| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ قبل از ظهر
|
|||||
|
بانو
شماره عضویت :
146
حالت :
465
دعوت شدگان :
19
اعتبار کاربر :
5448
پسند ها :
399
|
تو آمریکا مراسم روضه بود
شب اول یه سیاه پوست هم اومد مراسم براش یه مترجم گذاشتیم شبای بعد همین جور هی تعداد سیاه پوست ها زیاد می شد تا مجبور شدیم یه جای دیگه رو هم برا مراسم بگیریم شب آخر 150 تا سیاه پوست گفتن که میخوان شیعه بشن! پرسیدم برا چی میخواین شیعه بشین؟! همه نگاه کردن به سیاه پوستی که شب اول اومده بود روضه! ازش پرسیدم برا چی شیعه؟! گفت شب اول یه تیکه از روضه جوانی رو خوندی! غلام سیاه امام حسین (ع)... همونی که وقتی امام حسین (ع) سر جوان رو گذاشت روی پای خودش، جوان سه بار سرش رو انداخت و گفت جایی که سر علی اکبر (ع) بوده جای سر غلام سیاه نیست! ولی امام حسین (ع) سرش رو گذاشت رو پاهاش و جوان شهید شد! من رفتم و گفتم بیاید که دینی رو پیدا کردم که توش سیاه و سفید فرقی نداره...
ز معصیت سیه است روی نوکرت ارباب
بیا و بار دگر روسیاه را دریاب... اصل مطلب در: http://jahannews.com/vdcfcvdm1w6dvva.igiw.html
ویرایش موضوع توسط : حانیه
در تاریخ : سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ قبل از ظهر می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||
|
|
|||||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
|