آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ بعد از ظهر
|
|||||||
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟امروزه عسل طرفداران زیادی دارد، شاید کمتر کسی را بتوان پیدا کرد که از خوردن عسل ابا کند، محبوب بودن عسل متاسفانه بعضی از آدمهای سود جو را به فکر تولید عسل تقلبی انداخته است.
وی افزود: برای تهیه و فرآوری هر کیلوگرم عسل طبیعی، زنبورعسل باید 120 تا 150 هزار بار شهد جابهجا کند و از 10 میلیون گل، شهد برداشته و مسافتی برابر هفت مرتبه چرخش به دور کره زمین بپیماید.
صلاحی مقدم گفت: عسل طبیعی تنها مادهای غذایی است که هرگز فاسد نمیشود و نیرومندترین و خطرناکترین میکروبها را در کمتر از 48 ساعت نابود میکند، به همین دلیل بهترین آنتیبیوتیک خوراکی طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمیرساند.
وی تصریح کرد: برخی افراد از روی میزان رطوبت عسل به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حبابهای داخل شیشه یا به وسیله میزان کش آمدن عسل، نحوه پخش شدن قطره عسل روی کاغذ کاهی، نحوه سوختن عسل روی شعله در مورد طبیعی بودن یا نبودن عسل قضاوت میکنند که هیچکدام از این روشها دقیق و مطمئن نیست. وی افزود: برخی از افراد خبره و باتجربه، عسل طبیعی را از نوع خاص شیرینی و طعم ویژهاش میشناسند و حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین میکنند زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل میدهد. این تولید کننده عسل گفت: باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر میدهد تا مزه خالص عسل و با توجه به مواد بسیار زیاد تشکیلدهنده عسل، تشخیص خلوص آن به آسانی ممکن نیست. صلاحی مقدم ادامه داد: یکی از روشهای مطمئن برای شناخت عسل خوب، این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید و اگر قطرههای عسل حل نشدند و ته لیوان تهنشین شدند، عسل اصل است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشتههایی در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد، بیشتر است.
وی اظهار کرد: برای مصرفکننده عادی یک راه بیشتر برای شناسایی عسل وجود ندارد، آن هم استفاده از حواس است، یعنی با چشم، شکل ظاهری عسل را ارزیابی، با بینی بو و با زبان مزه کرده و اگر مجموعه این عوامل مناسب بود و عسل عطر و طعم گلها را داشت، عسل طبیعی است و ارزش دارد که بهای آن را در حد معقول پرداخت. انواع عسل صلاحی مقدم درخصوص انواع عسل افزود: به طور کلی عسل انواع مختلف دارد؛ عسل طبیعی از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گلها و گیاهان جمعآوری کرده و پس از دگرگونیهای لازم، در سلولهای مومیشان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید میشود. وی گفت: عسل تغذیهای، از مادهی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گلها و گیاهان از شربت، شکر که در اختیار آنها میگذارند، استفاده کرده باشد. اینگونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد.
این تولید کننده تصریح کرد: عسل تقلبی مایعی است شیرین شبیه عسل که از گلوکز تجاری، شکر، اسید ستریک، اسانس و که پس از پختهشدن به دست میآید. در تهیه و تولید این شبه عسل، زنبور هیچ دخالتی ندارد و در آزمایشگاه به آسانی قابل شناسایی است. اینگونه شبه عسلها نه تنها فاقد هرگونه خاصیت درمانی - غذایی است بلکه برای سلامتی انسان زیانآور است. وی گفت: عسل صد درصد تک گل کمیاب است و در بیشتر عسلهای تک گل مقدار اندکی از شهد گلهای پراکنده در هر منطقه وجود دارد. صلاحی مقدم افزود: عسل چهلگیاه نیز عسلی است که زنبور عسل، شهد را از روی گلهای گوناگون جمعآوری کرده باشد یا چند عسل تک گل را طبق فرمول خاص (که از نظر خواص، رنگ، عطر و طعم مطابق ذائقهی بیشتر مصرفکنندگان باشد) با یکدیگر مخلوط کنند. اینگونه از عسل طبیعی نیز کاربرد درمانی دارد. وی گفت: عسل مومدار نیز چون سرشار از گردهی گل، بر موم و موم طبیعی بوده و حرارت ندیده است از نظر خاصیت، طعم و عطر کیفیت بالایی دارد.
این تولیدکننده عسل افزود: عسل بهاره نیز به عسلی میگویند که در اواخر فصل بهار به دست آمده باشد، مانند عسل مرکبات، اقاقیا و درختان میوهای مانند زردآلو، گلابی، بادام. عسل پاییزه هم عسلی که از اوایل تابستان تا میانهی پاییز به وسیله زنبور تولید شده و بیشتر از شهد گیاهان صحرایی است.
ویرایش موضوع توسط : programmer
در تاریخ : جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ قبل از ظهر
می پسندم 5 0 5 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
جمعه ۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ قبل از ظهر
[1]
|
|||
مدیر انجمن
شماره عضویت :
6
حالت :
ارسال ها :
1845
محل سکونت : :
تهران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
451
دعوت شدگان :
9
اعتبار کاربر :
12915
پسند ها :
1948
تشکر شده : 2815
|
خيلي خيلي زيبا بود ممنون قمر خانم
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
جمعه ۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ قبل از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
70
حالت :
ارسال ها :
5183
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
568
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
34682
پسند ها :
6789
تشکر شده : 6057
|
پروردگارت به زنبور عسل وحی فرستاد!نحل ایه68ممنون قمرخانوم
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ بعد از ظهر
[3]
|
|||
ای خدا عسل خالص را هم نصیب ما بگردان
ممنون قمر خانوم بابت اطلاع رسانی عالی بود ممنون می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
سه شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ قبل از ظهر
[4]
|
|||
مرسي قمر خانوم از مطالب جالبتون دستتون درد نكنه می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ بعد از ظهر
[5]
|
|||
انواع عسل و خواص آن
عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان است که توسط زنبور عسل جمعآوری شده، تغییر حالت داده و درشان عسل ذخیره میگردد.
عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گلها جمعآوری شده و تغییر شکل مییابد و سپس در داخل سلولهای مومی کندو ذخیره میشود. این عسل کاملاً طبیعی و سرشار از مواد غذایی و حیاتبخش بوده و میتواند تمام نیازهای غذایی را برطرف کند، زیرا زنبور تمام املاح و ویتامینهای موجود در گل را به شکل عسل میپروراند و آن را قابل جذب در خون میسازد. ترکیبات یک عسل معمولی بدین صورت است: فروکتوز 2/38 درصد، گلوکز 31 درصد، آب 1/17 درصد، مالتوز 2/7 درصد، ساکاروز 1/5 درصد، املاح معدنی و ویتامین. pH عسل حدود 3/7 - 4/5 متغیر است، بنابراین با وجودی که عسل گاهاً یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست.
انواع عسل بر اساس نوع گلعسل بر حسب این که متعلق به کدام گل باشد، به دلیل ترکیبات درونی آن گل متفاوت است. نتیجه خاصیت درمانی آن نیز تفاوت خواهد داشت و به طور کلی به سه دسته تقسیم میگردد: 1. عسل مخلوط اغلب عسلهای تجاری از این دستهاند که برای داشتن کیفیت باثبات، انواع مختلف عسلهای حاصل از گلهای مختلف را با هم مخلوط میکنند تا به رنگ، طعم، دانسیته و سایر خصوصیات مطلوب و یکنواخت برسند. 2. عسل جنگلی این نوع عسل از چند نوع گیاه وحشی که هر ساله در مناطق خاصی میرویند به دست میآید و به دلایل آب و هوایی، مزه و طعم آن ممکن است از سالی به سال دیگر متفاوت باشد. از این دسته میتوان عسل تیره رنگ جنگلی را در آلمان نام برد که طرفداران خاص خود را دارد. عسلهای تولیدشده از جنگل و کوههای اروپایی مرکزی بیشتر از درختان کاج (PINUSSPP) و عسلهای حاصل از MANUKA در نیوزلند از گیاه LEPTESPERMUM SCOPARIUM دارای خاصیت بسیار قوی ضد میکروبی است. 3. عسل تک گل این نوع عسل حاصل زنبورهایی است که در منطقه مشخصی نگهداری شدهاند و تغذیهشان از گردههای یک نوع گل میباشد و اغلب دارای طعم و رنگ مخصوص به خود میباشند، به عنوان مثال در آفریقای شمالی (مصر) زنبورها در مناطق خاصی اطراف باغات مرکبات زندگی میکنند و تنها از شکوفههای مرکبات عسل میسازند. به دلیل تنوع زیاد گلهایی که زنبور از آنها عسل تهیه میکند، در اینجا تنها به خواص درمانی برخی از آنها اشاره میکنیم.
عسل بر حسب این که متعلق به کدام گل باشد، به دلیل ترکیبات درونی آن گل متفاوت است. نتیجه خاصیت درمانی آن نیز تفاوت خواهد داشت
خواص درمانی انواع عسلعسل بهار نارنجخواص دارویی: مقوی قلب، ضد بیخوابی، تقویت اعصاب و آرامبخش.
عسل آویشنخواص دارویی: رفع عفونتهای عمومی، تقویت بینایی، ضد صرع و تشنج، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصل.
عسل ریحانخواص دارویی: ضد میگرن، تقویت عمومی بدن و تقویت اعصاب و ضد کم خوابی.
عسل اقاقیاخواص دارویی: مفید برای ناراحتیهای صفرا، ملین و خوابآور و مفید برای کمخونی و ضعف سیستم ایمنی.
عسل جعفریخواص دارویی: تقویت مغز و حافظه، کاهش نفخ و مفید برای گرفتگی عروق و ناراحتیهای روده.
عسل آفتابگردانخواص دارویی: مدر و نرم کننده سینه، مفید برای ناراحتیهای ریه و حنجره و مسکن سرفه و سرماخوردگی.
عسل گشنیزخواص دارویی: درمان سرفههای تحریکی، دردهای عضلانی، مفید برای آفت دهان، تقویت لثه و مفید برای زکام و اسپاسم ماهیچهای.
عسل شویدخواص دارویی: مقوی معده، ازدیاد شیر مادران، آرامبخش و حاوی اسیدهای معدنی.
عسل سیاه دانهخواص دارویی: ضد دردهای مفاصل، ضد سرفه، تصفیه کننده خون، ضد دردهای قاعدگی و ضد سنگ کلیه و مثانه.
عسل اکالیپتوسخواص دارویی: ضدمالاریا، ضد آنفلوانزا، ضدسرماخوردگی و ضدبرونشیت.
عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گلها جمعآوری شده و تغییر شکل مییابد و سپس در داخل سلولهای مومی کندو ذخیره میشود
عسل یونجهخواص دارویی: ملین و خون ساز، ازدیاد شیر مادران، ضد سرفه و تقویت اعصاب.
عسل مریم گلیخواص دارویی: ضد عفونت بدن، مقوی معده، نافع برای سرفه و ضد عفونی کننده دستگاه گوارش.
عسل مرکباتخواص دارویی: ضد تهوع و سم، نرم کننده سینه، مفید برای سرماخوردگی، کاهش ورمهای بدن، ضد عفونی کننده، تصفیه خون، اشتها آور، کاهش کلسترول و ضد باکتری و قارچ.
عسل بابونهخواص دارویی: کاهش تب، میگرن، سردرد، آرتروز، کاهش حساسیت، ضد درد، کاهش فشار خون، دردهای استخوانی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت مغز و حافظه.
عسل کنارخواص دارویی: ضد کمخونی، تقویت قوای جنسی و تقویت اعصاب.
عسل جعفریخواص دارویی: خلطآور، ملین، دفع کننده سنگ کلیه و ضد عفونت بدن. می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ قبل از ظهر
[6]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1105
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
عسل هم عسل های قدیم /من یه بار یه عسل خوردم عسل وحشی رنگش قرمز بود /تا شب حالم بد بود ازبس انرژیش بالا بود .ایشالله بریم هممون از عسلای بهشتی بخوریم( ودر زیر آنها نهرهایی از عسل وشیر قرار دادیم)عسلای زمینی به درد نمیخورن
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
عسل ، طبیعی ، را ، چطور ، بشناسیم؟ ، |
|