آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ قبل از ظهر
|
|||||||
![]() سلام دوستان هوا دیگه گرم شده و دسرهای یخی میچسبه!! این دسر خیلی آسونه و یه جورایی یخ دربهشت خودمونه ...میتونم بگم که با اینکه چیز خاصی در این دسر استفاده نشده اما طعمش همه رو حیرت زده میکنه!! پیشنهاد میکنم ازین به بعد هندوانه رو برای مهمونهاتون به این شکل سرو کنید!! مواد لازم : هندوانه : یک کیلو شربت : دو لیوان برای تهیه شربت : یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و بزراید تا بجوشه تا یک مقدار قوام بیاد ...البته برای این دسر قوام اومدن شربت زیاد مهم نیست ..میتونید در انتها داخلش گلاب یا مقداری وانیل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید در ابتدا هندوانه رو برش بزنید و تخماش رو خارج کنید ... توجه داشته باشید طولی برش دادن باعث میشه تخم ها راحتتر در بیاد بعد اون رو با غذا ساز پوره کنید با شربت سرد شده مخلوط کنید و هم بزنید و در فریزر بزارید هر نیم ساعت یکبار از فریزر در بیارید و هم بزنید تا یخ یکدست پخش بشه و شربت و پوره هندوانه به خوبی با هم مخلوط بشن ...بعد که حالت پنبه ای یخ همه جا پخش شد برای سرو آمادست
اگر تو فریزر خیلی موند و تبدیل به یخ سفت شد نیم ساعت قبل از استفاده اونو از فریزر خارج کنید در دمای محیط بزارید و بعد داخل میکسر بریزید تا به یخ نرم تبدیل بشه.
مواد لازم:
هندوانه 1 عدد كوچك
توت فرنگي 200 گرم
كمپوت زردآلو يا زردآلوي تازه 200 گرم
آب ليمو ترش 1 عدد
خامه 250 گرم
طرز تهيه:
درون يك ظرف گود، هندوانه هايي را كه به صورت گرد درآورده ايم مي چينيم. روي آن زردآلو، توت فرنگي و هر ميوه فصلي در دسترس را مي چينيم. خامه را مي زنيم و با آب كمپوت و آب ليموترش كمي رقيق مي كنيم. اين سس را در آخر هنگام سرو دسر روي آن مي ريزيم. اگر زودتر سس به مواد اضافه شده باعث آب انداختن ميوه ها شده و شكل دسر را خراب مي كند.
![]() =============================================== بستنی آلاسکای هندوانه ایمن تابستون یه دونه عکس هندونه ای از سایت “کرافت” دیدم که درجا اولین چیزی که به ذهنم رسید “یلدا” بود. ( و اگه احیانا این سوال واستون پیش اومده که: “بستنی؟ تو زمستون؟” باید عرض کنم که اولا بستنی واسه من زمستون تابستون نمیشناسه! و دوما من سابقه دارم!) با خوندن رسپیش متوجه شدم که عمرا این رسپی جواب نمیده. کاملا مشخص بود که فقط همینطوری یه چیزی نوشتن!پس با توجه به تجربه خودم دست به تهیه این آلاسکای هندونه ای زدم. مواد لازم:
خب… با ژله قرمز شروع میکنیم. کرافت از ژله توت فرنگی استفاده کرده، چون اونا ژله هندونه ندارن. ولی ما که داریم. پس من از یک بسته ژله هندونه استفاده کردم که موقع خوردن بیشتر احساس هندونه ای بهم دست بده. پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم. یک دقیقه میذاریم توی مایکروفر ( و یا روی بخار آب ) تا شکرش حل شه و خوب مخلوط شه.
نکته: در رسپی کرافت شما باید یک سوم لیوان شکر هم بهش اضافه کنید که من هم شدیدا توصیه میکنم. ولی خودم اضافه نکردم چون آقای شوهر از چیزای شیرین خوشش نمیاد ( دقیقا برعکس من! )
حالا ژله سبز رو آماده میکنیم. من از ژله لیمو – نعناعی استفاده کردم و از طعم تند نعناعیش خیلی خوشم اومد. ولی شما به ترکیب طعمها توجه داشته باشید. باز ژله رو با آب جوش مثل قبل تهیه میکنیم. اینبار با نصف لیوان یخ مخلوطش میکنیم. میذاریم بیرون یخچال بمونه.
ژله قرمز رو بیرون میاریم و هم میزنیم تا تیکه هایی که تشکیل شده خورد شن. چیپس شکلات مینیاتوری رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ( اینا خیلی ریزن. تقریبا سایز عدس. توی فروشگاه های شیک شکلات فروشی میتونید پیداشون کنید)
(در رسپی کرافت اومده که: “ژله قرمز رو توی لیوانها بریزید. ۲۰ دقیقه فریز کنید. چیپس شکلات رو بهش اضافه کنید.” ولی به نظر من اینطوری هم لخته لخته میشه. هم چیپسها روی دیواره لیوان دیده نخواهند شد چون قبلا ژله یخ زده و هم وقتی توی خود لیوان همش میزنیم، سطح کار صاف نخواهد بود و اون چیزی که توی عکس نشون داده نخواهد شد!)
برای لایه خامه – پنیریش من از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کردم ( که به نظرم – به نسبت ماسکارپونه های خارجی – زیادی چربه و اگه دوباره این رو درست کنم از پنیر خامه ای معمولی استفاده خواهم کرد ) و شیر عسلی ( من طعم شیر عسلی توی دسرها رو خیلی دوست دارم. همینطور گرفتن عکس از قوطی شیر عسلی در حال خالی شدن! هر دو مورد رو هم تا حالا حتما متوجه شدید… از کنترلم خارجه ) که میزان استفاده ازش به ذائقه خودتون بستگی داره. حتی میتونید به جاش شکر بریزید. ( البته من از خامه فرم گرفته کم شیرین استفاده کردم ) ولی حتما حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید که هر مخلوطی بعد از اینکه یخ میزنه از شیرینیش کم میشه. پس یه کم شیرینتر درستش کنید.
حالا من یکی دو تکون هم به لیوانها دادم که مطمئن شم سطحش صاف صافه. چوب بستنی ها رو وسط لایه سفید فرو میبریم. نیازی نیست که در لایه قرمز هم فرو برن. اینجا چوب بستنی پیدا نمیشه. پس من رفتم کالای پزشکی و یه بسته چوب مخصوص معاینه خریدم. البته خیلی واسم جالبه که مجبور شدم بگم چوب بستنی میخوام، چون متوجه نمیشدن چوب مخصوص معاینه یعنی چی!!! ( در ضمن بسته ای ۲۵۰ تومنه ) چوبها رو یه کم توی مخلوط تکون دادم که مطمئن شم دیواره چوبها خوب کاور شده که بعدا خدای نکرده ژله سبز تو لایه سفید نفوذ نکنه. میذاریمش توی فریزر به مدت نیم ساعت تا سه ربع.
ژله سبز رو هم ۵ دقیقه توی یخچال میذاریم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.
توصیه شف: حتما اجازه بدید لایه سفید کااااااااملا ببنده. حتما ژله سبز به غلظت کافی برسه. چون اگه روان باشه و لایه سفید هم خوب نبسته باشه؛ اتفاقی که میافته اینه که: به محض اینکه ژله سبز رو توی لیوان میریزید، از طریق شکافی که چوبها توی لایه سفید بوجود آوردن نفوذ میکنه و لایه سفید یکجا میاد بالا و لایه سبز میره زیرش قرار میگیره!!! به همین دلیل بود که گفتم دقت کنید چوبها خوب کاور شده باشن که راه در رو نداشته باشه.
حالا ژله سبز رو میریزیم توی لیوانها ( اگه ژله لخته شده کافیه ۳ تا ۵ ثانیه توی مایکروفر گرمش کنید و همش بزنید. درست میشه ) حالا دیگه اجازه میدیم ۳ ساعت بمونه تا یخ بزنه. البته لایه ژله ایش یک ربع هم بسشه. ولی لایه خامه ایش به زمان بیشتری نیاز داره. در غیر این صورت بعد که از قالب درش میارید سریع ذوب میشه.
برای جدا کردن از قالب کافیه که سریع توی یه لیوان آب گرم فرو ببریدش، بعد از پایین فشار بدید تا بیاد بیرون، چوب رو نکشید، چوب رو نچرخونید، چوبش به این راحتی ها ازش جدا نمیشه که خرابش کنه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. میدونید هدف ما اینه که یه کار تمیز و شیک تحویل بدیم. پس بهتره این چیزا رو رعایت کنیم. اگه نمیتونید با روش آب گرم راحت کار کنید و میترسید نتونید سریع کار کنید و سطح کار ذوب شه؛ راه دوم اینه که پوستش رو عین موز بکنیم! چون پلاستیکیه خیلی راحت از سطح جدا میشه ( میتونید از قیچی هم واسه چاک دادنش استفاده کنید. ولی با دست راحت شکسته میشه )
خب اینم از آلاسکای هندونه ما حالا در مورد طعمش: - به نظر من باید حتما به ژله اش شکر اضافه شه. ژله لیمو-نعناعیش خوب بود و طعم ترش و تند داشت و کم شیرینیش رو پوشش میداد ولی ژله هندونه اش فقط یه ته مزه هندونه ای داشت و زیادی کم شیرین بود. جالبه که حتی واسه آقای شوهر هم کم شیرین بود!!! ( عجب گیری افتادیم ها! پس من واسه کی دارم اینهمه فداکاری میکنم و شکر رو از جیگرم میکنم؟!) - چیپس شکلاتش بعد از فریز شدن سفت میشه که نباید جویده شه و خوشمزه تره اگه بذاریم توی دهن ذوب شه. - لایه پنیریش بهترین قسمتش بود. چون من هر چی که طعم چیزکیک بده رو دوست دارم ( تازه هرچی که از مخلوط اضافه اومده بود رو هم گذاشتم تو فریزر و خالی خالی خوردم! شماتت نکنید خب… شیر عسلیش خوشمزه اش کرده بود ) - نظر من اینه که اگه ژله اش رقیق تر بود بهتر بود. یعنی طعمش به بستنی یخی نزدیکتر میشد. حالا توصیه ام به شما: اول اینکه باید حتما عاشق ژله باشید ( من نیستم!) بعد ژله یخی دوست داشته باشید. و حتما حتما از ژله هایی استفاده کنید که مطمئنید از ترکیب طعمیشون خوشتون میاد. در صورتی از پنیر استفاده کنید که طعم شور و شیرین رو دوست دارید. در غیر اینصورت پنیرش رو از قبل شیرین کنید یا اینکه کلا حذفش کنید. میشه هم لایه سفیدش رو کلا ژلاتینی کرد، که من نمیپسندم. در کل چیزی نیست که هر کسی خوشش بیاد. با مد نظر داشتن همه اینا وارد عمل شید که بعد رو دستتون باد نکنه.
اینا خیلی خوب توی فریزر عمر میکنن و برای مصرف کافیه از قبل از فریزر به یخچال منتقلش کنید تا از سفتیش کم شه. ( موادی که توی فریزر قرار میگیرن همیشه بو جذب میکنن پس بهتره توی ظرف در بسته یا زیپ لاک نگهش دارید ) اینجوری گاز زدنش راحته و دندون رو اذیت نمیکنه. با وجودی که گفتم زیاد از ژله خوشم نمیاد؛ از خوردنش لذت بردم و قیافه اش هم خیلی خیلی خیلی خوشگل بود و کاملا راضی بودم.
شکر 150 گرم طرز تهیه :
لیوانهای مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. لیوانهارا تزیین کنید شکر، آب انگور و آبلیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آنگاه حرارت را کم کنید تا 3- 2 دقیقه به آرامیبجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت 4- 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاسها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید و فوراً سرو نمایید نوشیدنی انرژی زا اسلوشی اطلاعات غذایی مدت زمان حاضر شدن : ۵ دقیقه دشواری طرز تهیه : آسان هزینه : ارزان مواد لازم
۱ بطری نوشیدنی انرژی زا ![]() وشیدنی انرژی زا اسلوشی اطلاعات غذایی مدت زمان حاضر شدن : ۵ دقیقه دشواری طرز تهیه : آسان هزینه : ارزان مواد لازم
۱ بطری نوشیدنی انرژی زا طرز تهیه
نوشیدنی انرژی زا ،یخ و رنگ خوراکی را در یک مخلوط کن قرار دهید و تا حدی مخلوط کنید تا یخ مانند تصویر بالا خرد شود. مواد اولیه :
*کیوی چهار عدد طرز تهیه: کیوی را پوست کنده، بخشهای سبز توتفرنگی را هم جدا میکنیم. حالا کیویها و نیمی از شکر، نیمی از آب و پنج کیوب یخ را در مخلوطکن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم تا یک دست شود. خیلی سریع مخلوطکن را میشوییم و بعد توتفرنگیها را با بقیه مواد دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مخلوطکن میریزیم تا مخلوط شود. حالا ظرف مورد نظر را آماده میکنیم و با کمک هر دو دست، به طور همزمان مواد را آرام در لیوان سرو میریزیم تا نیمی از آن سبز و نیمی دیگر قرمز باشد. نکتــه:
میتوانید یخ در بهشت را با میوههای دیگر هم درست کنید. مواد لازم: نشاسته: یک پیمانه آرد برنج: نصف پیمانه ، شکر: 3 پیمانه شیر: یک لیتر آب: یک لیتر گلاب: یک استکان کوچک رنگ های غذایی مجاز طرز تهیه: نشاسته را با آب مخلوط و آن را از صافی رد کنید. حالا آرد برنج را هم با یک لیتر شیر مخلوط کرده و این مخلوط را داخل صافی بریزید. پس از آن، مواد را با هم مخلوط کرده و آن را داخل ظرفی که بهتر است لعابی باشد، بریزید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی مایع جوش آمد و غلیظ شد، شکر را هم اضافه کنید. در مرحله آخر هم گلاب را داخل بقیه مواد بریزید. حرارت گاز را ملایم کنید تا مواد آرام بجوشد. البته یادتان نرود این مایه را باید مرتب هم بزنید که ته نگیرد. وقتی مایه غلیظ شد، یخ در بهشت شما آماده است. در ضمن، میتوانید به نیمی از این دسر، زعفران اضافه کنید تا دسری دو رنگ داشته باشید. میتوانید این دسر را در کاسههای کوچک بریزید و بعد از سرد شدن آن را میل کنید یا اینکه در یک ظرف که کمی گود است بریزید و بعد از سرد شدن، مانند مسقطی برش داده و میل کنید.برای خوش رنگ شدن آن هم می توانید از انواع رنگهای غذای متفاوت استفاده کنید .
می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ بعد از ظهر
![]() |
|||
![]() می پسندم 5 0 5 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ بعد از ظهر
![]() |
|||
طرز تهیه دسرشکلاتشکلات و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد...
طرز تهیه دسر شکلاتمواد لازم برای
خامه 300 گرم کره 50 گرم
تخم مرغو شکر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها کره را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.==========================================================================================
موس شکلات
زرده تخممرغ 4 عدد . خامه 100 گرم . شكر 100 گرم پودر ژلاتين 2 قاشق غذاخوری . شكلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم . شير 1 ليوان
طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).
خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.
موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگر شکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. =========================================================================================می پسندم 0
|
||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ بعد از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
1310
حالت :
![]()
ارسال ها :
3265
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
ممنونم دستتون درد نکنه
معلومه که کد بانوی خوبی هستین ![]() دیگه وقتشه ![]() می پسندم 4 0 4 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ بعد از ظهر
![]() |
|||
ناظر بخش زبان
![]()
شماره عضویت :
947
حالت :
![]()
ارسال ها :
1759
محل سکونت : :
tehran
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
473
دعوت شدگان :
6
اعتبار کاربر :
13181
پسند ها :
1464
تشکر شده : 1601
|
مممممممممممنون برادرررررررررررررر
![]() ![]() می پسندم 5 0 5 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ بعد از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
499
حالت :
![]()
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
1108
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
ممنون خیلی کامل وعالی بود
فقط کسی نیست درستش کنه یالله دختر آفتاب دست به کار شو . می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ بعد از ظهر
![]() |
|||
عضو
![]()
شماره عضویت :
24
حالت :
![]()
ارسال ها :
186
محل سکونت : :
شیراز
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
382
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
1176
پسند ها :
275
تشکر شده : 309
|
![]() میگین نه اینم یکیش ![]() ![]() می پسندم 0
|
|||
![]() ![]() |
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
طرز ، تهیه ، انواع ، دسر ، خوشمزه ، هندوانه ، طرز ، تهیه ، یخ ، در ، بهشت+بستنی ، آلاسکای ، هندوانه ، ای ، |
|