| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ قبل از ظهر
|
|||||||
|
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
حریم قدس
1143
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74683
پسند ها :
4202
|
ممنون که آمدی که عزم جزم کردی آدممان کنی که خوانده شدی که دعایمان کردی ممنون که گفتی دلت برای ما تنگ می شود که به ما سلام رساندی ممنون که اجازه ی حرف زدن می دهی ممنون که نفرین نمی کنی دوباره مبعوث شو بزرگ نمی شود می دانم پس لطفی کن مهدی ت را برایمان بفرست! می دانی چقدر روز آمدنت را دوست دارم امروز را که خدا حُکم ت را گذاشت روی میزت و ساک ت را با دست های خودش بست و راهی ت کرد تا به داد لب های ما برسی و باران را قسمت تمام کاسه های خالی کنی دوباره مبعوث شو نمی شود می دانم لطفی کن پسرت را برایمان ....! واژه ها به حنجره ها امان نمی دهند مـــَــرد! اما امروز نمی خواهم کامت را تلخ کنم نمی خواهم بگویم بعضی آرزوهایی را که تو برایمان داشتی لابلای مصلحت های بی اساس خویش پنهان کرده اند یادت هست گفتی: هرکه باتقواتر باشد احترامش واجب است در روزگار ما هرکه زورش بیشتر باشد و البته پولش باید هرکه هرکجا که هست نوکرش باشد یادت هست سفارش کردی بچه هایمان را بسپاریم دست کاربلدی که شنا تعلیمشان دهد و تیراندازی و سوارکاری؟ کجایی ببینی آقا در روزگار ما فقط از ما بهتران می توانند به این حدیثت عمل کنند ... می دانم مهربان ترینی پس لطف کن سالار اجازه ی ظهور پسرت را از خدا بگیر ![]() مگر نگفتی فقر، ایمان را فنا می کند؟ هرچه چشم می گیرانم مؤمنی نمی بینم آقا دوباره مبعوث شو نمی شود می دانم پس مهدی ت را ... تشنه ایم سرگشته ... خلاصه کنم در به دریم آقا ... تا دیر نشده کاری بکن ... به زهرایت قسم .... http://www.deltarak.blogfa.com/
می پسندم 6 0 6 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
|
|||||||
| اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ قبل از ظهر
[1]
|
|||
|
عضو
شماره عضویت :
2534
حالت :
Nova Scotia
66
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
1895
پسند ها :
48
|
اللهم عجل لولیک الفرج
می پسندم 0
|
|||
|
|
|||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
برچسب ها
|
| دوباره ، مبعوث ، شو ، |
|
|