آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ بعد از ظهر
|
|||||||
مدیر انجمن مطالب جالب
شماره عضویت :
658
حالت :
ارسال ها :
2423
محل سکونت : :
پایتخت
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
341
اعتبار کاربر :
31653
پسند ها :
1693
تشکر شده : 4530
|
مواد لازم
گوشت گوسفند بدون استخوان 200 گرم دنبه 50 گرم نعنا تازه به مقدار لازم پياز خرد شده 1 عد د زردچوبه 1/2قاشق چايخوري دارچين 1 قاشق غذاخوري نمك وفلفل به مقدار لازم خلال پسته،خلال بادام به مقدار لازم نان سنگك - زعفران حل شده 1 قاشق مرباخوري دستور تهيه گوشت و دنبه را با 1 ليتر اب وپياز خرد شده و زردچوبه مي پزيم پس از نرم شدن گوشت به ان نمك اضافه مي كنيم گوشت و دنبه را با هم چرخ مي كنيم و اب گوشت باقيمانده را كنار ميگذاريم به گوشت چرخ كرده، فلفل و زعفران و نعناي تازه اضا فه كرده و با هم مخلوط مي كنيم و دوباره چرخ مي كنيم كفگير مخصوص برياني را روي شعله گاز ميگذاريم تا داغ شود كمي از چربي اب گوشت را كف ان مي ريزيم سپس كف كفگير را پودر دارچين وخلال بادام و خلال پسته مي پاشيم وگوشت چرخ شده را توي كفگير پهن مي كنيم و كفگير را روي حرارت مي گيريم تا كف برياني طلايي شود نان سنگك را كف سيني پهن مي كنيم و اب گوشت را روي نان سنگك مي ريزيم و برياني را روي ان بر مي گردانيم. اطراف برياني را معمولآ با ريحان و جعفري و پياز تزئين مي كنند. برياني را با دوغ تازه نوش جان كنيد
می پسندم 0
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
بریانی مخصوص اصفهان
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ بعد از ظهر
[1]
|
|||
یادش بخیر چند سال پیش رفتیم اصفهون یه بریونی زدیم. هنوز مزه اش زیر زبونمه. جاتون خالی بود
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
بریانی ، مخصوص ، اصفهان ، |
|