا زشتی نمیزنیم آیا این دوستی و چت کردن اشکال شرعی دارد؟

پاسخ: چون خوف وقوع در حرام هست جایزنیست

 















4 تشکر شده از کاربر باران 313 برای ارسال مفید :
mosafer , hasti 2013 , admin , مهدی313 ,



  می پسندم 9     0  9 
 
 
تعداد پسند های ( 9 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : باران 313

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« حکم ایروبیک با موسیقی | سوالی که خدا از ما نخواهد پرسید!! »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 04:29 بعداز ظهر