آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ بعد از ظهر
|
|||||
مدیر انجمن مطالب جالب
شماره عضویت :
658
حالت :
ارسال ها :
2423
محل سکونت : :
پایتخت
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
341
اعتبار کاربر :
31653
پسند ها :
1693
تشکر شده : 4530
|
ژامبون: 6 تکه نان: 6 تکه پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه تخممرغ: 6 عدد نمک و فلفل طرز تهیه: • فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. • درون یک قالب بزرگ و چند تایی، کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. • درون تابه بزرگی ژامبونها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آنها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشککن قرار دهید. • نانها را یا با استفاده از کیکبر به اندازه کف قالبها برش دهید و آنها را درون کف قالبها قرار دهید. • تکههای ژامبون را به به شکل دیوار، دور نانها بپیچانید. • در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. • روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخممرغ بشکنید. • قالب را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه یا تا حدی که ژامبونها ترد شده و تخممرغها بپزند، حرارت دهید. • سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آنها را بیرون آورید. • نمک و فلفل به آنها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.
ویرایش موضوع توسط : یگانه 313
در تاریخ : پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ بعد از ظهر می پسندم 0
|
|||||
|
اطلاعات نویسنده |
ژامبون و تخم مرغ فنجانی ....
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ بعد از ظهر
[1]
|
|||
ما از این غذاهای بی نام توی خونه دانشجویی خیلی درست میکنیم.
می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
ژامبون و تخم مرغ فنجانی ....
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ بعد از ظهر
[2]
|
|||
ممنون جالب بود
زود هم اماده ميشه می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
غذای ، بی ، نام ، ....... ، خودتون ، یه ، اسمی ، بزارید ، |
|