آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
67
حالت :
ارسال ها :
7487
محل سکونت : :
شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
380
اعتبار کاربر :
47753
پسند ها :
10840
تشکر شده : 7322
وبسایت من :
وبسایت من
|
می پسندم 6 0 6 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
تزیین سالاد فصل
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ قبل از ظهر
[1]
|
||
ممنونم عالی بود
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
|||
|
اطلاعات نویسنده |
تزیین سالاد فصل
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ قبل از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
70
حالت :
ارسال ها :
5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
568
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
34682
پسند ها :
6789
تشکر شده : 6057
|
ممنون عالی بود باران جان افرین درست کنید اقایونتون بخورن خانم های متاهل!!!!خخخخ ما هم تشویقتون میکنیم! می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
تزیین سالاد فصل
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ قبل از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
106
حالت :
ارسال ها :
2493
محل سکونت : :
جهرم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
428
دعوت شدگان :
7
اعتبار کاربر :
8183
پسند ها :
1684
تشکر شده : 2732
|
ممنون خیلی زیبابود.
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
تزیین سالاد فصل
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ بعد از ظهر
[4]
|
||
ابتدا کاهو ها را دانه دانه از مغزشان جدا می کنیم و در قابلمه ای می چینیم و داخل آن آب می گیریم تا ۱۰ دقیقه داخل آب باشند تا اگر خاک یا حشره ای روی آن ها است در بیاید سپس می شوریم و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن ها برود سپس روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و مجددا داخل آبکش می ریزیم. دو سه برگ روی کلم را نیز جدا می کنیم و باقی آن را آبکش می کنیم و روی تخته به شکل نواری باریک برش می دهیم و به کاهو اضافه می کنیم. می توانیم از نصف کلم سفید و نصف کلم بنفش استفاده کنیم تا رنگ سالاد جذاب تر بشود. هویج ها را تمیز می کنیم و آبکشی می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و کلم،کاهو خرد شده را نیز به آن می افزاییم.
در اینجا می توانیم مواد را در ظرف مورد نظرمان بریزیم و گوجه خیار را که خرد کردیم روی این مواد بچینیم و یا همگی مواد سالاد داخل هم باشند و موادی برای صرفا روی سالاد تدارک نبینیم و داخل ظرف سالاد آماده شده را بریزیم. و مقدار مواد سس کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.مواد را خوب هم می زنیم تا بخورد یکدیگر بروند.سالاد و سس ما آماده شده،بهتر است روی سالاد سلفون بکشیم و با سس در یخچال قرار دهیم و زمان استفاده از یخچال خارج کنید و این سالاد ساده و بی نظیر رو نوش جان کنید. می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر |
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
تزیین ، سالاد ، فصل ، |
|