آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ بعد از ظهر
|
|||||
10راز درباره باقلا پلو
برای این که باقلاپلوی خوشمزه ای داشته باشید با ما همراه شوید
باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و مختص کشور ماست و در هیچ کجای دنیا غذایی با این مشخصات نمیتوان یافت؛ غذایی که از مخلوط برنج و باقلا تشکیل شده باشد. برای تهیه این غذا که یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای ایرانی محسوب میشود، باید نکتههایی را رعایت کرد:
۱ - حتما از باقلاهایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشدهاند زیرا ماندن طولانیمدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی میشود.
۲ - بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه کنید. یعنی در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقلا بریزید.
۳ - بهترین گوشتها برای صرف با باقلاپلو، گوشتهای گردن و ماهیچه هستند البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده میشود. جالب است بدانید که جنوبیها این برنج مخلوط را با ماهی هم میخورند.
۴ - قبل از افزودن باقلا به برنج آبکششده، بهتر است آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد. یادتان باشد که این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلاها در آب، بعد از دم کشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلاها در آب، کفی روی آنها را میگیرد که باید آن را بردارید زیرا در غیر این صورت باقلاپلو رنگ کدر و تیرهای پیدا میکند که چندان خوشایند نیست.
۵ – گاهی باقلاها بهخوبی پخته نمیشوند. این نوع ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد بنابراین بهتر است از حرارت دادن آنها خودداری و از خوردنشان صرفنظر کنید.
۶ - سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه میشود از نوع تازه آن استفاده کنید. در ضمن میتوانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر بفردی بگیرد.
۷ - اگر باقلاپلویتان با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا میتوانید روی برنج در حال دم کشیدن، دارچین بیفزایید و روی گوشت نیز کمی دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوتتری پیدا خواهد کرد.
۸ – ته دیگ این غذا میتواند مخلوط برنج با باقلا یا نان، بهخصوص نان تافتون، باشد. به این ترتیب دیگر با هیچ بهانهای از خیر ته دیگ تهیه شده نخواهید گذشت.
۹ – بهترین همراه غذایی که به شما پیشنهاد میکنم، سالاد شیرازی و ترشی است البته بسته به ذائقهتان میتوانید هر همراه غذای دیگری نیز انتخاب کنید.
۱۰ - از نظر طعم، نوشیدنی مناسب میتواند یک لیوان شربت عرق نعناع یا گلاب باشد. البته شربت بهارنارنج نیز با این غذا طعم مناسبی ایجاد خواهد کرد.
اگر فشارخون دارید
بهتر است به برنج کمی سیر تازه بیفزایید و افزودن نمک را بسیار محدود کنید. میتوانید در کنار مرغ از سیبزمینی استفاده کنید زیرا این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است و به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد. البته در صورت خوردن سیبزمینی با این غذا، مقدار برنج مصرفی را به حداقل برسانید زیرا در غیر این صورت دچار اضافه وزن خواهید شد.
اگر چربی خون دارید
بهتر است با این غذا گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ میل کنید آن هم قسمت سینه زیرا چربی کمتری دارد، غذا را با روغن کمتری تهیه و آن را با یک بشقاب سبزی خوردن میل کنید. این فیبر دریافتی به تنظیم چربی خونتان کمک خواهد کرد.
اگر لاغر هستید
بهتر است وقتی غذا را در بشقاب کشیدید، به آن کره بیفزایید و آن را با یک بشقاب سالاد سبزیهای رنگارنگ و تازه میل کنید. این سبزیها بهتر است شامل گوجهفرنگی، کاهو، کلمقرمز و جوانه گندم باشد. پیشنهاد میکنیم باقلاپلو با مرغ را با یک لیوان آبمیوه تازه خانگی میل کنید تا مقدار کالریای که در واحد حجم در یک وعده غذایی دریافت میکنید، افزایش یابد.
منبع : salamat.ir می پسندم 4 0 4 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ بعد از ظهر
![]() |
|||
مدیر انجمن چهارده معصوم
![]()
شماره عضویت :
4
حالت :
![]()
ارسال ها :
568
محل سکونت : :
استان قزوین(مینودر) محضر خدا
جنسیت :
![]()
تاریخ تولد :
1-9-1975
تعداد بازدیدکنندگان :
518
دعوت شدگان :
5
اعتبار کاربر :
6949
پسند ها :
622
تشکر شده : 376
|
سلام قمر خانم ممنون
برا افطار هم میشه درستش کرد آیا ؟؟؟ ![]() می پسندم 10 0 10 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ قبل از ظهر
![]() |
|||
منون قمر خانوم استفاده كرديم
![]() می پسندم 1 0 1 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ بعد از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
70
حالت :
![]()
ارسال ها :
5183
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
568
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
34682
پسند ها :
6789
تشکر شده : 6057
|
ممنون تشکر ولی باقالی خودش سردی برنج هم همینطور وترشی وسالادم همینطور جمع شود چه میشود!!!!!!!!
می پسندم 0
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
سه شنبه ۱ امرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ قبل از ظهر
![]() |
|||
مدیر انجمن
![]()
شماره عضویت :
6
حالت :
![]()
ارسال ها :
1845
محل سکونت : :
تهران
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
451
دعوت شدگان :
9
اعتبار کاربر :
12915
پسند ها :
1948
تشکر شده : 2815
|
ممنون قمر خانم فكر كنم ديگه يواش يواش بايد كدبانو بشم البته با كمك اموزشهاي شما ![]() می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
10راز ، درباره ، باقلا ، پلو ، |
|